MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurt Seyit yeni sezona sürprizlerle başlıyor

Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisi yeni sezona sürprizlerle başlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen, Zerrin Tekindor ve Birkan Sokullu'nun başrolde olduğu Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un yeni sezon ilk bölümü 23 Eylül Salı akşamı saat 20:30'da Star TV'de başlıyor. Dizinin yeni tanıtımında Petro'nun oyunuyla Barones'i öldürmekle suçlanan Seyit darağacından son anda kurtuluyor.

Sezon finalinde birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Kurt Seyit ve Şura'nın aşklarını ilgiyle izleyen dizinin hayranları, Seyit ve Şura'nın mutlu olmasını yürekten dilerken Mürvet'in hikayeye nasıl dahil olacağını da merakla bekliyor. Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un bu akşam yayınlanacak yeni sezon ilk bölümü ise izleyicilerin merakını gidermeye hazırlanıyor.

Dizinin ilk bölümünde, asılmayı beklerken sürpriz bir şekilde salıverilen Seyit aylar sonra Şura'ya kavuşacak. Seyit'in yokluğunda oteli ele geçiren Petro ise tüm kozlarını kaybederek Billy'ye boyun eğmek zorunda kalacak.
ZERRİN TEKİNDOR'UN İLK DÖNEM DİZİSİ

Dizinin ilk sezonunda hikayenin günümüzde yaşayan yazarı rolüyle izleyici karşısına çıkan Zerrin Tekindor yeni sezonda Emine karakterine hayat verecek. İlk defa bir dönem dizisinde rol alacak Zerrin Tekindor'un canlandıracağı Emine, sert ve korumacı tavırlarıyla sadece kızı Mürvet'in değil tüm karakterlerin hayatını etkileyecek.

Fahriye Evcen'in canlandıracağı Mürvet ise çocuk yaşta ayrı düştüğü annesini yıllar sonra bulmanın sevincini yaşayamadan mahallelerinde çıkan yangınla uğraşmak zorunda kalacak. İstanbul'da kaldığı ilk gece Kurt Seyit'le karşılaşacak Mürvet'in sadece evinde değil kalbinde de büyük bir yangın başlayacak.

Dizide Mürvet ve Emine'nin yaşayacağı Türk mahallesinin çekimleri İstanbul'un tarihi semtlerinden Zeyrek ve Vefa'da tamamlandı.

İŞTE YENİ BÖLÜMÜN KONUSU:

Kurt Seyit asılmayı beklerken aylar sonra sürpriz bir şekilde salıverilir. Onu kurtaranın kim olduğunu, özgürlüğüne nasıl kavuştuğunu bilmemektedir. O yokken Petro herkesin çaresi olmuş ve böylece oteli ele geçirmiştir. Şura ve Seyit'in coşkulu kavuşmalarına Petro gölge düşürmeyi başarır. Ama Petro'nun işleri sandığı kadar yolunda gitmez. Eski dostu, yeni düşmanı Yüzbaşı Billy onu tehdit edebileceği bir sırrı ele geçirmiştir. Bu sır Seyit'i de çok ilgilendirmektedir. Şura sevdiği adamın kendisini göndermeye çalıştığını ve aldatmış olduğunu unutmamıştır. Seyit'in onu güçlü bir şekilde sahiplenmesine ihtiyacı vardır. Ona Ayşe ile aralarında geçenleri bildiğini söyler. Seyit Ayşe ile yüzleşir. Seyit mahpus arkadaşının mahallesine gider ve onun abisi Milli Mücadeleci Lütfü ile tanışır. Türk mahallesinde çıkan yangını beraber söndürürler. Bu yangın sırasında Mengene göçmeni bir ailenin kızı Mürvet'le karşılaşır. Yangının hasarı tamir edilene kadar Emine ve kızı Mürvet akrabaları olan Ali dayının yanına Şeref Otel'e gelirler. Mürvet bu yeni dünyanın içinde Seyit ile yeniden karşılaşır. Ama bu kez Seyit'in yanında Şura da vardır.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul yeni sezonuyla bu akşam Saat 20:30'da Star'da...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler