MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 23. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Tatlı İntikam 23. bölüm fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamı yeni bölümü ile yayınlanacak olan Tatlı İntikam dizisinde Sinan'ın dükkanı yanıyor. Filiya'da çıkan yangın sabotaj mı?

Tatlı İntikam 23. bölüm fragmanıyla ekranlara geliyor. Fenomen dizinin yeni bölümü Cumartesi akşamı hayranlarıyla olan randevusuna çıkacak. Romantizm dolu dizinin yeni bölümünde ise aşk yerini drama bırakıyor. Sinan, hayallerini gerçekleştireceği Filiya'nın yandığını görünce gözyaşlarına boğuluyor. Umutları tükenen Sinan'ın ne yapacağı merak konusu oluyor. İşte, Tatlı İntikam 23. bölüm fragmanıyla sizlerle...

Kana D'nin en çok seyredilen dizilerin başında olan Tatlı İntikam'ın 23. bölüm fragmanında beklenen buluşma sonunda gerçekleşiyor. Başak ve Bülent'in iple çektiği düğünde Pelin ve Sinan'ın yan yana gelmesi izleyicileri heyecanlandırdı.

Pelin'le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan artık emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar'ın suçsuzluğuna inanmaktadır. İkiliarasında tansiyon iyice yükselirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak'ın düğünü, Pelin ve Sinan'ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin'i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler