MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeter 26. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

ATV'nin sevilen dizisi Yeter'in 26.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlgiyle takip edilen dizi 26. bölümü ile sezon finali yapıyor. Peki Yeter'in sezon finalinde neler yaşanacak. İşte Yeter dizisi 26. bölüm sezon finali fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

İlgiyle takip edilen Yeter dizisinin 26. bölüm fragmanı yayınladı. Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide heyecan dorukta.
-
YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hastanede yapılan usulsüzlükten dolayı durdurulduğunu sanılan Yekta; bunun arkasında kimin olduğunu öğrenecek ve hesap soracaktır. Aylin ve ona yardım eden herkesi dikkatli bir şekilde takip etmektedir.

Amaçlarının Aylin ve çocukları kaçırmak olduğunu bildiği halde bilmemezlikten gelir. Zaten baştan beri Yekta'ya bilgi veren biri vardır.

Bu kişi;Filiz değildir. Üstelik hiç de tahmin etmedikleri biri daha Yekta'ya yardımcı olur. Aylin ve sevenlerinin bunlardan haberi yoktur.Kaçış için hazırlanırken Yekta da onlar için haince bir plan hazırlar. Bu planın başkahramanı da Duru'dur. İdil ise kapatıldığı klinikte herkesten uzak; kendi adaletini yerine getirmek için adım adım yol alır. Hiç beklemediği biriden gelen işbirliği teklifiyle ihtiyacı olan her şeye bir anda sahip olur.

YETER DİZİSİNİN OYUNCULARI

Pelin Karahan - Aylin

Yurdaer Okur - Yekta

Wilma Elles - İdil

Korel Cezayirli - Uras

Tolga Evren - Yılmaz

Selen Domaç - Filiz

Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan

Fatih Koyunoğlu - Zafer

Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru

Cansu Kurgun - Ada

Mustafa Mert Koç - Mert

Doğan Can Sarıkaya - Kaan

Eliz Neşe Çağın - Duru

Keşfet


En Çok Aranan Haberler