1500 Tl Alti En Iyi Akilli Telefonlar Haberleri

Fotoğraf çekebilmeye devam edebilmeniz için en iyi ve uzun ömürlü fotoğraf filmleri

Mutlu anları ölümsüzleştirmeyi, âdeta tablo gibi görünen manzaraları kayıt altına almayı hepimiz çok seviyoruz. Akıllı telefonlar sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay ve hızlı olsa da fotoğraf makinelerinin yeri bir başka. Tabii bunun için kaliteli bir makine kadar iyi bir film kullanmak da önemli. Siz de en iyi fotoğraf filmini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden kaliteli kareler yakalamanıza yardım edecek fotoğraf filmi çeşitleri...

Haber 2024-04-01 18:18:33

En düşük maaş 35 bin 40 TL oldu! Yüksek zammı halay çekerek kutladılar! Türkiye’nin en iyi anlaşmalarını yaptık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan 10 bin 500 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde imzalar atılırken en düşük işçi maaşı 35 bin 40 TL oldu. Protokolün imza tarihi olan 15 Şubattan geriye dönük farkların ödemesi de yapılacak. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "İmkanlarımızı sonuna kadar zorlayalım dedik. Türkiye’nin en iyi anlaşmalarını yaptık." dedi. 1 Ocak 2024’ten itibaren geçerli olacak olan zammı çalışanlar davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Finans 2024-02-15 20:32:02

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 2024-01-29 16:52:29

Özel hastanelerin kapısından bile geçilmiyor! Vatandaşlar isyan etti: Fiyatı 100 bin TL'yi geçti

Hasta sayısı artıyor ama özel hastaneye gidenlerin sayısı yüzde 7.1 azaldı. Bunun en önemli nedeni ise özel hastanelerde istenen astronomik ücretler. Vatandaşlar kendilerinden sadece muayene için 1500-2500 TL arasında ücretler istendiğini belirtirken, özel sağlık sigortaları da çözüm olmuyor. Poliçede belirtilen sayıyı geçmek istemeyenler devlet hastanesinin yolunu tutarken, yıllık poliçe bedelleri yaşa ve hastalık durumuna göre 100 bin TL'nin üstüne kadar çıkabiliyor.

Finans 2023-12-28 07:28:03

Diğer Haber Etiketleri

fotoğraf makinesi Fotoğraf fotoğraf baskı fotoğraf çıkarma Kocaeli Zam maaş xiaomi mi band huawei akıllı bileklik xiaomi akıllı bileklik akıllı bileklik özel hastane özel sağlık sigortası game Logitech Oyuncu Kulaklık androıd uygulamalar pc oyunları pc oyunları online su faturası ele Ebru Polat Masterchef Danilo Zanna Mehmet Yalçınkaya homend Elektrikli süpürge ayaklar Göz güzellik sırt Rihanna makyaj makyaj malzemeleri makyaj fırçaları makyaj seti makyaj ürünleri makyaj trendi Babalar Günü babalar günü hediyeleri Babalar Günü hediyesi kulaklık bluetooth kulaklık kablosuz Altın spor ayakkabı spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı fiyatları adidas ayakkabı erkek nike air new balance süt peynir ilan İstanbul akıllı telefon akıllı telefonlar akıllı telefon karşılaştırma telefon 4 kameralı telefon en ucuz akıllı telefon estetik mary magdalene en iyi telefon en iyi telefon hangisi dünyanın en iyi telefonu kamerası en iyi telefonlar samsung en iyi telefonu xiaomi en iyi telefonu oppo en iyi telefonu asgari ücret hdp Muharrem İnce Memleket Partisi Fatih Erbakan iphone kılıf Telefon kılıfı iphone 11 telefon kılıfı ak parti son dakika Numan Kurtulmuş Güneş cilt bakımı nemlendirici nemlendirici krem kabak lifi sabun aloe vera Alişan karakteri turu Seversin dizisi İlayda Alişan mavi elbise elbise elbise modelleri Oppo oppo en son modeli samsung telefonlar xiaomi telefon apple telefon en iyi televizyon markası Meral Akşener emekli maaşı İYİ Parti huawei telefon huawei telefon modelleri Huawei Bergama Bergama Belediyesi İşçi işçi maaşı cep telefonu Samsung Xiaomi bilgisayar dizüstü bilgisayar okul alti hediye hediyelik eşya fiyatı Hızlı şarj şarj aleti kablosuz şarj Şarj istasyonu şarj kablosu pil Kurban Bayramı Migros Ankara fiyata monitör altı fiyat televizyon Klavye Mouse pad mouse gr

Fiyatı düştü! Logitech oyuncu kulaklığında kaçırılmayacak indirim

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde oyuncular için kaliteli ses deneyimi de büyük önem taşıyor. İyi bir oyuncu kulaklığı sesleri en iyi şekilde duyabilmeyi sağlarken oyunda yüksek performans göstermeye de yardımcı oluyor. Bu noktada Logitech markası oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayan üstün performanslı ve kaliteli kulaklıklarıyla öne çıkıyor. Kısa süreliğine markanın çok beğenilen oyuncu kulaklığı G G935, Gamin Week'in son gününe özel 700 TL indirimle sizlerle. İşte detaylar!

Haber 16-10-23 12:36

En iyi ücretsiz android uygulamaları: Android en çok kullanılan telefon uygulamaları

Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte telefonlarda önemli ölçüde değişmiştir. Eskiden yalnızca mesaj ya da arama yapılan telefonların yerine akıllı telefon denilen mobil cihazlar gelmiştir. Bazı telefonlar ios işletim sistemini desteklerken bazıları ise android işletim sistemine sahiptir. Özellikle android sistemi destekleyen telefonların kullanımında epey artış gözlemlenir. Ayrıca bu telefonlar pek çok farklı uygulamayı da destekler. Peki, en iyi ücretsiz android uygulamaları nelerdir?

Haber 12-09-23 19:51

PC oyunları: En iyi PC bilgisayar oyunları

Günümüzde hem ücretsiz hem de ücretli bir şekilde oynanabilen çok sayıda pc video oyunu mevcuttur. Bu oyunların kimisi yalnızca bilgisayarlar için geliştirilmişken bazıları ise hem bilgisayar hem de telefonlar üzerinden oynayabilir. Teknoloji alanındaki gelişmeler ve yeniliklerle beraber pc oyunlarında da çeşitlilik gün geçtikçe artmaktadır. Bu oyunların bazıları çocuklara yönelikken bazıları ise genç veya yetişkinlere yönelik olabilmektedir. Peki, en iyi PC bilgisayar oyunları hangileridir?

Haber 12-09-23 19:49

200-300 TL değil! 19 günde tam 7000 TL… Ev kirası gibi su faturası bir mahalleyi ayağa kaldırdı: “Bu bölgeye ucuz su vermeyin”

İzmirli vatandaşlar Türkiye'nin en pahalı suyunu tüketiyor. Menderes'e bağlı Bulgurca Mahallesi sakinlerine gelen su faturaları ise pahalının çok çok ötesinde. 1500-2000 liradan başlayıp 7-8 bin liralara kadar varan su faturaları vatandaşı isyan ettirdi. Mahalleli şimdi bir açıklama ve çözüm bekliyor.

Finans 11-09-23 08:14

Ebru Polat '1 kahve, 1 kumru ve 1 su'ya ödediği paraya sinirlendi! Ağzını bozdu

Erotik paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Polat kozmetik markasının en çok satılan markalardan biri olduğunu açıklamış ve 12 saatte 40 bin TL kazandığını söylemişti. Ebru Polat kazancı iyi olsa da artan zamlara sessiz kalmıyor. Şarkıcı son olarak kahve ve suya ödediği paraya kızdı.

Magazin 28-07-23 13:51

MasterChef'te büyük kapışma! Şeflerin önünde meydan okudu: Dansöz bekliyor, oynarsınız orada karşılıklı!

MasterChef All Star'da rekabetin dozu giderek büyüyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Somer Şef, "İki etaplı bir yarışma yapacağız. En iyi yemeği yapan arkadaşımız MasterChef Türkiye'den 100 bin TL kazanacak" dedi. Ödül oyununa ise Tahsin'in yarışmacı arkadaşına meydan okurken sarf ettiği "Dansöz bekliyor, oynarsınız orada karşılıklı!" sözleri damga vurdu.

Magazin 21-07-23 07:39

Kolay, etkili, hızlı temizlik! Homend süpürgede 1500 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Ev temizliğinin en zorlu yanlarıyla mükemmel şekilde baş edebilen Homend Hurriclean Multi Siklon 1231H süpürge şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Güçlü emiş gücü, siklon teknolojisi ve çeşitli aparatlarıyla en inatçı kiri bile kolayca temizleyen bu süpürgeyle ev temizliği artık daha kolay, daha etkili ve daha hızlı. İşte detaylar!

Haber 18-07-23 11:55

Makyaj fırçasına 1500 TL vermeye değer mi? Rihanna'nın viral olan güzellik markası Fenty Beauty'i inceliyoruz

Dünyanın en popüler güzellik markalarından biri olan Fenty Beauty'nin malzemeleriyle şahane makyajlara mı imza atmak istiyorsunuz? Rihanna'nın kozmetik markası olan Fenty Beauty'nin ürünleriyle hem günlük hem özel gün makyajlarınızı ve cilt bakımınızı yapabilirsiniz. Gelin, profesyoneller de dâhil olmak üzere çok sayıda kişinin hayatında yer edinen bu markanın ürünlerine beraber bakalım!

Kadin 15-06-23 17:42

Düşünmen yeter diyen babalara özel 500 TL altına alabileceğiniz en iyi hediyeler

Her yıl haziran ayının üçüncü pazar gününde kutlanan Babalar Günü için hediye önerisi arayanlar buraya! Babanız için hem anlamlı hem kullanışlı hediyeler alıp onların yüzünü güldürmek istiyorsanız ancak kısıtlı bir bütçeye sahipseniz size güzel bir haberimiz var. 500 TL altına satılan birbirinden özel hediye alternatiflerini sizler için bir araya getirdik. Listemize göz atmaya var mısınız?

Haber 12-06-23 17:01

2024 yerel seçimleri öncesi Hazine payları değişti! AK Parti’nin payı 5’te 1 azalacak: CHP, MHP, İYİ Parti…

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Pazar günü Türkiye’nin sandık başına gitmesi ile gerçekleştirildi. Bu kapsamda Meclis’in sandalye dağılımı da belli olurken 2024’teki yerel seçimler öncesi siyasi partilerin alacağı Hazine yardımı oldu. Bu yılki yardımlarda vekil başına en düşük harcama 6.8 milyon TL ile CHP’de oldu. 2024 yerel seçimlerinde Hazine yardımı en fazla azalacak parti AK Parti, en fazla artan ise CHP olacak. YRP binde 18 oyluk farkla Hazine yardımını kaçıracak.

Finans 16-05-23 08:35

Fiyat performans ürünü arayanlara: 1000 TL altında satın alabileceğiniz en iyi kablosuz kulaklıklar

Yürürken, dans ederken, uzanırken veya dışarıdayken kablo karmaşasıyla uğraşmadan keyifle müzik dinlemek isteyenlerin birinci tercihi olan kablosuz kulaklıklar; konforlu tasarımları ve güçlü ses kaliteleriyle eğlence dolu anlar yaşatıyor. Birçok başarılı markanın birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modeli bulunuyor. Gelin, 1000 TL altında satın alabileceğiniz kablosuz kulaklık çeşitlerini beraber inceleyelim!

Haber 10-04-23 17:41

Gram altın fiyatı rekor kırdı! Önce 1.285, sonra 1.400 TL... İslam Memiş 'yeni normal' diyerek tarih verdi...

Gram altın fiyatı, ons altındaki yükseliş rüzgarını arkasına alarak bugün tarihi rekor rakama ulaştı. Yükseliş sonrası yatırımcılar Kapalıçarşı’da en çok gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını fiyatı için araştırmalarına başladı. “Altın düşecek mi, yükselecek mi?” sorusu günün öne çıkan başlıkları arasına girerken piyasa analisti İslam Memiş, Haziran ayını işaret ederek, “Artık altın fiyatları için yeni normal 1400-1500 TL aralığı olacak” yorumunu yaptı. İşte anlık, canlı, güncel altın grafiği...

Finans 05-04-23 10:53

Bu fiyata da ayakkabı mı olur? diyeceğiniz, telefonlarla yarışan, 10 bin TL üstü spor ayakkabılar

Birçok kişi gibi siz de alışveriş yaparken fiyat performans ürünlerini seçmeye çalışıyor olabilirsiniz. Sonuçta neye, ne kadar ihtiyacınız olsa da bütçenizi düşünmek zorundasınız, değil mi? Aynısı spor ayakkabılar için de geçerli. Fiyatına göre en iyi performansı sergileyen modeller arasından en doğru seçimi yapmaya çalışırsınız. Ancak öyle ayakkabılar var ki "Hayırdır, bizi uzaya mı çıkaracak?" dememek elde değil. İşte, 10 bin TL üstü fiyatlarıyla sizi çok şaşırtacak o modeller!

Haber 01-03-23 17:53

Süt ve peynir fiyatları aldı başını gitti, Ebru Baki canlı yayında böyle anlattı: Hafta sonu yemeye kalksanız 200 TL...

Hem üreticilerle hem sanayicilerle bir araya gelen Ulusal Süt Konseyi (USK), olağanüstü toplantı kararı aldı. Üreticiler, çiğ süt fiyatının en az 12 TL olmasını isterken raflardaki fiyatlardaki yükseliş dikkat çekiyor. Ürectiler, 30 günde yem fiyatlarına yüzde 8-9 zam geldiğinin altını çizerken, iyi bir peynirin fiyatı 200 TL'ye dayandı.

Finans 30-01-23 09:58

'Dansçı aranıyor' ilanıyla kandırıyorlar, gerçek bambaşka çıktı! 'İstanbul'da bir, dışında 7-10 kazanırsın'

Ünlü bir siteye günlük en az 1500 TL vaadiyle dansçı aranıyor ilanı verdiler, amaçları başka çıktı. 'Dansçı aranıyor' ilanıyla ilgili arayanlara 'masa hostesliği yapacaksın' dediler. Telefonla ulaşılan ilan sahibi, 'Dans da yapılırsa ekstra bir avantaj olur. Hem de çok büyük bir avantajın olur. Mümkünse bir fotoğrafınızı göreyim, sizi mağdur etmeyeyim. İstanbul'da bir kazanırsan İstanbul dışında 7-10 kazanırsın' dedi.

Haber 21-01-23 08:29

Yeni asgari ücretin altında alabileceğiniz en iyi fiyat performans ürünü akıllı telefonlar

Her geçen gün sunduğu yeni teknolojik imkânlarla hayatımızın merkezine yerleşen akıllı telefonlar artık sadece iletişim için değil, oyundan alışverişe pek çok farklı amaç için kullanılıyor. Birçok akıllı telefon markası da hızlı, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çeken, ses kalitesiyle büyüleyen modellere imza atıyor. Gelin; her bütçeye uygun, asgari ücretin altındaki fiyatlarıyla dikkat çeken en kaliteli ve performanslı akıllı telefonları inceleyelim!

Haber 13-01-23 17:30

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olan Mary Magdalene’nin yeni hedefi Türkiye! “En iyisi kim?”

Dünyanın en büyük vajinası ve göğüslerine sahip olan ismi olarak sosyal medyada ünlenen Mary Magdalene onlarca estetik ameliyatının sonra yeni hedefinin Türkiye olduğunu açıkladı. Estetik ameliyatları için 80 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 801 bin TL) harcayan fenomen isim Türkiye seyahati sırasında yeniden göğüs estetiği yaptırmak istediğini söyledi. Magdalene sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türkiye’deki en iyi doktoru sordu.

Trend 27-12-22 15:26

Kamera kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak 2022 model en iyi kameralı telefonlar

Ufak boyutlarıyla kolayca taşınıp bir dolu görev üstlenen akıllı telefonlar; yeni teknolojilerle donatılmış, üstün kameraları sayesinde fotoğraf ve video çekimlerinde etkileyici karelerin yakalanmasını sağlıyor. Birçok ünlü markanın 2022 yılında piyasaya sürdüğü, kameralarıyla öne çıkan, birbirinden kaliteli akıllı telefon modeli bulunuyor. Gelin, bu yılın en kaliteli kameraya sahip telefonları hep beraber keşfedelim!

Haber 26-12-22 12:50

Asgari ücret tekliflerini tek tek sıraladılar! Siyasi parti temsilcileri belirledikleri rakamları böyle duyurdu

Tüm Türkiye'yi doğrudan ya da dolaylı yoldan etkileyecek yeni asgari ücret uzun süredir merak konusu. Gözler bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya çevrildi. Bu sırada ise muhalefet partileri birer birer asgari ücret tekliflerini açıklıyor. CHP ve İYİ Parti'nin ardından 3 siyasi partinin daha temsilcilerinden yeni asgari ücretin ne kadar olması gerektiğine ilişkin tekliflerini açıkladı. En dikkat çeken teklif ise 14 bin TL oldu.

Haber 12-12-22 17:59

2022 yılının en iyi telefonları ve telefon markaları

Akıllı telefonunu yenilemek veya sevdiklerine harika bir telefon hediye etmek isteyenleri memnun edecek, birbirinden kaliteli ve özellikli telefonlar bulunuyor. Akıllı telefon alanında kendini kanıtlamış ve kaliteli modelleriyle dikkat çeken birçok ünlü marka, ürettiği telefonlarla 2022 yılına damgasını vurdu. Gelin, performansıyla eşsiz bir deneyim yaşatan 2022'nin en gözde ve en iyi telefonlarını hep birlikte inceleyelim.

Haber 07-12-22 16:59

Asgari Ücrette 'kırmızı çizgi' tepkisi! 7,785 TL talebine açıklık: 'En iyi mücadeleyi vereceğiz...'

Asgari ücret 2023 zammı için tüm gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun 7 Aralık’taki ilk toplantısına çevrildi. Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Sorusu merak edilirken TÜRK-İŞ’in ‘kırmızı çizgimiz’ diyerek açıkladığı 7,785 TL için vatandaşlardan tepki geldi. Milyonlarca çalışanın beklentisinin altında kalan rakam için TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, tepki toplayan o sözlerine açıklık getirdi. Atalay, “Emekçilerimiz rahat olsun, biz verilmesi gereken mücadeleyi en iyi şekilde vereceğiz” dedi.

Finans 03-12-22 10:50

iPhone modelleri için hem koruma hem şıklık sağlayacak kılıflar

Apple marka telefonlar kendine has üretilen kılıflarla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Telefon kılıfı arayışında birbirinden kaliteli onlarca kılıf bulabilir, kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkan farklı ürünlerle karşılaşabilirsiniz. "Bu kadar ürün arasından hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum." diye düşünüyorsanız merak etmeyin! En iyi seçenekleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 27-11-22 23:07

SON DAKİKA | Asgari ücret ne kadar olacak? Herkes 8 bin 690 TL rakamını konuşuyordu! İşte asgari ücret zammı için en güçlü tahmin

Asgari ücret ile ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca çalışan asgari ücrete Ocak ayında yapılacak zam oranına kilitlenmiş durumda.. Son olarak asgari ücret zammıyla ilgili konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Yılsonu itibariyle bir miktar refah payını da koyarak herkesin tatmin olacağı, iyi oldu diyebileceği bir asgari ücret gündeme gelecektir" dedi.

Finans 24-10-22 14:43

2022'nin en çok satan ve cildinize iyi gelecek 200 TL altı cilt bakımı ürünleri

Cilt bakımı yaparken kullanacağınız ürünlerin hem kaliteli hem bütçe dostu olmasını istiyorsunuz, değil mi? Fakat ne yazık ki pek çok iyi içerikli ürün yüksek fiyatlı. Yine de merak etmeyin, etkili ve uygun fiyatlı bakım ürünleri de yok değil! Sizin için yılın en çok satan bakım ürünlerinden 200 TL altında olanları bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 13-10-22 14:43

Seversin dizisinden Asya'nın giydiği mavi elbiseye 600 TL altı alternatif öneriler

Ekranların beğenilen dizisi "Seversin" ile hayranlarıyla buluşan ve duru güzelliğiyle gözlerimizden kalpler çıkmasını sağlayan İlayda Alişan'ın dizideki tarzı büyük beğeni topluyor. Giydiği tek omuzlu mavi elbiseyi de çok iyi taşımış. Siz de İlayda Alişan'ın hayat verdiği Asya karakterinin giydiği elbiseyi en az bizim kadar beğendiyseniz benzerlerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-10-22 13:40

Her şeyi yapabilen bir telefon isteyenler için en iyi Oppo marka telefonlar

Akıllı telefon konusunda hassas olan ve en kaliteli markayı tercih etmek isteyenlere Oppo'nun ürünleri öneriliyor. Birbirinden şık ve etkileyici akıllı telefon modelleriyle beğenileri toplayan Oppo, işlevsellik konusunda da tıpkı tasarımı kadar zengin modeller ortaya koyuyor. Oyun deneyiminden fotoğrafçılığa, akıcı kullanımdan yüksek pil ömrüne kadar modeller arasında çeşitlilik bulunuyor. Gelin, birlikte her tercihe ve bütçeye uygun en iyi Oppo telefon modellerine göz atalım!

Haber 28-09-22 14:00

Hayatınızı her yönden kolaylaştıracak kullanışlı ve en iyi telefonlar

Gelişen dijital dünya ile en çok kullanılan teknolojik cihazların başında cep telefonları yer alıyor. Yediden yetmişe herkesin kullandığı cihazlar, küçük olması ve birçok fonksiyonu yerine getirmesi sayesinde öne çıkıyor. Siz de kendinize telefon almak istiyorsanız sizin için hazırladığımız kapsamlı rehberi inceleyebilirsiniz. Haydi, hayatınızı her yönden kolaylaştıracak en kullanışlı ve kaliteli telefonlara göz atalım.

Haber 01-09-22 11:29

En iyi fotoğraf ve videoları çekebileceğiniz kamerası en iyi telefonlar

Her geçen gün akıllı cep telefonlarının fonksiyonları artıyor ve bununla beraber sunduğu imkânların kalitesi de yükseliyor. Güçlü donanımlarıyla boy gösteren akıllı telefonların kamera konusundaki performansı da dikkat çekiyor. Birçok kaliteli cep telefonu markasının üstün özellikler sunan, gelişmiş merceklere sahip ve yüksek çözünürlükte çekim yapan modelleri bulunuyor. Gelin, kamera konusunda fotoğraf makinelerini aratmayacak kalitedeki en iyi kameralı telefon modellerine beraber göz atalım.

Haber 29-08-22 15:37

Yeni telefon almak veya telefonunu değiştirmek isteyenler için en iyi telefonlar

Geliştirilen ve iyileştirilen özellikleri sayesinde önemi her geçen gün artan akıllı telefonlar, kullanıcıların işlerini pratik bir şekilde halletmelerine yardımcı oluyor. Birçok markanın birbirinden başarılı ve kaliteli akıllı telefon modelleri bulunuyor. Gelin, kalitesi ve yüksek performansıyla adından söz ettiren telefonlara hep beraber göz atalım!

Haber 25-08-22 15:11

Akşener'den emekli maaşı mesajı: En düşüğü asgari ücret kadar olmalı

İYİ Parti lideri Akşener, Aksaray'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi ve halka seslendi. Esnafla da sohbet eden Akşener, çiftçinin sorunlarına ve emekli maaşlarına değindi. Bin 500 lira emekli maaşı alan olduğunu belirten Akşener, "Ey emekliler, söyleye söyleye 3 bin 500 liraya getirdiler. 1500 lira emekli maaşı alanlar vardı. Sizden öğrendim. Anlata anlata bir noktaya geldi ama bizim dediğimiz şuydu; en düşük emekli maaşı, asgari ücret kadar olmalıdır" dedi.

Haber 12-08-22 14:24

Yatırım için altın mı, dolar mı? İslam Memiş merak edilen oranı açıkladı: Duyunca şok olacaksınız…

Altın ve dolar/TL kurunda hareketli günler yaşanırken yatırımlarını korumak ve daha da arttırmak isteyenler için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten kritik bir değerlendirme geldi. İslam Memiş son 20 yılda altının yüzde 6290 getiri sağladığının altını çizerek, dolardan ziyade en iyi yatırım aracının altın olduğunu savundu. Ayrıca 2050 yılına işaret eden uzman isim, "2050 yılında altın denen bir şey yer altında olmayacak” dedi.

Finans 02-08-22 14:34

Sadece bir telefon değil bir arkadaş isteyenler için en iyi Huawei telefonlar

Gelişen teknoloji ile günlük ihtiyaçlarımızın pek çoğunu akıllı cep telefonlarını kullanarak hallediyoruz. Bankacılık işlemleri, market ve mağaza alışverişleri, sosyal medyada vakit geçirmek gibi birçok etkinlik, artık telefon üzerinden gerçekleştiriliyor. Huawei telefon özellikleri kategorisine bakıldığında markanın kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşıladığı görülüyor. En kaliteli Huawei telefonları araştırıyorsanız listemize bakmadan geçmeyin!

Haber 28-07-22 16:09

Sevinçle karşıladılar! O belediyede işçi maaşlarına ikinci zam: En düşük maaş 9892 TL oldu

Bergama Belediyesi’nde işçilerin maaşları ile ilgili dikkat çeken bir karar alındı ve ikinci kez zam yapıldı. Sendikalı olarak çalışan işçilerin maaşlarına 2022 yılı içinde ikinci kez alınan zam kararıyla ilgili konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Asgari ücrete gelen zam ardından biz de belediyemizde çalışan işçilerimizin maaşlarına zam yapma kararı alarak maaşları iyi bir noktaya getirdik” dedi. Buna göre kadrolu işçilerin en düşük maaşı 9 bin 892 TL oldu. İşte detaylar...

Haber 27-07-22 17:29

İşletim sistemi android olmadan yapamam diyenlere en iyi android telefonlar

Video izlemek, oyunların tadını doyasıya çıkarmak, arkadaşlarınızla keyifli görüşmeler yapmak için cep telefonlarının önemi oldukça büyük. Özellikle teknolojinin son hızla geliştiği şu dönemlerde kullanıcı sayısının her geçen gün artmasıyla sürekli yeni model cep telefonları karşımıza çıkıyor. Bu noktada "Ben iOS kullanamam, Android benim vazgeçilmezim." diyenler için en iyi Android telefon modellerini sizler için listeledik. Hazırsanız incelemeye başlayalım!

Haber 18-07-22 15:33

Sadece okul ve iş için kullanacağım diyenlere 6000 TL altı kullanışlı laptop modelleri

Dizi ve film izlemek, online görüşmeler gerçekleştirmek, sosyal medyayı takip etmek, çeşitli iş ve eğitim programlarını kullanmak için tercih edilen laptoplar kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına yanıt veren vazgeçilmez gereçlerden biri haline geldi. Tüm bu ihtiyaçlar gözetilerek üretilmiş performans odaklı laptop modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Gelin, 6000 TL altı en iyi dizüstü bilgisayar modellerini beraber inceleyelim.

Haber 13-07-22 22:51

Babalar Günü hediyesi almayı unutanlara 200 TL altı harika öneriler

Finaller, iş yoğunluğu, yaz sıcakları ve çeşitli koşuşturmacalar derken Babalar Günü'nü unuttuysanız üzülmeyin. Babanıza geç de olsa sevimli bir sürpriz yaparak gönlünü alabileceğiniz birbirinden kaliteli ve kullanışlı hediye seçenekleri bulunuyor. Gelin, babanızın yaşantısını kolaylaştıracak ve her baktığında sizi anımsayacağı en iyi Babalar Günü hediye önerilerine beraber göz atalım!

Haber 29-06-22 14:57

Telefonunu bataryasından dolayı cebinden çıkarmaya korkanlar için en iyi bataryalı telefonlar

Gün içerisinde birçok işin kolayca halledilmesine yardımcı olan cep telefonları, eğlence konusunda da kullanıcılarına tam destek sağlıyor. Ancak cep telefonları uzun süre kullanıldığında şarjları hızlıca tükeniyor ve bu durum kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Birçok ünlü akıllı telefon markasının yüksek kapasiteli ve güçlü bataryalara sahip akıllı cep telefonu modelleri bulunuyor. Gelin, en iyi bataryaya sahip telefon çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 27-06-22 12:47

Migros'tan en iyi fiyatlarla kurbanlık ve ücretsiz kasaplık hizmeti

Veteriner hekimler tarafından alınan kurbanlıklar, çağdaş yöntemlerle, noter ve resmi din görevlisi huzurunda İslami koşullara uygun olarak kesiliyor - Migros'ta, ağırlığı ortalama 30-35 kilogram, koli ağırlığı en az 12 kilogram olan kurbanlık koç 2 bin 995 TL, ağırlığı ortalama 38-42 kilogram, koli ağırlığı en az 16 kilogramlık kurbanlık Kıvırcık koç 3 bin 595 TL ve 1/7 hisseli büyükbaş kurbanlık ise sakatat kısmı içermeden en az 25 kilogram kemiksiz et olmak üzere 4 bin 595 TL'den satışa sunuluyor

Yurthaber 20-06-22 10:53

Emlakçı vurgunu! Sahte ilan verip 3 bin liralık daireyi 5 bine satışa çıkardılar

Ankara'da bazı semtlerde kira fiyatlarını sahte ilanlarla artıran ve ev sahiplerine kiralarını en yüksek fiyattan vermeleri için broşür dağıtan emlakçılar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Ev sahiplerine ‘Evinizi en iyi fiyata kiraya verelim’ ve ‘Evinizin piyasası mevcut kiradan daha fazla’ gibi söylemlerle kapı kapı gezip broşür dağıttığı ortaya çıkan kişilerin emlak ilan sitelerine de 3 bin lira olan kiralık bir daireyi 5 bin TL gibi fiyatlarla satışa çıkardıkları belirlendi.

Haber 11-06-22 10:52

Performansı ile amiral gemilerini kıskandıran Oppo A15S özellikleri ve incelemesi

Akıllı telefonlar, çağrı görüşmeleri ve mesajlaşmanın yanı sıra çeşitli uygulamaları kullanmak ve internete en pratik şekilde bağlanmak için de tercih ediliyor. Bu nedenle telefonlar, günümüzde olmazsa olmaz ürünler arasında yer alıyor. En iyi akıllı telefon modelleri arasında bulunan Oppo A15S, estetik tasarımıyla birçok kişinin ilgisini cezbediyor. Gelin; kamera özellikleri, pil gücü ve oyun performansı öne çıkan Oppo A15S 64 GB incelemesi yapalım ve alternatifi olan ürünlere göz atalım!

Haber 25-05-22 14:45

Oyun tutkunları için fiyatına değecek 4000 TL altı fiyat performans oyuncu monitörü önerileri

Oyun tutkunlarının keyifli oyun deneyimleri yaşamaları için sahip olması gereken önemli ekipmanlardan biri oyuncu monitörleri. Bu ürünler, oyunlarda meydana gelen hızlı ve hareketli sahnelerin donma ve kasma yaşanmadan görüntülenmesini sağlıyor. Böylece başarıya giden yolda önemli bir görev üstleniyor. Gelin, oyun keyfinizi katlamak ve başarınızı zirveye taşımak için tercih edebileceğiniz en iyi oyuncu monitörü çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 17-05-22 16:14

Sizi yıllarca idare edecek, hiç değiştirmek istemeyeceğiniz amiral gemisi telefon modelleri

Birçok ünlü cep telefonu markasının amiral gemisi olarak adlandırılan ürün seçenekleri bulunuyor. Amiral gemisi cep telefonu çeşitleri, güçlü bileşenlerden oluştuğu için kullanıcılarına hızlı ve keyifli telefon deneyimi yaşatıyor. Ayrıca amiral gemisi telefonlar fotoğraf çekimi ve oyun konusunda da kullanıcılarını memnun ediyor. Gelin, birbirinden başarılı özellikleriyle adından söz ettiren en iyi amiral gemisi cep telefonu modellerine beraber göz atalım.

Haber 16-05-22 17:11

5000 TL altı olmalarına rağmen özellikleri sayarak bitmeyecek LED televizyon önerileri

Kaliteli görsel şölen eşliğinde dizi, film ve belgesel izlemek isteyenlere LED TV çeşitleri tavsiye ediliyor. LED TV'ler, sahip oldukları teknoloji sayesinde gerçekçi ve dinamik görsellik sunarak TV başında keyifli saatlerin geçirilmesine yardımcı oluyor. Gelin, her bütçeye uygun başarılı özellikleri ve kalitesiyle öne çıkan en iyi LED TV modellerine beraber göz atalım!

Haber 10-05-22 14:24

Parasının her kuruşuna değecek hem sağlam hem kullanışlı 500 TL altı oyuncu ekipmanları

Klavye, mouse, mouse pad, kulaklık, notebook soğutucu ve gamepad gibi oyuncu ekipmanları, gamerların oyun anlarını taçlandırıp oyun keyfini üst seviyelere çıkarıyor. Böylelikle oyun deneyimleri eğlenceli anlara dönüşüyor. Gelin, birçok oyuncunun rüyalarını süsleyen, performanslı ve kaliteli kullanımlarıyla öne çıkan 500 TL altı en iyi oyuncu ekipmanı çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 06-05-22 11:38

Fazla masraf etmeden yedek bir telefonum olsun diyenler için 2500 TL altı akıllı telefon önerileri

Hayatın her alanında kullanım kolaylığı sağlayan cep telefonları birçok farklı amaçla kullanılabiliyor. Haberleşmek, internete girmek, fotoğraf çekmek, oyun oynamak ve müzik dinlemek için cep telefonları büyük bir pratiklik sağlıyor. Mevcut telefonlarının yanı sıra uygun fiyata bir telefona daha sahip olmak isteyenler için birbirinden kaliteli akıllı cep telefonu önerileri bulunuyor. Gelin, fazla masraf etmenizi gerektirmeyecek en iyi akıllı telefon önerilerine beraber göz atalım.

Haber 26-04-22 10:17