MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 400. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Arka Sokaklar dizisinin heyecanla beklenen 400. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin fanları Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceğini merakla bekliyor. Dizinin yeni yayınlanan fragmanındaki şehit cenazesi Hüsnü Çoban'ın mı? İşte Arka Sokaklar 400.bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar'ın bu bölümünde de aynı soru dillerde Hüsnü Çoban ölecek mi? Arka Sokaklar dizisinin 6 Mayıs Cuma yayınlanacak olan 400. bölümün fragmanı ise dizinin hayranlarını şoke etti. Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanında Hüsnü Çoban'ın ailesi ve arkadaşları aldıkları haberle yıkılıyor. Fragmanda şehit cenazesi ve Çoban'ın ailesinin cenazedeki görüntüleri de yer alıyor. Yeni bölümde Mesut Komiser'in de gözaltına alındığı sahneler yer alıyor. Ancak son sahne ise izleyenlerin kafasını daha da karıştıyor. İşte Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanı

"SEYİRCİ UYANMASINI İSTİYORSA GÖZLERİNİ AÇACAK"

Başkomiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemden düşmeyen konu için, "Hüsnü Çoban'ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım. Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yoksa adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani" ifadelerini kullanmıştı.

ARKA SOKAKLAR 399. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Suat, Metin, Tekin, Zeliha Rıza babadan gelen haber üzerine fırlayıp evden çıkarlar. Hüsnü ambulansa bindirilir. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmakta, Mesut ise ambulansta konuşulanlar üzerine çıldırmaktadır.

Selin Mesut'u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin'e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar'da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin'de Yavuz'u arar ve acilen İstanbul'a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat'ı toparlamak Mesut'a düşer. Hüsnü'nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiçbir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu

Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın

Can Başak Arif Müdür

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler