MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeter dizisi 18. bölüm fragmanında şok eden sır

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yeter'in heyecanla beklenen 18. bölüm fragmanı yayınlandı.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yeter'in son bölümünde neler yaşanacak? Yekta köşeye sıkışıyor. Aylin her şeyi öğreniyor. Yeter 18. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

-
Yeter yine nefes kesecek bir bölüm ile ekrana geliyor. 18.bölüm fragmanını yayınlayan Yeter dizisinde Yekta'nın Ebru'yu öldürmesini öğrenen Aylin büyük bir şok yaşıyor. Peki Yekta bu sefer nasıl kurtulacak? Yeter 18. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Yeter 18. bölümü ile Perşembe akşamı ATV'de..
-
YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebru'nun denize düşmesiyle Yekta bir anda kendini cinayet şüphelisi olarak bulur. Birlikte olduklarını polisten gizler ancak aile çevresinde haberin dalga dalga yayılmasına engel olamaz. Yekta'nın Aylin'e sadakatini bilen herkes şoktadır. Yekta; evliliklerine bir şans daha vermesi için Aylin'i ikna etmeye çalışırken, Aylin'in bir anne olarak asıl derdi o evde çocuklarının güvende olmamasıdır.

Aylin gitmekle kalmak arasında bir kere daha sıkışır. Yekta, Aylin'in kalbini kazanmak için İdil'i evden kovar. Ancak İdil'in büyük bir planı vardır. Kaan'ın başına gelenlerin Duru'nun da yaşamasından korkan Zafer onu Yekta'dan almaya karar verir. Elindeki tek güç çocuğun nüfusta hâlâ onun görünmesidir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler