MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fahriye Evcen'e kötü haber

Bu sezon Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinin kadrosuna katılan Fahriye Evcen, oturduğu sitedeki evine çanak anten takıp estetiği bozması nedeniyle açılan davada kötü haber aldı.

Fahriye Evcen'in oturduğu site yönetiminin şikayeti üzerine açılan 'anten davası'nda Evcen'e kötü haber geldi.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'e iki yıl önce oturduğu İstinye Karikatüristler Sitesi'ndeki site yönetimi dava açarak, Evcen'in dubleks dairesine çanak anten ve klima taktırdığını bu durumun binanın estetiğini bozduğunu iddia etmişti.

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonucunda site yönetimi davayı kazandı. Mahkeme, projeyi eski haline getirmesi için Evcen'e bir ay süre verdi. Ayrıca Evcen'in 800 TL ödemesini karara bağladı. Evcen kararı temyiz ederek Yargıtay'a başvurdu. Yargıtay ise binaya çanak anten konulmasında herhangi bir yasal engel olmadığı gerekçesiyle kararı bozdu. Bozulan davanın duruşması ise geçtiğimiz günlerde görüldü. Mahkeme site yönetiminin davasını kısmen kabul ederek Fahriye Evcen'in klima tesisatını kaldırması ve projedeki eski haline getirmesine karar verdi. Evcen'in 650 TL ödemesini hükme bağlayan mahkeme site yönetiminin çatıda bulunan çanak anten ve kablosunun kaldırılması istediğini de reddetti.

Yargıtay'ın bozduğu ilk kararı mahkeme kabul etmiş oldu. Projeyi eski hale getirmesi için Evcen'e süre verdi. Ayrıca 800 TL ödemesini istedi.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul yeni bölümüyle 30 Ekim Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler