MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar sezon finalinde tüm ekip havaya uçtu

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar ekrana gelen sezon finali ile izleyicileri ekrana kilitledi. Bomba gibi bir bölüm ile ekranlara gelen Arka Sokaklar sezon finalinde tüm ekip havaya uçtu. Arka Sokaklar sezon finali hakkında merak edilen tüm ayrıntıları haberimize bulabilirsiniz...

Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Oya Akar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar gibi sevilen isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar sezon finali nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Arka Sokaklar sezon finalinde gerilim dolu anlar seyircileri ekrana kilitledi.

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar yayınlanan sezon finali fragmanı ile izlenme rekorları kırdı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi tüm kişilerde en çok izlenen yapım olarak ilk sırada yer aldı.

-
ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Erdal'ın da içinde olduğu haberinin olmadığı valizin içerisindeki bomba uzaktan kumanda ile hastane içerisinde ekibin ve ailelerinin olduğu yerde patlar.

Azmi haber bültenlerinde Rıza'nın vurulduğunu ve komada olduğunu öğrenir. Azmi, Erdal, Sado ve Maksut'u kanatları altındadır. Azmi'nin eski gücü kalmaz. Uydu telefonu üzerinden kamptaki örgüt başı, Azmi ile iletişim kurar. Azmi'nin etrafındaki çember iyice daralmıştır. Çok fazla kaçabilecek yeri kalmamıştır. Örgüt Azmi'ye yeni görevini verir. Başarırsa yaşamaya devam edecektir. Başaramazsa belki de bunu hayatıyla ile ödeyecektir.

Mit'çi Faruk, Azmi konusunda Arif'i bilgilendirir. Ekip ciddi tehdit altındadır. Rıza Baba'nın durumu hala kritiktir. Azmi köşeye sıkışmıştır. Rıza'yı ve ekibini ortadan kaldırması gerekmektedir. Artık atılacak elinde son kurşunu kalmıştır. Oğlu Erdal. Erdal elinde sözde para dolu bir valiz ile ekibin olduğu hastaneye gönderilir. Erdal, Selin'i görecek olmanın mutluluğu ile hastaneden içeriye girer. İlk önce durumu Selin anlar. Verdiği tepki ile ekiptekiler harekete geçerler. Bu sırada Erdal'ın da haberinin olmadığı valizin içerisindeki bomba uzaktan kumanda ile hastane içerisinde ekibin ve ailelerinin olduğu yerde patlar.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler