MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vikings 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Vikings'in 4. sezon 11. bölümü 2016 sonbaharında yayınlanacak.

Tüm dünyayı kasıp kavuran Vikings dizisi ülkemizde de beğeniyle takip edilip izleyicileri ekrana kilitliyor.Vikings 4. sezon 10. bölümü ile 21 Nisan günü izleyici karşısında çıktı. Vikingler Paris' e ulaştı. Büyük hedefleri olan Ragnar hırsla dolu.

VİKİNGS 10. BÖLÜM ÖZETİ

Vikings dizisini takip eden birçok kişi var. Ülkemizde de çok izlenen yabancı dizilerden bir tanesi olan Vikings dizisi, ilginç konusu ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Savaşçı ve denizci özellikleriyle tanınan Viking kabilesinin maceralarını konu edinen fantastik dizisinin en son 4. sezon 10. bölümü yayınlandı. Bu bölüm üzerine dizi takipçilerinin en çok merak ettiği şey, bu bölümün özeti ve incelemesi oldu. Ayrıca, dizinin 4. sezon 11. bölüm fragmanı da yayınlandı. Son bölümü, 4. sezon 10. bölümü 21 Nisan'da Amerika'da ekranlara gelmiş olan Vikings dizisinin senaryosu Michael Hirst'ün kaleminden çıkıyor. Vikings dizisinin her bölümü dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Tüm dünyada ilgiyle takip edilen Vikings dizisinin 4. sezon yeni bölümü, heyecanı doruğa taşıyan sahnelerle hayranları ile buluştu. Bu fantastik dizi, tarih ve dram türlerini aksiyon ve bol bol macera ile harmanlıyor.

Vikings dizisinin son bölümlerinde yaşanan olaylar, izleyicilerinin nefesini kesiyor. Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı dizide en çok merak edilen şey Vikings 4. sezon 10. bölüm özeti incelemesi oldu. Bu nedenle sizlerle bu bölümün özetini ve incelemesini paylaşacağız. Dizinin son bölümünde olaylar her zaman olduğu gibi daha da karmaşık bir hale geldi. Vikings 4. sezon 10. bölüm içinde Viking kabilesi ve Fransızlar şiddetli bir savaşa tutuştular. Bu savaş sırasında da Ragnar ile Rollo karşı karşıya geldi ve iki kardeşin kaderi çıkarları doğrultusunda şekillendi. Bölümü izleyen kişiler tarafından tam n ot alan Vikings 4. sezon 10. bölüm, dizinin yeni bölümü ne zaman çıkacak sorularının sıklıkla sorulmasına neden oldu. Dizinin daha önceki bölümlerinde olan olaylar da bu son bölümün karmaşasını arttırdı. Vikings dizisinin 4. Sezon 9. Bölümünde Vikingler gemilerini karadan yürütmeyi ve nehre ulaştırmayı başardılar. Ayrıca Alfred ve Aetheulwulf, Roma'ya ulaşmayı başardı. Erlendur ise Bjorn'a karşı olan tüm kozlarını kullanarak büyük bir hamle yaptı. Sigurd ise Kattegat'ta şok edici keşiflerle karşılaştı. Daha önceki bölümlerde ise tutsak olarak yakalanan Floky tutsaklıktan kurtulmayı başarıp kaçtı fakat Ragnar'ın arkasından gönderdiği adamlar, kaçağı yani Floky'i kıs kıvrak yakaladı. Bunun yanında Floky'nin biricik kızı sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı vefat etti.

Vikings dizisinin son bölümünde, 4. sezon 10. bölümünde yaşanan olaylar da bir hayli heyecan vericiydi. Dizinin bu son bölümünün özeti, dizi hayranları tarafından sıklıkla araştırıldı. Vikings 4. sezon 10. bölüm özeti incelemesi bilgilerini sizler için derledik. Birçok hayranı olan dizinin son bölümünde Viking kabilesi, Paris'te uğradıkları hayal kırıklığının yükünü Ragnar'a yıkmaya çalıştı. Fakat Viking halkı, tekrar Ragnar tarafından sakinleştirildi, kahramanımız Ragnar dahiyane olduğu kadar imkansız bir fikir ile vatandaşlarının önüne çıkarak onları heveslendirdi. Ragnar, halkına, kuşatamadıkları Paris için gemileri karadan yürütmelerini teklif etii. Başta herkesin soğuk baktığı bu fikre ise herkesi alıştırdı hatta son önemde kavgalı oldukları Floki, Ragnar'ın bu konuda en büyük destekçisi olacağını belirtti. Fakat Ragnar'ın hala aşamadığı vbir sorun var, o da Yidu'nun Ragnar için hazırladığı ve Ragnar'ı bağımlı hale getiren ilaç. Kattegat'ta ise Herbard ortalığı daha da karıştırıyor, kavgalar daha da alevleniyor.

Sevilen dizinin yeni bölümü, yani Vikings 4. sezon 11. bölüm çıkış tarihi, 28 Nisan olarak belirlendi.Vikings dizisinin daha önceki bölümlerinde yaşanan olaylar ise şu şekildeydi: Kral Horik'in oğlu, Lagertha ve Ragnar Lodbrok'un oğlu olan Bjorn'u öldürmesi için bir adam tuttu. Kattegat'tan ayrılan Bjorn, kış şartlarında avlanırken, kendisini öldürmesi için gönderilen dağ adamını yakaladı ve bir ağaca bağlayarak ölümden kurtuldu. Yüzü yaralanan Bjorn, Kral Horik'in yüzüğünü buldu ve adamı kimin gönderdiğini öğrenmeye çalıştı. Bu sırada, kraliçe oğlu Ivar'ı Floki'ye getirdi ve Ivar'a tanrılarla ilgili bildiği her şeyi öğretmesini ve Hristiyan tanrıdan nefret etmesi için elinden geleni yapmasını istedi. Onu her gün Floki'ye getireceğini söyleyen kraliçe, Ivar'ın bir Viking savaşçısı gibi yetişmesinin istediğini söyledi. Viking 4. Seon 5.bölümde şunlar yaşandı: "Kral Horik'in oğlu Erlendur, Bjorn ile birlikte giden Torvi'yi kullanarak, Bjorn ve Ragnar'ı öldürme planları yapar. Mercia Kraliçesi Kwenthrith, Kral Ecbert ve Kral Aelle ile birlikte tahtının kurtulması için Northumbria ve Wessex birliklerinin harekete geçmeleri gerektiğini söyler.

Lagertha, Kalf'a hamile olduğunu söyledi ve bunun üzerine Kalf, Lagertha'ya evlilik teklifi ett. Evlilik hazırlıklarına başlayan Lagertha beklenmedik bir hareket yaparak müstakbel kocası Kalf'ı düğün günü öldürdü. Ragnar ise, köle Yidu'dan Çin'in başında olan Tang Hanedanı'ndan İmparator Dezong isimli biri olduğunu öğrendi ve ailesi hakkında bilgi almaya çalıştı. Yidu, Ragnar'a Çin imparatoru Dezong'un kızı olduğunu söyledi. Ivar'ı tam bir Viking gibi yetiştirmesi için Floki'ye getiren Kraliçe Aslaug ise Ivar'ın çocuklarla oyun oynarken, baltayla çocuğun birini öldürdüğünü gördü. Rollo, Paris'i savunmak için atılımlarda bulundu. Rollo ile yakınlaşan ve kendisi için Rollo'nun her şeyi yapmayı göze aldığını öğrenen Prenses Gisla, Rollo'ya Kont Odo'yu öldürmesi gerektiğini söyledi. Rollo, bir kişiyi sırtından bıçaklamanın doğru olmadığını söylese de Prenses Gisla, Frankia'da işlerin farklı yürüdüğünü ima etti. Fransa Kralı Charles, Kont Odo'nun taht hırsı olduğunu, tahtta geçebilmek için her şeyi yapabileceğini öğrendi.

VİKİNGS (VİKİNGLER) KİMLERDİR?

Vikingler veya Norslar, İskandinavyalı korsan ve tüccar kavim. Yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan savaşçı bir halktır. 8 - 11. yüzyıllar arasında kuzeybatı Avrupa'da birçok yeri fethetmişlerdir. Viking akınları ile birlikte birçok manastır yok olmuştur. Olaya tanıklık eden ve hayatta kalarak Avrupa'nın çeşitli bölgelerine dağılan keşişlerin dramatik ve trajik anlatımları, yüzyıllarca sürecek bir Viking korkusu ve düşmanlığı yaratmıştır. Vikingleri kaba, ilkel, medeniyetten uzak bir kavim olarak betimleyen bu anlatımların etkisiyle, Avrupalıların Viking kültürüne uzun süre kayıtsız kaldıkları anlaşılmaktadır. Göçebe ve savaşçı bir kavim olan Vikinglerin yazılı geleneği olmayışı, kültür izlerinin sürülmesini güçleştirmektedir. Yazılı kaynakların zayıflığına ve Batılı kaynaklardaki olumsuz Viking imajına karşılık, arkeolojik veriler, incelikli bir Viking maddi kültürünün varlığına işaret etmektedir.

Vikings Dizisi Oyuncuları Travis Fimmel - Ragnar Lothbrok, çiftçi ve savaşçı. Keşfedilmemiş İngiltere topraklarına baskın yapmıştır. Katheryn Winnick - Lagertha, Ragnar'ın ilk karısı. Clive Standen - Rollo, Ragnar'ın kardeşi; Bu karakter tarihsel bir kişi olan Rollo'ya danmaktadır ve daha sonra İngiltere'yi fethedecek olan Normandiya Dükü Fatih William'ın büyük büyük büyük babasıdır. Jessalyn Gilsig - Siggy, Earl Haraldson'un karısı ve daha sonraları Rollo'nun sevgilisi. Gustaf Skarsgard - Floki, Ragnar'ın arkadaşı olan gemi yapımcısı. George Blagden - Athelstan, Ragnar'ın İngiltere'ye ilk gidişinde ele geçirdiği Anglo-Saxon rahip. Nathan O'Toole (1-2. sezon) ve Alexander Ludwig (2. sezon) - Björn, Ragnar ve Lagertha'nın oğulları. Gabriel Byrne - Earl Haraldson, Kattegat olarak bilinen yerleşim yerinin Earl'ı (kontu). Alyssa Sutherland - Prenses Aslaug, Ragnar'ın ikinci karısı. Savaşçı bakire olduğunu iddia eden Brynhildr kızı. Donal Logue - Danimarka Kralı Horik Linus Roache - Wessex Kralı Egbert

Keşfet


En Çok Aranan Haberler