MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete 15. Bölüm Fragmanı

Yüksek Sosyete yeni bölümüyle 6 Ekim Perşembe günü saat 20:00'de Star TV ekranlarında...

Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk'ün paylaştığı 'Yüksek Sosyete' dizisinin 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Kerem ve Cansu arasında gergin anlar yaşanmaya devam ederken, Ece ile Mert'in öpüşmesi de herkesi şaşırtıyor. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...CANSU AYRILIK ACISI ÇEKİYOR

Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metin'in tekrar Süreyya'yı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyya'yı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu; abisinin yasını tutarken hiçbir şeyden haberi olmayan Kerem, Cansu'nun sırrının peşine düşer. Ancak karşısına çıkan hikaye Kerem için büyük bir sürpriz olur. Cansu ile Koran'ların Konağı'nda karşılaşan Mert ise bu sırla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Ece'ye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Can'ın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Levent'ten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler