MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 7. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen Tatlı İntikam dizisinin 7. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Hız kesmeden devam eden Tatlı İntikam'ın 7. bölüm fragmanında Pelin ve Sinan arasında yakınlaşma başlıyor. Pelin aşık mı oluyor? Tatlı İntikam yeni bölüm ayrıntıları haberimizde.

Tatlı İntikam 7. bölüm fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamı 6. bölümü ile ekrana gelen Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde Pelin, Sinan'a daha da yakınlaştığını hissediyor. Peki bu ilişki nereye gidecek? Tatlı İntikam 7. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Pelin, Sinan'a gönlünü mü kaptırıyor?
Pelin kalbinin sesini dinleyecek mi? Tatlı İntikam yeni bölümüyle 7 Mayıs Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tatlı İntikam 6. Bölüm Yayında! Sinan, Pelin'in hala Tolga ile olduğunu düşünmektedir!

Pelin, Sinan'ın geçmişin intikamını böyle aldığını düşünür: aynısını ona yaşatarak. Kendi okuyla vurulan Pelin, Sinan'ın söylediği cümlelerle yıkılmıştır. Sinan ise, Pelin'in hala Tolga ile olduğunu düşünmektedir. Sinan ve Pelin bu kaosun içinden nasıl çıkacaklardır? Yoksa sürüklenmeye devam mı edeceklerdir?

OYUNCU KADROSU

**Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin

**
Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin'in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

**Furkan Andıç-Sinan / Tankut

**
Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye'ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

**Zeyno Günenç-Süheyla

**
Pelin'in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Ayşenil Şamlıoğlu-Meliha
Meliha, Sinan'ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan'ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda'yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Bülent Seyran-Necip
Necip, Havva'nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva'nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler