MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 6. bölümde hayranlarını üzecek sahne

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Tatlı İntikam, büyük bir hayran kitlesine ulaştı.Heyecanla beklenen dizinin yeni bölümü Cumartesi akşamı ekranlara gelecek.Merakla beklenen yeni bölümde Pelin ve Sinan barışacak mı? Pelin ve Sinan ikilisi bu hafta şoke edecek bir gelişme yaşayacak. Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde bulabilirsiniz...

Tatlı İntikam bu hafta yayınlanacak son bölümünde nefes kesecek. Dizinin Cumartesi yayınlanacak 6.bölümü izleyicilerini üzecek. Pelin ve Sinan'ın bir an önce barışmasını isteyen hayranlarını bir şok bekliyor.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlgiyle izlenen Tatlı İntikam dizisi Cumartesi akşamı 5.bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Gerçekleri öğrenen Pelin, herkesten kaçmak ister. Ancak Sinan buna izin vermez ve Pelin'in peşinden gider. İkili, bir anda kendilerini hiç tahmin etmedikleri olaylar zincirinin içinde bulurlar. Bu olaylar onları birbirlerine yakınlaştırırken, İstanbul'da herkes Pelin ve Sinan'ı aramaktadır. Her şeyden habersiz olan ikiliyi ise dönüş yolunda yeni sürprizler beklemektedir.

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN KONUSU

Tatlı İntikam dizisinde başrolleri; Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu paylaşıyor.

Yönetmenliğini Barış Erçetin'in yaptığı, senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan'ın kaleme aldığı dizinin konusu ise şöyle;
Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen Pelin nihayet şeytanın bacağını kırmıştır. Hayallerindeki erkek Tolga ile evlenmek üzeredir. Ama beklenmedik bir şey olur. Nikah kıyılacağı zaman Tolga ortalıktan kaybolur.

Merakla beklenen Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümleri ile her Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM OYUNCU KADROSU

**Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin

**
Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin'in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

**Furkan Andıç-Sinan / Tankut

**
Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye'ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Zeyno Günenç-Süheyla
Pelin'in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Ayşenil Şamlıoğlu-Meliha
Meliha, Sinan'ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan'ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda'yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Bülent Seyran-Necip
Necip, Havva'nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva'nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler