MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seviyor Sevmiyor 4. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının iddialı yaz dizilerinden biri olan Seviyor Sevmiyor'un 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin 4. bölüm fragmanında Deniz ve Yiğit arasında buzlar eriyor mu? İşte heyecanla beklenen Seviyor Sevmiyor fragman ve ayrıntılar...

ATV'nin yaz dizisi Seviyor Sevmiyor 3. bölümü ile seyircinin karşısına çıktı. Zeynep Çamcı ile Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizi ilk bölümleriyle izleyiciden tam not aldı.

Deniz, Yiğit'in tüm kötü davranışlarıa rağmen istifa etmekten vazgeçer. Kendini Yiğt'e kanıtlamaya karar verir. İlk olarak moda ile ilgili terimleri öğrenmeye başlar. En yakın arkadaşı İrem de ona destek verir. Yiğit, ilk aşkı sandığı İrem'in İstanbul'dan gitmediğini öğrenir. İrem, Yiğit ile otelde karşılaştıklarını Deniz'e söylemek ister. Fakat Deniz, Yiğit hakkında hiçbir şey bilmek istemez. İrem ise Deniz'in ismini kullanarak Yiğit'le görüşmeye devam etmek zorunda kalır. İkili, Deniz ile burun burna gelir.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

İrem, Deniz'in yerine aşlarak onu bu durumdan kurtardığını düşünürken Deniz ile Yiğit tekrar burun buruna gelir. Deniz Yiğit'i görmek istemez ama aynı iş yerinde çalıştıkları için sürekli karşılaşırlar. Ancak Yiğit bu stajyerden hiç mi hiç memnun değildir. Dergi bir parti vermeye hazırlanır. Parti ise İrem'in otelinde düzenlenecektir. Deniz, Yiğit'in İrem'i tanımaması için İrem'i erkek kılığına sokar.

SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Hakan Bonomo,

Aksel Bonfil,

Bedrana Meriç

Zeynep Çamcı

Gonca Sarıyıldız


Vitrin


En Çok Aranan Haberler