MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Televizyon dünyasının en popüler yapımlarından biri olan The Walking Dead dizisinin 7. sezonu ilk tanıtım videosu ile ekranlara geldi. Bolca kan ve sürpriz bir ölüm The Walking Dead hayranlarını bekliyor.

Çizgi roman dünyasının en değerli üylerinden biri olan The Walking Dead'in televizyondaki macerası kaldığı yerden tam gaz devam ediyor. Yeni sezona sonbahar döneminde merhaba diyecek olan The Walking Dead, beraberinde çok büyük bir sorunun da cevabını getirecek. The Walking Dead 6. sezon finali şoke etmişti, serinin hayranları yeni bölümleri iple çekmeye başlamış, o ürkütücü sorunun cevabı için çok sayıda teori ileri sürülmiştü.

TV dizisinin uyarlandığı çizgi romandaki efsaneleşmiş ölümlerden birini, 6. sezon finalinde görmeyi bekleyenler maalesef beklediklerini bulmadı. Yıllardır devam eden bu maceranın şimdiye kadarki en büyük kötüsü olarak görülen Negan'ın öldüreceği isim sonunda açığa çıkacak.

The Walking Dead 7. sezon fragmanı ise ufak tefek de olsa akıllardaki bazı soruları yanıtlayacak. Ölmesi olası baş rollerden birkaçını fragman boyunca görüyoruz ama yüzü hiç gözükmeyen isimler sayesinde heyecan unsuru da yerini koruyor.

Çizgi romanın en sevilen karakterlerinden olan King Ezekiel ve kaplanı da bize merhaba diyecekler arasında.

Negan ve ünlü silahı Lucille'in gerçekte kimle haşır neşir olacağı, 23 Ekim 2016 tarihinde belli olacak.

The Walking Dead 7. sezon fragmanı sizleri bekliyor!

Keşfet


En Çok Aranan Haberler