MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 19. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam dün akşam yine seyircileri ekran başına kilitledi. İlgiyle takip edilen dizinin yayınlanan 18.son bölümünde büyük sürprizler yaşandı. Sinan ve Pelin arasında yaşananlar seyircileri heyecanlandıracak.

Kanal D'nin reytinglerde zirveyi kimseye bırakmayan romantik komedi dizisi Tatlı İntikam dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta! Dizinin son bölümünde Sinan, Pelin'i kaybetmemek için annesinin karşısına dikilmişti. Yeni bölümde ise neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Bülent Seyran, Seren Deniz Yalçın, Zeyno Gönenç, Cemre Gümeli, Ayşenil Şamlıoğlu ve Kerem Atabeyoğlu'nun rol aldığı Tatlı İntikam 19. Bölüm 13 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...
-TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

-
Tatlı İntikam 18. son bölümünde Pelin, Rüzgar'ın gönlünü almaya çalıştı. Sevilen dizi Tatlı İntikam 18. Bölüm 6 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geldi.

Tatlı İntikam son bölümünde Pelin, kendisini kaçırtanın Rüzgar olduğunu düşünür ama, Sinan'ı bu konuda ikna edemez. Sinan, Rüzgar'ın böyle bir girişimde bulunmasına ihtimal bile vermez. Sinan'ın her zaman Rüzgar'a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına sebep olur. Sinan, Pelin'in gönlünü almaya çalışırken Pelin de yavaş yavaş şüpelerinde haklı çıkmayı başarır.Peki Tatlı İntikam 19. yeni bölümünde seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler