MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahu Yağtu Kurt Seyit'te mi oynayacak?

Cem Yılmaz'dan boşandıktan sonra kariyerine hızlı bir dönüş yapan Ahu Yağtu, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Güzel mankenin hedefiyse Kurt Seyit ve Şura dizisinde oynamak.

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ağu Yağtu, ADL 2014-2015 kış koleksiyonu için Lara Sayılgan'ın objektifinin karşısına geçti. Çekimler öncesinde bir basın toplantısı yapan Yağtu, ilginç açıklamalarda bulundu. Bugüne dek televizyon dizilerinden gelen oyunculuk ve stil danışmanlığı tekliflerine oğlu Kemal dolayısıyla kapalı olduğunu söyleyen Yağtu, "Birçok dizi ve film teklifi alıyorum ancak bu teklifler gerçekten şu an bana uygun değil. Bu yıl teklifleri değerlendirmek istiyorum. Kurt Seyit ve Şura'yı çok beğeniyorum. Eğer bu diziden bir teklif gelirse şartlarda uygunsa kesinlikle kabul ederim" dedi.

Sakal erkekte hoş durmuyor

Vintage modasının artık akıllarda kalıcı bir şekilde yer etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yağtu, "Bir de şu sakal modası bitse, gerçekten erkeklerde hiç hoş durmuyor" sözleriyle, eski eşi Cem Yılmaz'ın da dahil olduğu akımı eleştirdi.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler