MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 10. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam'ın 10. bölüm fragmanı izleyicileri ekrana kilitledi.Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde izleyiciler çok şaşıracak. İşte Tatlı İntikam 10.bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam 10.bölüm fragmanıyla izleyicileri ekrana kilitledi. Tatlı İntikam Cumartesi akşamı eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. Tatlı İntikam 10.bölümde Sinan ile Pelin arasında bir yakınlaşma yaşanıyor. Pelin, dizinin sırlarla dolu karakteri Rüzgar'ın kim olduğunun peşine düşüyor. Tatlı İntikam 10.bölüm fragmanı...

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan,Ceyda'yla ortak olmaktansa restorandan vazgeçmeye razıdır. Anahtarı Ceyda'ya verip arkasında iz bırakmadan çekip gider. Kimse Sinan'ın nerede olduğunu bilmemektedir. Pelin ise Sinan'ı bulup aldığı karardan vazgeçirmek ister. Sinan'ın peşine düşen yalnızca Pelin değildir. Rüzgar'ın ortaya çıkışı Sinan için bir heyecanken Pelin içinse bir sırra dönüşmektedir.

Ceyda'yı, üzerinde Sinan'ın gömleğiyle yarı çıplak vaziyette karşısında bulan Pelin kahroldu, Sinan'ı kıskanmadığı konusunda kendine telkin verdi. Tolga ile mecburiyetten çıktığı yemekte Sinan'ın ona evlenme teklif ettiği hayali bir perde gibi gözlerine inerken Ceyda'yı başından savdıktan sonra ilk işi Pelin'i aramak olan Sinan, gece yaşananlardan(!) haberi olmadığı için Pelin tarafından yediği tribe anlam veremedi.

TATLI İNTİKAM KONUSU

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin'in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin'in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye'ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut'u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin'in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Yapım : D Yapım
Yapımcı : Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal
Yönetmen : Barış Erçetin
Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan
Görüntü Yönetmeni : Barış Işık
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Jenerik Müziği : Güliz Ayla
Müzik : Alp Yenier

TATLI İNTİKAM OYUNCULARI

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin):

Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.

Furkan Andıç (Sinan Tankut) :

Annesi, ablası ve eniştesi ile birlikte yaşamaktadır. Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.

Can Nergis (Tolga): Pelin'i düğün günü terk eden damattır.

Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler