MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'ın yayın tarihi belli oldu

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D'de 10. sezon yeni bölümleri yayın tarihi belli oldu.

Rıza Baba ve ekibi 10. Sezon'a hazır! Geçen sezon final yaparak ekrana veda eden Arka Sokaklar sürpriz bir kararla Kanal D ekranlarında yeniden başlıyor. Arka Sokaklar "10. Yıl"ında suçlarla mücadelesine kaldığı yerden devam edecek! Arka Sokaklar 377. Bölüm Cuma akşamı saat 21:00′de Kanal D'de!

Yapımını Erler Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz'ın olduğu fenomen dizi Arka Sokaklar Cuma akşamı yeni sezonuna bomba gibi başlıyor! Heyecanın ve dostluğun hiç bitmediği dizi "10. Yıl"ında Kanal D'de suçlarla mücadelesine kaldığı yerden devam edecek!

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan "sivil" bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır.

Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve "baba"lığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Başkomiser Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar 377. Bölüm Cuma akşamı saat 21:00′de Kanal D'de!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler