MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin 7.Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin yayınlanan son bölümüyle seyircilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların tarih dolu sevilen dizisi Vatanım Sensin perşembe akşamlarına damgasını vurmayı sürdürüyor. Herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Son bölümde kumpasa düşürülen Cevdet, rehin alınırken ona eşlik eden Leon, vuruldu.

Vatanım Sensin yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kanal D ekranların nefes kesen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümleriyle bomba gibi gelmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişme diziye damgasını vurdu. Son bölümde Cevdet'in ölüm haberini alan ailesi adeta yıkıldı.. Görevden bir türlü dönemeyen Cevdet, ailesine haber veremedi. Fakat eve düşen acı seyircilere oldukça duygusallaştırdı. Diziseverler son bölümden sonra yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanı yayınlandı.

Vatanım Sensin'in son bölümünde kumpasa düşürülen Cevdet, rehin alınırken ona eşlik eden Leon, vurulacak. Vazifeden dönemeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber, tüm aileyi derinden sarsacak. Diğer taraftan Cevdet'in cevşenini bulan Feride, onu bir kez daha kaybetme düşüncesiyle kahrolacak. Peki, Hastaneye getirilen kişi Albay Cevdet mi? Leon vurulacak mı? Tevfik amacına ulaşacak mı? Cevdet kendisine pusuya düşüren ismin Tevfik olduğunu öğrenecek mi? Tüm bu soru işaretleri dün akşam yayınlanan yeni bölümde cevap buldu.

Silahları bulma umuduyla yollara düşen Cevdet, Tevfik'in tuttuğu adam tarafından rehin alınır. Babasının istediği üzerine Cevdet'e eşlik eden Leon ise vurulur. Hem kendisine bu pusuyu kuranların kimler olduğunu hem de silahların yerini öğrenmek isteyen Albay Cevdet'in çetin bir mücadele verdiği sırada hastanede olan Feride ise bulduğu cevşen ile kahrolur. Çünkü cevşen Cevdet'e aittir, onu bir kez daha yitirmiş olma düşüncesi canını yakar. Öte yandan Cevdet'in ortalarda olmamasını değerlendiren Tevfik, Azize'nin aklını bulandırmaya devam etmektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'i yıllar sonra bir araya getiren ve kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken Vatanım Sensin son bölümüne Cevdet'e kurulan büyük tuzak damga vurdu. Cevdet'in silahların peşinde olduğunu öğrenen Tevfik, Eftelya'nın evine sakladığı haritanın yardımıyla Cevdet'e ölümcül bir yolculuğa sürükledi. Cevdet'in kendisini aldattığı düşüncesiyle kahrolan Feride ise hem evde hem de hastanede yeni bir telaş içerisindeydi. Yıldız'ın Leon ile yakınlaşmasından rahatsız olmaya başlamıştı ve iki gencin aynı evde kalmasını istemediği için Tevfik'ten yardım istedi.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler