MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeter 22. Bölüm Fragmanı

ATV'nin sevilen dizisi Yeter'in 22. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.Sevilen dizinin yeni bölümünde Aylin'in hapisten kurtulması Yekta ile anlaşmasına bağlı.Heyecanla beklenen Yeter dizisinde neler yaşanacağı merak konusu. İşte Yeter dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

YETER DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yekta'nın kız Duru ile ilgiyli açtığı çocuk dolandırıcılığı davası Handan ve Filiz'i Aylin'e düşman eder.Zafer ise yaşananlara razı olur. Handan'ın hapse gireceğininden öğren Yılmaz deliye döner. Yekta'ya olan öfesi giderek artar. Aylin ise bir yandan kendisini hedef alan insanlara karşı güçlü durmaya çalışırken, diğer yandan savunma için avukat arayışı içindedir. Yılmaz avukat sorununu çözer, para ise hiç beklemediği birinden gelir...Aylin artık yalnız değildir. Ancak Yekta Aylin'e yardım edilmesine istemez.

Yekta'nın kötü baba ve eş olduğunu kanıtlayacak bir şahit bulamayan avukatın aklına; şeytanca bir fikir gelir.Fakat bu fikir Aylin'nin tarafında hoş karşılanmaz. Aylin ne yapacağı konusunda kararsızdır.Ya bu öneriyi kabul edecek ya da kaderlerine razı olacaktır.

YETER DİZİSİNİN OYUNCULARI

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru

Vitrin


En Çok Aranan Haberler