MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 40. Bölüm Fragmanı

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 40. bölümüyle 26 Nisan Salı akşamı TRT 1 ekranlarında...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin 40.bölüm fragmanı yayınlandı.Bu hafta 39. bölümüyle ekranlara gelen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu son bölüm özeti ve daha fazlası şu şekilde!

Salı akşamlarının efsane dizileri yer alan ve izleyenlerini ekran başına kilitlemeyi başaran Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde heyecan devam ediyor. Bu hafta 19 nisan Salı akşamı yeni bölüm olan 39.bölüm ile ekranlarda olan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi 40.bölüm fragmanı çıktı.

26 Nisan Salı akşamı ekranlarda olacak Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde bu hafta yaşanan gelişmeler ise şu şekildeydi;


Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 39.bölüm özeti:

Molla Kasım'ın Yunus'u dinsiz olarak yaftalamasından sonra dergahta herkes şaşırır! Tapduk Emre ise olanlardan sonra Molla Kasım ve Yunus'u huzuruna çağırır. Candaroğlu Argun Bey ise Yunus'un görevine tekrar dönmesini ve orada devam etmesini istediğini belirtir.

Yunus ise Argun Bey'e göreve tekrardan dönmek istemediğini belirtir. Candaroğlu Argun Bey bu cevabın üstüne bir de oğlunun evine dönmemesinin ardından iyice sinirlenmiştir!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler