MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seviyor Sevmiyor 5. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında sevilerek takip edilen aşk dizisi Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlgiyle takip edilen dizinin 5. yeni bölüm fragmanında Deniz itiraf sonrası şimdi ne yapacak? 20 Temmuz çarşamba akşamı yayınlanacak olan Seviyor Sevmiyor dizisinin fragmanı ve ayrıntıları...

SEVİYOR SEVMİYOR 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit dergi çekimleri için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır ve çekimler için yanına gidecektir. Yiğit'in şoförlüğünü ise Deniz yapacaktır. Deniz , Yiğit'i ünlü fotoğrafçıya götürürken yolda deliye dönderir ve hata üstüne hata yapar yapar. İrem ise babasından dolayı morali çok bozulmuştur. Bu kötü zamanında yanında Yiğit vardır. Deniz sürekli Yiğit tarafından azarlandığı için morali bozulur. Böyle bir durumda Deniz'in yaynında Tuna vardır. Deniz bozuk çay içer ve bu bozuk çayın etkesi ile Yiğit'e telefon ederek gerçeği anlatır.

SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİNİN KONUSU

Atv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Seviyor Sevmiyor da Deniz (Zeynep Çamcı) çocukken varlıklı bir ailenin şımarık kızıdır. Okul yıllarında ise güzelliği ile göz doldurarak okulda hep ön plana çıkar. Yiğit (Gökhan Alkan) ise okuldaki kilolu, kısa boylu ve gözlüklü herkesin alaya aldığı biridir. Bu iki arkadaşın yolları orta okulda birleşir. Yiğit arkadaşları tarafından dışlanır, kimse onunla arkadaş olmak istemez. Ancak Deniz ona hep destek olur. Hatta Deniz, Yiğit'in tek arkadaşı, ilk aşkı olur. Ancak kader bunları ayırır. Yiğit'in babası Almanya gitmesi gerekir ve taşınırlar.

Hayat bundan sonra ise Deniz için hiç de aynı olmaz. Babası iflas eder. Eski güzelliği kalmaz. Üniversiteyi bitirdikten sonra ise bir türlü dikiş tutturamaz. Yiğit ise tam tersine zayıflar, çok yakışıklı biri olur üstelik iş hayatında da çok başarılıdır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler