MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete 6. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarında beğeniyle takip edilen Yüksek Sosyete dizisinde heyecan dorukta. Sevilen dizinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yüksek Sosyete 5.bölümüyle zirvedeki yerini korudu. Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Yüksek Sosyete yeni bölümümerakla bekleniyor. Sevilen oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosu ile Yüksek Sosyete 6.yeni bölüm fragmanında seyredenleri neler bekleyecek? Yüksek Sosyete 6.yeni bölüm fragmanında Cansu, aşkını mı itiraf ediyor?

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engün Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Yüksek Sosyete yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'da star TV ekranlarında...
-6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

-
Yüksek Sosyete'nin 6. bölümünde; 'Köy evinde telefonsuz ve araçsız kalan Cansu ile Kerem baş başa ne yapacak?' 'Cansu ile Ece'nin dosluğu piknikte yaşananlardan dolayı etkinelecek mi? Annesinin banka kartlarını iptal etmesine telefonunu satarak geçici çözüm bulan Cansu, bu krizin üstesinden nasıl gelecek? Kerem ile Mert yönetim kurulundaki toplantıda neler yapacak? soruları yanıt bulacak.

YÜKSEK SOSYETE 5.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Yüksek Sosyete'nin 5. bölümünde Ece'nin (Meriç Aral) gönlünü almaya çalışan Mert; (Ozan Dolunay) dörtlümüz için göl kenarında bir piknik düzenler. Kerem'den sürekli kaçan Cansu, Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve pikniğe gitmeyikabul eder Piknikte Ece'nin yaşadığı kaza Mert ile yakınlaşmalarını neden olur.

Cansu'nun havuzda boğulma tehlikesi yaşaması ise işleri alt üst eder. Cansu ile Kerem'in samimiyetine şahit olan Ece'nin hayalleri yıkılır. Yaşananlar 6. bölümde sürekli yalana tahammülü olmadığını ifade eden Ece ile Cansu arasında tansiyon yükselir.

Süreyya'nın gönlünü almak için romantik jestlere başvuran ve tam da başarılı olduğu sırada Işıl ile karşılaşan Metin için ise işler arap saçına döner.
-KÜNYE

-

Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Yazı Odası
-OYUNCU KADROSU

-
Cansu: Hazar Ergüçlü
Kerem: Engin Öztürk
Ece: Meriç Aral
Mert: Ozan Dolunay
Süreyya: Zuhal Olcay
Metin: Hakkı Ergök
Bedia: Aliye Uzunatağan
Yılmaz: Taner Barlas
Ayşen: Hülya gülşen Irmak
Işıl: Ceyda Tepeliler
Begüm: Gülşah Çomoğlu
Can: Özgün Çoban
Ercan: Yasin Çam
Şirin: Aybike Turan

Vitrin


En Çok Aranan Haberler