MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 24. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranında ilgiyle takip edilen Tatlı İntikam dizisinin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Tatlı İntikam 24. bölümde Sinan ve Pelin hayatlarına 1 yıl sonrasından devam edecek. Sinan Filiya'nın yanmasından sonra kaçmış. Pelin ise çok çalışıp yeni bir hayat kurmuştur. Tatlı İntikam bomba gibi bölüm bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını D yapım'ın üstlendiği Tatlı intikam dizisinin başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Büşra Develi, Zeyno Günenç gibi isimler rol alıyor. Tatlı İntikam yeni bölümleriyle her Cumartesi akşamı Kanal D ekranında seyircileriyle ile buluşuyor.
-TATLI İNTİKAM 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Filiya'da Ceyda'nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin'i hayatını değiştirir. Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Sinan'la beraberlikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir. Zaten aileleri de birlikte olmalarını istememektedirler. Bu yüzden Pelin'in aklı Sinan'la evlenme konusunda karışır.

Sinan ise, Filiya'nın şokunu atlatamamışken Pelin'in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla alt üst olur. Şimdi, Sinan'ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya'yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler