MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeter 25. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında ilgiyle takip edilen dizisi Yeter 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Yeter, geçtiğimiz bölümüyle nefes kesmişti. Peki Atv'nin sevilen dizisi Yeter 25. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yeter 25. bölüm fragman ve ayrıntıları haberimizde...

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Korel Cezayirli, Wilma Elles'in rol aldığı Yeter dizisinin yeni bölümünde heyecan tam gaz devam ediyor.Koliba Film'in yapımcılığını üstlendiği Yeter nefes kesen sahnelerle ekrana geliyor.

YETER DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanada'ya gitme fikrine sıcak bakmayan Aylin; çocukların istekli olduğunu görünce bu karara olumlu baklamaya başlar. Fakat onları Kanada'da onları nelerin beklediğini öğrendikçe telaşa kapılır.

Kanada'ya taşınma haberi kulaktan kulağa yayılırken İdil, Selçuk'u bulmak için harekete geçer.Yekta öğrendikleri sayesinde Zahide ve Yılmaz'a haince bir plan kurar.

Yılmaz ve Handan; istemeden Yekta'nın istediği şekilde hareket ederek oyuna doğru hareket ederler.Sonuç ise herkes için hüsran olur; bu durumdan mutlu olan tek kişi yine Yekta olur.

YETER DİZİSİNİN OYUNCULARI

Pelin Karahan - Aylin

Yurdaer Okur - Yekta

Wilma Elles - İdil

Korel Cezayirli - Uras

Tolga Evren - Yılmaz

Selen Domaç - Filiz

Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan

Fatih Koyunoğlu - Zafer

Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru

Cansu Kurgun - Ada

Mustafa Mert Koç - Mert

Doğan Can Sarıkaya - Kaan

Eliz Neşe Çağın - Duru

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler