MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 75. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz tüm hızıyla devam ediyor. Herkes tarafından merak konusu olan Yeşil Deniz 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Yeşil Deniz 75. bölüm fragmanı, merak ettiğiniz ayrıntılar ve son bölüm de yaşanan gelişmeler...

Yeşil Deniz 75. bölüm fragmanı herkes tarafından merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeşil Deniz'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum'un paylaştıkları dizide bu hafta yine heyecan doruk yapacak. Sizde haberimizden Yeşil Deniz 75. bölüm fragmanını ve özetini bulabilirsiniz. İşte Yeşil Deniz yeni bölüm fragmanı ve Yeşil Deniz son bölümden ayrıntılar...

YEŞİL DENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

23 Mayıs Pazartesi akşamlara gelen Yeşil Deniz 74. bölümde, Yakut'un kasabaya döndüğü haberi kulaktan kulağa yayılıyor. Neşe ve ailesinin gidişinden sonra Süleman'ın burnu kanamıştır ama pek de üstünde durmaz. Öte yandan Cemile ise bir sergiden patates alırken Yakut'un döndüğü haberini duymuştur ve hemen Naciye'lere koşar. Kamil, Hicabi ve İsmail, Hicabi'nin bahçesinde oturup yaşananlar hakkında durum değerlendirmesi yaparlar. Hicabi çıkacak söylentilerden korunmak için bir müddet bağ evine gitmelerini teklif etse de İsmail'in kararı kesindir.

Karısına inanıyordur ve hiçbir yere gitmeyecektir. Bu arada Yakut da hala toparlanamamış, ölümüne sebep olduğu adamı düşünmektedir. İsmail'e adamın bir yakını olup olmadığını sorar ve beraber Roman obasına taziye ziyaretine giderler. Süleman,Emin ve Cemil ise Mehmet Ali Hoca'nın teşvikiyle bir garibanın evini yapmaya girişmiştir. Ancak hurda almak için eve dönen Emin ebeyle karşılaşınca Emine'nin geçirdiği tehlikeyi öğrenir. Süleman'ın hastalığı ciddi midir? İsmail söylentilerden etkilenmeden hayatına devam edebilecek midir? Feridun'un Yunanistan'a geçmek için bindiği botun battığı haberi gelirken sürpriz bir gelişme Yakut ve ismail'i nasıl bir karar itecektir.

YEŞİL DENİZ HAKKINDA

Doksanlı yıllarda bir Ege kasabası hayal edin. Sıcak samimi insanların yaşadığı tipik ege evlerini, sokaklarında motosiklet çığlıklarını, traktör seslerini, yol kenarında usul usul otlayan ineklerini, yemyeşil bir denizi andıran ovalarını, mezarlığındaki servilerini, dağlarındaki ağaçlarını ve uzayıp giden incecik yollarını. İşte böyle bir yerdir Yeşilova kasabası. Belediye hoparlöründen 24 saat anonsların yapıldığı, herkesin herkesi tanıdığı ve hakkında dedikodu yapacak kadar malumata sahip olabildiği, bırakın cep telefonlarını henüz normal telefonların bile her evde bulunmadığı; aşkların, komşulukların, arkadaşlıkların en sahici halleriyle yaşandığı sıcacık, sevimli bir yer.

Yeşil Deniz dizisinde belediye anonslarını Macır(H)Ayati yapar, her anonsunda Alpaşa meydanındaki kahvehaneden kahkahalar yükselir. Yeşil Deniz dizisinde yaz geldi mi de bütün kasabalı ovalara, tarlalara doluşur. Büyük bir emek ve mesai isteyen tarla işi bir anda Yeşilova halkının bir numaralı gündemi haline gelir. E ne de olsa yalnızca bir geçim kaynağı değil, aynı zamanda hayatın adıdır bu tarlalar. İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla bütün bir hayatı geçirdikleri yerin adıdır.

YEŞİL DENİZ NE ZAMAN?

Tarih: 30 Mayıs Pazartesi

Saat: 20:00

Bölüm: 75

Yayın: TRT 1

Keşfet


En Çok Aranan Haberler