1500 Tlye Alinabilecek En Iyi Akilli Telefon Haberleri

En iyi ücretsiz android uygulamaları: Android en çok kullanılan telefon uygulamaları

Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte telefonlarda önemli ölçüde değişmiştir. Eskiden yalnızca mesaj ya da arama yapılan telefonların yerine akıllı telefon denilen mobil cihazlar gelmiştir. Bazı telefonlar ios işletim sistemini desteklerken bazıları ise android işletim sistemine sahiptir. Özellikle android sistemi destekleyen telefonların kullanımında epey artış gözlemlenir. Ayrıca bu telefonlar pek çok farklı uygulamayı da destekler. Peki, en iyi ücretsiz android uygulamaları nelerdir?

Haber 2023-09-12 19:51:05

Telefon, tablet ekranlarınızı kırılmaktan koruyacak en iyi kırılmaz camlar

Cep telefonlarının ve tabletlerin ekranları en çok hasar gören parçaları arasında yer alıyor. Bu sebeple yeni bir cihaz aldıysanız ilk yapmanız gereken şey kaliteli bir ekran koruyucu edinmek. Eski ekran koruyucunuz artık özelliğini yitirdiği için de yeni bir tane almanız gerekiyor olabilir. Her halükarda en iyi ekran koruyucu seçeneklerini değerlendirmek için okumaya devam edin.

Haber 2023-05-23 17:34:54

Uzaktaki sevgiliye iyi geceler mesajı örnekleri: Uzaktaki sevgiliye gönderilecek en anlamlı iyi geceler mesajı olarak ne yazılır?

Uzak mesafe ilişkisi sürdürmek oldukça zordur. Ancak aradaki bağ, sevgi ve karşılıklı sadakat ve fedakarlıkla mesafeleri kısaltmak mümkün olur. Güne bir telefon mesajı ile de olsa birlikte başlamak ve uyumadan önce iyi geceler mesajı göndermek özellikle uzak mesafe ilişkileri yaşayan kişiler için son derece önemli ve anlamlıdır. İşte sizler için uzaktaki sevgilinize gönderebileceğiniz iyi geceler mesajlarını derledik!

Haber 2023-05-18 16:21:50

Siyasi yolculuğu yarıda kalmıştı! Adaylık talebini duyurunca Akşener'den telefon alan Ersan Şen yeni hedefini açıkladı: Buna kimse kapıyı kapatamaz

Geçtiğimiz perşembe günü Millet İttifakındaki anlaşmazlık ile başlayan siyasi hareketlilik sürecinde, siyasetçilerin yanı sıra Ersan Şen de en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Canlı yayında adaylığını açıklayan ünlü hukukçuyu masadan ayrıldığı sırada Meral Akşener arayınca akıllara "İYİ Parti'nin adayı Şen mi olacak" sorusu geldi. Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla sona eren kriz sürecinin ardından Ersan Şen bu kez yeni hedefini açıkladı.

Haber 2023-03-08 09:08:55

Diğer Haber Etiketleri

androıd uygulamalar ekran telefon ekranı ekran koruyucu iyi geceler mesajı iyi geceler mesajı sevgiliye sevgiliye iyi geceler mesajı ersan şen eldiven nike eldiven siyah eldiven tripod telefon tripodu telefon tamir seti telefon tamiri akıllı telefon akıllı telefonlar akıllı telefon karşılaştırma telefon 4 kameralı telefon en ucuz akıllı telefon telefon tutucu araç içi telefon tutucu bisiklet telefon tutucu motosiklet telefon tutucu araç telefon tutucu en iyi telefon en iyi telefon hangisi dünyanın en iyi telefonu kamerası en iyi telefonlar samsung en iyi telefonu xiaomi en iyi telefonu oppo en iyi telefonu iphone kılıf Telefon kılıfı iphone 11 telefon kılıfı iPhone Apple Samsung iphone 14 iphone 14 fiyat iphone 14 pro max fiyat samsung galaxy s22 samsung galaxy s22 ultra samsung galaxy Oyun bilgisayar telefon soğutucu mini soğutucu soğutucu fan işlemci soğutucu Oppo oppo en son modeli samsung telefonlar xiaomi telefon apple telefon samsung telefon modelleri en iyi televizyon markası Xiaomi xiaomi akıllı telefon xiaomi cep telefonu Meral Akşener emekli maaşı İYİ Parti huawei telefon huawei telefon modelleri Huawei cep telefonu Hızlı şarj şarj aleti kablosuz şarj Şarj istasyonu şarj kablosu pil Gümüş fiyata powerbank USB oyun konsolu Mouse pad Klavye mouse kablosuz kulaklık Kulaklık alti Android işletim sistemi Çocuk Gelişimi asgari ücret kamera Ma Rainey’s Black Bottom filmi Lloyd Blankfein telefon hattı Otomobil big kamera sensörü Vivo Google Oneplus Hard disk yen Çip Canalys Tv Box DxOMark fiyatı ne kadar fiyatı ne AnTuTu Benchmark

Ellerinizi sıcak tutarken rahatça telefon kullanmanızı sağlayacak en iyi dokunmatik ekran eldivenleri

Birbirinden faydalı özellikleriyle yaşamımıza pratiklik getiren akıllı telefonları kış soğuklarında eldivenlerle kullanmak epey zorlaşıyor. Hem elleri sıcacık tutacak hem özel parmak ucu tasarımı sayesinde dokunmatik ekranın parmak hareketlerini algılamasını kolaylaştıracak dokunmatik ekran eldivenleri bu zorluğa çözüm sunuyor. Dokunmatik ekranla uyumlu eldivenler sayesinde soğuk kış günlerinde rahatça telefon kullanmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz en iyi modelleri keşfedebilirsiniz.

Haber 17-02-23 14:12

Muhteşem video ve fotoğraflar çekmenizi sağlayacak en iyi telefon tripodları

Sosyal medyada vakit geçirmeyi sevenler aramızda mı? Uygulamalarda kullanmak için birbirinden güzel fotoğraf ve videoları yakalamanızı sağlayan telefon tripodu sayesinde yaşadığınız her anı hatıralarınız arasına ekleyebilirsiniz. Siz de büyüleyici görüntüler yakalamanıza yardım eden telefon tripodlarını merak ediyor ve hangi modeli alacağınıza karar veremiyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız. Gelin, birbirinden kaliteli ürünleri hep beraber inceleyelim!

Haber 10-02-23 14:46

Telefonunuzdaki ufak sorunları gidermek için kullanabileceğiniz en iyi telefon tamir setleri

Hayatınızın her anına tanık olan ve elinizden düşürmediğiniz cep telefonunuz bozulduğu anda hayat âdeta duruyor, değil mi? Cihazda meydana gelen en ufak bir sorun bile işlerinizin aksamasına ve canınızın sıkılmasına neden olabilir. Neyse ki ufak tefek sorunları halledebilmek için evinizde bulundurabileceğiniz cep telefon tamir malzemeleri var. Biz de cep telefonunuzu kendi elleriniz ile iyileştirmenize yardımcı olacak en iyi telefon tamir setlerinden oluşan bir liste hazırladık.

Haber 06-02-23 16:59

Yeni asgari ücretin altında alabileceğiniz en iyi fiyat performans ürünü akıllı telefonlar

Her geçen gün sunduğu yeni teknolojik imkânlarla hayatımızın merkezine yerleşen akıllı telefonlar artık sadece iletişim için değil, oyundan alışverişe pek çok farklı amaç için kullanılıyor. Birçok akıllı telefon markası da hızlı, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çeken, ses kalitesiyle büyüleyen modellere imza atıyor. Gelin; her bütçeye uygun, asgari ücretin altındaki fiyatlarıyla dikkat çeken en kaliteli ve performanslı akıllı telefonları inceleyelim!

Haber 13-01-23 17:30

Motosiklet kullananlar için en iyi motosiklet telefon tutucu tavsiyeleri

Motosiklet kullanırken navigasyona bakma ihtiyacınız oluyor mu? O zaman bunun ne kadar zor ve can sıkıcı bir olduğunu fark etmiş olmalısınız. Elinizde eldiven varken telefonu çıkarmak zor olduğu gibi her seferinde bir kenara çekip durmak gerekiyor. Bu problemi kesin olarak çözmek ise iyi bir telefon tutucu almaktan geçiyor. Bulabileceğiniz, en iyi motosiklet cep telefon tutucu seçenekleri için okumaya devam edin!

Haber 05-01-23 16:15

Kamera kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak 2022 model en iyi kameralı telefonlar

Ufak boyutlarıyla kolayca taşınıp bir dolu görev üstlenen akıllı telefonlar; yeni teknolojilerle donatılmış, üstün kameraları sayesinde fotoğraf ve video çekimlerinde etkileyici karelerin yakalanmasını sağlıyor. Birçok ünlü markanın 2022 yılında piyasaya sürdüğü, kameralarıyla öne çıkan, birbirinden kaliteli akıllı telefon modeli bulunuyor. Gelin, bu yılın en kaliteli kameraya sahip telefonları hep beraber keşfedelim!

Haber 26-12-22 12:50

2022 yılının en iyi telefonları ve telefon markaları

Akıllı telefonunu yenilemek veya sevdiklerine harika bir telefon hediye etmek isteyenleri memnun edecek, birbirinden kaliteli ve özellikli telefonlar bulunuyor. Akıllı telefon alanında kendini kanıtlamış ve kaliteli modelleriyle dikkat çeken birçok ünlü marka, ürettiği telefonlarla 2022 yılına damgasını vurdu. Gelin, performansıyla eşsiz bir deneyim yaşatan 2022'nin en gözde ve en iyi telefonlarını hep birlikte inceleyelim.

Haber 07-12-22 16:59

iPhone modelleri için hem koruma hem şıklık sağlayacak kılıflar

Apple marka telefonlar kendine has üretilen kılıflarla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Telefon kılıfı arayışında birbirinden kaliteli onlarca kılıf bulabilir, kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkan farklı ürünlerle karşılaşabilirsiniz. "Bu kadar ürün arasından hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum." diye düşünüyorsanız merak etmeyin! En iyi seçenekleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 27-11-22 23:07

İki akıllı telefon devi: Samsung ve iPhone karşılaştırması!

Akıllı telefon dünyasının en büyük oyuncuları Apple ve Samsung, her yıl birbiriyle yarışan modellerini piyasaya sürüyor. İki marka da üstün özellikleri, göz alıcı tasarımları ve akılalmaz kamera kalitesi bulunan modelleri ile kullanıcıları büyülüyor. Siz de "Peki, Samsung ve iPhone'dan hangisi daha iyi?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Öyleyse Apple ve Samsung'un en iyi iki modelini karşılaştırmalı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber 18-10-22 14:43

Offline telefon ve bilgisayar oyunları ile özellikleri: En iyi internetsiz oyunlar hangileri?

Bilgisayar oyunları dünya genelinde eğlenceli zaman geçirmek için en çok tercih edilen oyunlardır. Online oyunların dışında oldukça popüler hale gelen offline oyunlar da bulunmaktadır. İnternet olmayan ortamlarda tercih edilen bu oyunlar; PC'lerde, Android ve iOS özellikli telefonlarda oynanabilir. PC bilgisayarda oynanan en iyi internetsiz oyunlar hangileri?

Haber 08-10-22 19:05

Oyun oynarken telefonu çok ısınanların derdine deva olacak en iyi telefon soğutucular

Cep telefonları, oyun tutkunlarının istedikleri her ortamda pratik şekilde oyun oynamalarına olanak tanıyor. Sıklıkla oyun oynayanların karşılaştıkları en büyük problemlerden biri, ısınma sorunu. Kısa sürede ısınan cep telefonları, oyunlarda performans kaybı yaşanmasına sebep olurken aynı zamanda eğlencenin tadını kaçırıyor. Telefon soğutucular sayesinde ısınma problemini çözmek mümkün. İşte, birbirinden kaliteli en iyi telefon soğutucular...

Haber 30-09-22 15:29

Her şeyi yapabilen bir telefon isteyenler için en iyi Oppo marka telefonlar

Akıllı telefon konusunda hassas olan ve en kaliteli markayı tercih etmek isteyenlere Oppo'nun ürünleri öneriliyor. Birbirinden şık ve etkileyici akıllı telefon modelleriyle beğenileri toplayan Oppo, işlevsellik konusunda da tıpkı tasarımı kadar zengin modeller ortaya koyuyor. Oyun deneyiminden fotoğrafçılığa, akıcı kullanımdan yüksek pil ömrüne kadar modeller arasında çeşitlilik bulunuyor. Gelin, birlikte her tercihe ve bütçeye uygun en iyi Oppo telefon modellerine göz atalım!

Haber 28-09-22 14:00

Hayatınızı her yönden kolaylaştıracak kullanışlı ve en iyi telefonlar

Gelişen dijital dünya ile en çok kullanılan teknolojik cihazların başında cep telefonları yer alıyor. Yediden yetmişe herkesin kullandığı cihazlar, küçük olması ve birçok fonksiyonu yerine getirmesi sayesinde öne çıkıyor. Siz de kendinize telefon almak istiyorsanız sizin için hazırladığımız kapsamlı rehberi inceleyebilirsiniz. Haydi, hayatınızı her yönden kolaylaştıracak en kullanışlı ve kaliteli telefonlara göz atalım.

Haber 01-09-22 11:29

Kalitesi dillerden düşmeyen Samsung'un en iyi telefonları

Kalitesi ve teknolojisi ile adından söz ettiren Samsung'un piyasada pek çok telefon modeli bulunuyor. Bu telefon modelleri ihtiyaca ve beklentilere göre birçok özellikte üretiliyor. Samsung fazlaca seçenek sunduğundan kararsız kalma ihtimaliniz olabilir. Sizin için hazırladığımız telefon modelleri listesine göz atarak kendinize en uygun Samsung telefon modelini seçebilirsiniz.

Haber 29-08-22 17:12

En iyi fotoğraf ve videoları çekebileceğiniz kamerası en iyi telefonlar

Her geçen gün akıllı cep telefonlarının fonksiyonları artıyor ve bununla beraber sunduğu imkânların kalitesi de yükseliyor. Güçlü donanımlarıyla boy gösteren akıllı telefonların kamera konusundaki performansı da dikkat çekiyor. Birçok kaliteli cep telefonu markasının üstün özellikler sunan, gelişmiş merceklere sahip ve yüksek çözünürlükte çekim yapan modelleri bulunuyor. Gelin, kamera konusunda fotoğraf makinelerini aratmayacak kalitedeki en iyi kameralı telefon modellerine beraber göz atalım.

Haber 29-08-22 15:37

Fiyat performans telefonlarıyla göz önünde olan Xiaomi'nin en iyi telefonları

Xiaomi markalı cep telefonları, her geçen gün gelişen özellikleri ile kullanıcıları çekmeye devam ediyor. Siz de bozulan telefonunuzu değiştirmek veya eskisinden sıkıldığınız için yeni bir telefon almak istiyorsanız uygun fiyatlı ve üstün özellikli telefonları ile Xiaomi markasının büyüsüne kapılabilirsiniz. Eğer onlarca farklı model arasından hangisini seçeceğinizi bilmiyorsanız bu içerik tam size göre olabilir. İşte, Xiaomi'nin en iyi fiyat performans ürünü telefonları!

Haber 26-08-22 15:01

Yeni telefon almak veya telefonunu değiştirmek isteyenler için en iyi telefonlar

Geliştirilen ve iyileştirilen özellikleri sayesinde önemi her geçen gün artan akıllı telefonlar, kullanıcıların işlerini pratik bir şekilde halletmelerine yardımcı oluyor. Birçok markanın birbirinden başarılı ve kaliteli akıllı telefon modelleri bulunuyor. Gelin, kalitesi ve yüksek performansıyla adından söz ettiren telefonlara hep beraber göz atalım!

Haber 25-08-22 15:11

Akşener'den emekli maaşı mesajı: En düşüğü asgari ücret kadar olmalı

İYİ Parti lideri Akşener, Aksaray'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi ve halka seslendi. Esnafla da sohbet eden Akşener, çiftçinin sorunlarına ve emekli maaşlarına değindi. Bin 500 lira emekli maaşı alan olduğunu belirten Akşener, "Ey emekliler, söyleye söyleye 3 bin 500 liraya getirdiler. 1500 lira emekli maaşı alanlar vardı. Sizden öğrendim. Anlata anlata bir noktaya geldi ama bizim dediğimiz şuydu; en düşük emekli maaşı, asgari ücret kadar olmalıdır" dedi.

Haber 12-08-22 14:24

Sadece bir telefon değil bir arkadaş isteyenler için en iyi Huawei telefonlar

Gelişen teknoloji ile günlük ihtiyaçlarımızın pek çoğunu akıllı cep telefonlarını kullanarak hallediyoruz. Bankacılık işlemleri, market ve mağaza alışverişleri, sosyal medyada vakit geçirmek gibi birçok etkinlik, artık telefon üzerinden gerçekleştiriliyor. Huawei telefon özellikleri kategorisine bakıldığında markanın kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşıladığı görülüyor. En kaliteli Huawei telefonları araştırıyorsanız listemize bakmadan geçmeyin!

Haber 28-07-22 16:09

İşletim sistemi android olmadan yapamam diyenlere en iyi android telefonlar

Video izlemek, oyunların tadını doyasıya çıkarmak, arkadaşlarınızla keyifli görüşmeler yapmak için cep telefonlarının önemi oldukça büyük. Özellikle teknolojinin son hızla geliştiği şu dönemlerde kullanıcı sayısının her geçen gün artmasıyla sürekli yeni model cep telefonları karşımıza çıkıyor. Bu noktada "Ben iOS kullanamam, Android benim vazgeçilmezim." diyenler için en iyi Android telefon modellerini sizler için listeledik. Hazırsanız incelemeye başlayalım!

Haber 18-07-22 15:33

Telefonunu bataryasından dolayı cebinden çıkarmaya korkanlar için en iyi bataryalı telefonlar

Gün içerisinde birçok işin kolayca halledilmesine yardımcı olan cep telefonları, eğlence konusunda da kullanıcılarına tam destek sağlıyor. Ancak cep telefonları uzun süre kullanıldığında şarjları hızlıca tükeniyor ve bu durum kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Birçok ünlü akıllı telefon markasının yüksek kapasiteli ve güçlü bataryalara sahip akıllı cep telefonu modelleri bulunuyor. Gelin, en iyi bataryaya sahip telefon çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 27-06-22 12:47

Telefonunu korurken şıklığından da ödün vermek istemeyenlere çeşit çeşit telefon kılıfı önerisi

Günümüzde neredeyse elden hiç düşmeyen cep telefonları, yaşamın büyük bir parçası hâline geldi. Peki, hayatınızın en önemli parçaları arasında bulunan cep telefonunuzu dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı koruma altına alıyor musunuz? Eğer cep telefonunuzu güvence altına almak istiyorsanız sizler için belirlediğimiz hem şık hem iyi koruma sağlayan kılıfları mutlaka inceleyin!

Haber 22-06-22 17:47

Mobil oyun tutkunlarına işlerini kolaylaştıracak yardımcı telefon ürünleri

Cep telefonları, oyun tutkunlarının istedikleri her ortamda en pratik şekilde oyun oynamalarına imkân tanıyor. Akıllı cep telefonuyla oyun oynamayı seven ve oyun deneyimini daha zengin bir hâle dönüştürmek isteyenlerin göz atması gereken birçok mobil oyuncu aksesuarı ve telefon ürünleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle fark yaratan ve oyun keyfini arşa çıkaran en iyi yardımcı telefon ürünlerine göz atalım!

Haber 22-06-22 16:53

Performansı ile amiral gemilerini kıskandıran Oppo A15S özellikleri ve incelemesi

Akıllı telefonlar, çağrı görüşmeleri ve mesajlaşmanın yanı sıra çeşitli uygulamaları kullanmak ve internete en pratik şekilde bağlanmak için de tercih ediliyor. Bu nedenle telefonlar, günümüzde olmazsa olmaz ürünler arasında yer alıyor. En iyi akıllı telefon modelleri arasında bulunan Oppo A15S, estetik tasarımıyla birçok kişinin ilgisini cezbediyor. Gelin; kamera özellikleri, pil gücü ve oyun performansı öne çıkan Oppo A15S 64 GB incelemesi yapalım ve alternatifi olan ürünlere göz atalım!

Haber 25-05-22 14:45

Sizi yıllarca idare edecek, hiç değiştirmek istemeyeceğiniz amiral gemisi telefon modelleri

Birçok ünlü cep telefonu markasının amiral gemisi olarak adlandırılan ürün seçenekleri bulunuyor. Amiral gemisi cep telefonu çeşitleri, güçlü bileşenlerden oluştuğu için kullanıcılarına hızlı ve keyifli telefon deneyimi yaşatıyor. Ayrıca amiral gemisi telefonlar fotoğraf çekimi ve oyun konusunda da kullanıcılarını memnun ediyor. Gelin, birbirinden başarılı özellikleriyle adından söz ettiren en iyi amiral gemisi cep telefonu modellerine beraber göz atalım.

Haber 16-05-22 17:11

Fazla masraf etmeden yedek bir telefonum olsun diyenler için 2500 TL altı akıllı telefon önerileri

Hayatın her alanında kullanım kolaylığı sağlayan cep telefonları birçok farklı amaçla kullanılabiliyor. Haberleşmek, internete girmek, fotoğraf çekmek, oyun oynamak ve müzik dinlemek için cep telefonları büyük bir pratiklik sağlıyor. Mevcut telefonlarının yanı sıra uygun fiyata bir telefona daha sahip olmak isteyenler için birbirinden kaliteli akıllı cep telefonu önerileri bulunuyor. Gelin, fazla masraf etmenizi gerektirmeyecek en iyi akıllı telefon önerilerine beraber göz atalım.

Haber 26-04-22 10:17

En az parayı verip en yüksek özelliği isteyenler için amiral gemisi özelliği taşıyan 4000-5000 TL arası telefon önerileri

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cep telefonlarının günlük hayattaki etkisi her geçen gün daha önemli bir konuma geliyor. Telefon görüşmeleri, sosyal medya takibi, film izlemek, müzik dinlemek ve oyun oynamak için tercih edilen cep telefonlarının yüksek performanslı kullanım sunan birçok modeli bulunuyor. Gelin, başarılı markaların amiral gemisi özelliği taşıyan en iyi cep telefonu modellerine beraber göz atalım.

Haber 25-04-22 10:44

Hem ucuz hem yüksek performanslı Android telefon isteyenlerin tercihi Reeder P13 Blue'yu yakından inceledik

Dijital dünyadaki gelişmeler çoğaldıkça cep telefonlarının önemi de artış gösteriyor. En iyi cep telefonu modelleri arasındaki Reeder P13 Blue Max, uygun fiyatı ve özellikleriyle öne çıkıyor. Gelin, günlük kullanımda hızı, kamera kalitesi ve pil gücü gibi konularda etkin bir kullanım imkânı yaratan Reeder P13 Blue Max incelemesine göz atalım!

Haber 06-04-22 13:45

Yeni dijital dünyada iyi ebeveyn olmak

Yaşadığımız çağda ailenin dijitale karşı ilgilerini anlamak ve incelemek önemli çünkü ebeveynlerin dijital teknolojilere karşı eğilimleri, çocukların dijitale karşı tutumlarını büyük ölçüde belirliyor. Ebeveynlerin dinlenmek için çocuğun eline tablet, telefon ve bilgisayar verip dikkat dağıtmak istemeleri yapılan en önemli hatalardandır. Bu tip davranışlar çocukların bağımlılık göstermesine neden olmaktadır.

Kadin 23-02-22 14:44

Aracınızda güvenli telefon kullanımı için en iyi araç telefon tutucu çeşitleri

Cep telefonları hayatımızın her anında ihtiyaç duyduğumuz elektronik ürünler. Ancak telefonları sürüş sırasında kullanmak, dikkat dağınıklığına neden olabilir. Bu da kaza riskini arttırır. Ancak navigasyon gibi uygulamalar için sürüş esnasında da telefona ihtiyaç duyulabilir. Böyle durumlarda güvenli sürüş için telefon tutucu kullanmak olası kaza riskini düşürebilir. Siz de araç kullanırken telefona ihtiyaç duyuyor ve iyi bir telefon tutucu arıyorsanız yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 17-01-22 09:41

Sadece Alo diyebileceğiniz, uzun ömürlü en iyi tuşlu telefon modelleri

Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin tuşlu telefonların yeri değişmiyor. Büyük bir kullanım kolaylığı sunan tuşlu telefonların birbirinden farklı özelliklere sahip modelleri bulunuyor. Eğer siz de iyi bir tuşlu telefon almak istiyorsanız tuşlu telefon tavsiyelerini incelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 29-12-21 10:17

Samsung Galaxy S20 kullanıcıları dikkat

Samsung’un en iyi yaptığı işlerden biri de hiç kuşkusuz, piyasaya sürdüğü akıllı telefon modellerinin arkasında durması, oldukça uzun bir süre bu modelleri yeni güncellemelerden mahrum bırakmamasıdır.

Haber 28-12-21 09:44

Galaxy S22 Ultra'dan yeni haber: Samsung'un en iyisi olabilir

Samsung'un Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra (Galaxy S22 Note da olabilir) modelleri merakla bekleniyor. Yeni bir keşif ile birlikte serinin üst düzey modeli Galaxy S22 Ultra'nın Güney Koreli devin ürettiği en iyi kameraya sahip akıllı telefon olabileceği öne sürülüyor.

Haber 20-12-21 11:59

Meral Akşener'den dikkat çeken 'emekli maaşı' çağrısı: Asgari ücret kadar yapın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çiftçiye gübre desteği ve emekli maaşı ile ilgili hükümete çağrıda bulundu. Akşener, gübre fiyatları nedeniyle çiftçinin toprağına gübre atamadığını ifade ederek, "Şu anda iktidara sesleniyorum, birinci aşama geçti ama ekinler toprağı çatlatma durumundayken bedava gübre verin çiftçiye, en azından ikincisini atsınlar" dedi. Akşener, "1500-2000 lira emekli maaşı olmaz. Her emekli maaşının tümünü eşit şekilde asgari ücret kadar yapın" diye seslendi.

Haber 17-12-21 16:51

Çocuklarınızı sevindirirken bütçenizi de düşünen hediyeler için 3000 TL altı akıllı telefon önerileri

Harika bir akıllı telefona kim hayır diyebilir ki? Peki, böyle bir hediye ile çocuğunuzu sevindirmeye ne dersiniz? 3000 TL altındaki fiyatıyla bütçenizi yormayacak en iyi akıllı telefonları sizler için araştırdık.

Haber 14-12-21 10:48

Muhteşem fotoğraflar için en iyi kameralı telefon modelleri

Teknolojinin ilerleyişine ayak uyduran akıllı telefonlar, büyük bir hızla gelişmeye devam ediyor. Adı her ne kadar telefon olsa da aslında bir telefondan çok daha fazlası olan bu minik cihazlar ile pek çok şey yapmak mümkün. Bu seçeneklerden biri de kusursuz fotoğraf çekerek yaşadığınız günlerden kendinize güzel anılar bırakmak! Profesyonel fotoğraf makinelerini aratmayarak size yeni hobiler kazandıracak, kamera açısından en iyi telefonları sizler için araştırdık.

Haber 09-12-21 12:35

Black Friday Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Pek çok alışverişseverin doya doya alışveriş yapmak için tüm yıl beklediği Black Friday alışveriş festivali, her yıl sürpriz fırsatlar sunuyor. Özellikle televizyon, telefon, tablet, yazıcı gibi teknolojik ürünlerin fiyatları hakkında hayaller kuran kullanıcılar, en iyi ürünleri, en kârlı fırsatlarla yakalamak için tüm yıl beklemeyi tercih edebiliyor.

Haber 18-11-21 10:51

Yolculuklarda hep sizinle: %20 indirimli teknolojik araç aksesuar çeşitleri

Güvenli sürüş için telefonları araç içinde kullanmamak gerekiyor. Ancak sürüş esnasında telefona erişim de önem arz ediyor. Bu nedenle araç içi aksesuarlara ihtiyaç duyuyoruz. Hem sürüşü güvenli hale getirecek hem de telefonun navigasyon, araç içi yol kamerası ve media player gibi özelliklerini kullanmamızı sağlayacak olan en iyi telefon tutucuları sizler için araştırdık.

Haber 16-11-21 12:11

Anı yakalamak onların işi! İşte 2021'de çıkan en iyi kameralı telefonlar

En iyi kameralı telefonlar 2021'de tüketicilerin yeni bir telefon alırken aradığı kriterlerden biri oldu. Yıl boyu çıkan birden fazla model ile en iyi kameralı telefonu seçmek zor bir görev haline geldi. Fakat bu zorluğu hazırladığımız liste ile aşmanız mümkün. Peki 2021'de çıkan en iyi kamera performansına sahip akıllı telefonlar hangileri?

Haber 12-11-21 17:47

Güvenli, sağlam ve hızlı bir depolama için en iyi harddisk modelleri

Kapasiteleri SSD modellerine göre çok daha fazla olmasına rağmen daha uygun fiyatlarda satışa sunulan harddisk modelleri depolama alanında kurtarıcı parçalar olarak ön plana çıkıyor. Bilgisayar, telefon gibi teknolojik aletlerimizin depolama alanı dışında harici bir şekilde verilerimizi saklamamıza olanak sağlayan harici harddiskler ihtiyaca göre çok verimli olabiliyor. Siz de internet üzerinden kişisel beklentilerinize en uygun harddisk markalarını inceleyebilirsiniz.

Haber 22-10-21 16:56

Bu sene Black Friday olmayabilir

Canalys Baş Analisti Ben Stanton, çip krizinin etkilerinin artık gerçekten yaşandığını belirtiyor. Stanton, "Akıllı telefon endüstrisi, cihaz üretimini elinden gelen en iyi şekilde maksimize etmeye çalışıyor. Arz tarafında, yonga seti üreticileri, talep ve arz arasındaki boşluğu kapatmak amacıyla aşırı siparişi caydırmak için fiyatları artırıyor." dedi. Firmaların ise çok daha fazla siparişin verildiği Black Friday'de fiyatlarda indirim yapmayacağı öne sürülüyor.

Haber 18-10-21 12:10

Televizyonunuzu akıllı hale getiren en iyi Android Tv Box çeşitleri

Akıllı telefon, akıllı tablet, akıllı saat olur da akıllı televizyon olmaz mı hiç? Artık geleneksel kanalları izlemek yerine kendi seçtiğiniz platformlarda sevdiğiniz dizi, film veya belgeselleri izleyebilirsiniz. "Peki, nasıl olacak bu?" diyorsanız hemen söyleyelim: Android Tv Box ile! Bu buluş sayesinde televizyonunuzu akıllı hale getirerek istediğiniz platforma dev ekranda erişebilirsiniz. Android Tv Box ile TV izleme keyfini kesintisiz yaşayabilir, keyfini çıkarabilirsiniz.

Haber 15-10-21 17:55

Bir kere kullananın asla vazgeçemediği en iyi telefon aksesuarları

Bir kere kullananın asla vazgeçemediği en iyi telefon aksesuarları ile hala tanışmadınız mı? Telefon kullanımı bu aksesuarlar ile çok daha keyifli bir hal alacak. Siz de hem hayatınızı kolaylaştırmak hem de telefon deneyiminizi iyileştirmek için bu ürünlerle tanışmalısınız.

Haber 14-10-21 17:06

iPhone 13 Pro Max'in ekranı DxOMark'ın yeni lideri oldu!

Akıllı telefonları yakın mercek altına alan DxOMark, iPhone 13 Pro Max'in ekran incelemesini yayınladı. Daha önce DisplayMate tarafından "En İyi Akıllı Telefon Ekranı" ödülünü alan iPhone 13 Pro Max, DxOMark'ta da Huawei P50 Pro'yu geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

Haber 05-10-21 17:09

AnTuTu, Eylül 2021'in en güçlü Android telefonlarını paylaştı!

AnTuTu, Android en iyi akıllı telefonu arayanlar için Eylül 2021'i baz alan yeni bir liste oluşturdu. Telefon karşılaştırma platformu, Eylül 2021'in en güçlü Android akıllı telefonlarını listeledi. Listede Qualcomm Snapdragon 888 ve Snapdragon 888+ sürprizi yaşandı. İşte AnTuTu'ya göre Eylül 2021'in en güçlü Android telefonları.

Haber 04-10-21 10:16