MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 73. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz tüm hızıyla devam ediyor.Sevilen dizinin 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Yeşil Deniz 73. bölümü ile Pazartesi günü ekranlarda olacak.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeşil Deniz'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum'un paylaştıkları dizide bu hafta yine heyecan doruk yapacak. Sizde haberimizden Yeşil Deniz 73. bölüm fragmanını ve özetini bulabilirsiniz. İşte 16 Mayıs Yeşil Deniz 73. bölüm fragmanı ve ayrıntıları...

YEŞİL DENİZ 72. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ölümden dönen İsmail, Yakut'la birlikte jandarmaya detaylı bir ifade verir ancak yine de her ihtimale karşı Feridun'un İsmail'i vurduğunu ailelerinden saklarlar. Süleman, Emin ve Cemil ise vurulma hadisesinin detaylarını öğrenmişlerdir ve jandarmayı beklemeden bir şeyler yapmak gerektiğini düşünürler. İsmail de onlar gibi düşünmektedir aslında. Silahlanarak Feridun'un peşine düşmeye karar verirler. Bu arada Üsen ve Semih de paraları bulma girişimleri başarısız olunca yeni bir yol denemeye karar verirler. Gece herkesin uyuduğu bir saatte gizlice kızların odasına sızacaklardır. Bulduğu ayakkabı tekinde bir detay fark eden Süleman ise Feridun'un nerede saklandığını çözer. Ancak gerçekleştirdiği başarısız bir girişim adeta Feridun'un ekmeğine yağ sürecektir.

YEŞİL DENİZ NE ZAMAN?

Tarih: 16 Mayıs

Saat: 20:00

Bölüm: 73

Yayın: TRT 1

Yeşil Deniz 73. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in sevilen dizisi Yeşil Deniz 73. bölümü ile Pazartesi günü sizlerle olacak. Yeşil Deniz 16 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde heyecan dolu olaylar sizleri bekliyor. Sizde haberimizden Yeşil Deniz 73. bölüm fragmanını izleyebilir dizinin özetini öğrenebilirsiniz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler