MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 407. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında 11 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisi nefes kesen bir bölüm ile ekranlara gelecek.

Sevilen dizi Arka Sokaklar 407. yeni bölüm şok bir gelişme yaşanıyor. Bir market soygununda Rıza Baba vuruluyor.Ekibin acıları daha yeni hafiflemişken, ekip yeniden hüzne gömüldü. Nefes nefese seyredeceğiniz Arka Sokaklar 407. yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde...

-
Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar 407. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Bomba gibi bir bölüm ile seyirci ile buluşmaya hazırlanan Arka Sokaklar 407. bölüm fragmanı ile 24 Haziran Cuma saat 20:00'da Kanal D ekranında...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Azmi'nin memleketinde yargılanacak olması ekibin gündemine bomba gibi düşer. Rıza Baba ve Mesut, Savcı Fikret'in yanına giderek bu durumun nasıl geliştiği ile alkalı bilgi toplarlar. Erdal ise hala Bekir'in mekanın da saklanmaya devam eder. Azmi, Avukat Uğur ile beraber cezaevinden çıkar. Uğur'dan Erdal'ı bulmasını ister. Konvoy halinde havaalanına gitmek üzere kalkış yaparlar.

Rıza Baba Mesut ile birkikte Azmi'nin yol aldığı konvoyu durdurur. Rıza'nın Azmi'ye söyleyeceği bazı sözler kalmıştır. Arama izni bulunan Erdal'ın telefon hatlarına ve e-mail hesabına da erişim sağlanır.

Azmi'nin yeni avukatı Uğur'da Erdal'ın nerde kaldığına ulaşmak için takibe alınır. Erdal Av. Uğur ile bir arayab gelir. Azmi'nin bıraktığı parayı verir. Erdal şehir dışında, ıssız birde bulunan villasında Emre'den aldığı mallarla mutlu mesut yaşamaya devam eder. Ekibimiz yaptığı araştırmalar sonucu Emre üzerinden Erdal'a ulaşırlar. Erdal'ın kızla birlikte olduğu eve basın yapılır. Erdal kızı rehin alınca da Selin kendisini ortaya atar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler