MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Supergirl 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Yılın başından beri yayınına devam eden SuperGirl her geçen gün seyirci sayısını arttırmayı başardı. Reyting rekorları kırmasada ortalama olarak bölüm başı 8 - 9 milyonluk kişilik izleyici kitlesini yakalamayı başardı. Dizi 11-12. bölümde 2. Sezon için onayı aldı Bu dakikadan sonra izleyicilerin deli gibi merak ettiği konu hiç şüphesiz ki SuperGirl 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? olduğudur.

Geçtiğmiz Nisan ayında 1. Sezonunu bitiren SuperGirl bu sezonda aynı sayıda bölüm çıkartarak hem fantasik hemde polisiye tarzındaki haliyle dikkatleri üzerinde toplayacak.

Her bölümi ile CBS kanalında seyredilmeye başlayan dizi diğer diziler ile yarış içerisinde bulunmaktadır. Sıralama olarak 5 sırada yer almaktadır.

Dizinin hikayesi bizlere gerçek Süperman'in kuzenini sunan dizi bu kuzenin bu zamana kadar sakladığı güçlerinin açığa çıkmasını işlemekte başarı gösterdi. İlk bölümlerde başrol oyuncusu kötü bir şekilde eleştirilmişti ancak gün geçtikçe oyunculuk performansında istenilen başarıyı gösteren Melissa Benoist usta oyunculuğunu günden güne diziye adapte etmeye başarabildi.

Geçtiğimiz sezon ilk bölümünü Kasım ayında yayınlayan dizi SuperGirl 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? sorusuna Kasım - Aralık 2016 tarihini gösterdi.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler