MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yönetmen ve kanaldan kafa karıştıran açıklamalar

Kanal D ve dizinin yönetmeninden farklı açıklamalar kafaları karıştırdı.

Kanal D'nin başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un paylaştıkları, 9 sezondur ekrana gelen dizisi Arka Sokaklar final mi yapıyor?

Dizinin yönetmeni Orhan Oğuz Arka Sokaklar'ın final yapacağı iddialarını yalanladı. Ancak Kanal D'nin internet sitesinde dizinin son defa ekrana geleceği ve final yapacağı belirtiliyor. Dizinin fragmanında Arka Sokaklar maceranın sonu yazarken, sitedeki açıklamada da son defa yayınlanacağının yazması kafaları karıştırdı. Yönetmen Orhan Oğuz, dizinin gelecek sezon da 10. sezonuyla Kanal D'de olacağını açıkladı.

İşte kanalın internet sitesinde yazan o açıklama: Kanal D'nin dokuz sezondur devam eden, 376 bölüm boyunca büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen, fenomen dizisi "Arka Sokaklar" 26 Haziran Cuma akşamı son kez ekrana geliyor.

Yapımını Erler Film'in üstlendiği dizinin yönetmeni Orhan Oğuz, diziyle ilgili iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı aşağıdaki açıklamayla yalanladı: Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Arka Sokaklar 10. Sezonuyla eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.

Arka Sokaklar dizisinin tüm bölümleri HD kalitesinde Kanal D'de. İzlemek için tıklayın

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler