2011 Misir Devrimi Haberleri

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın kızları Elif Ada kocaman oldu! Annesinin boyuna ulaşan Elif Ada son haliyle şaşırttı

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında dünyaevine girmişti. Elif Ada adını verdikleri bir kızı olan İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız, 2 yıl sonra boşanmıştı. Ünlü çiftin kızları Elif Ada, büyüdü, doğum gününü kutladı. Annesinin boyuna ulaşan Elif Ada'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 2024-04-15 08:59:28

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 2024-03-10 16:35:49

Beşiktaş, 13 yıl sonra bir ilki yaşamak istiyor

Yabancı teknik direktörler idaresinde Galatasaray’a karşı son galibiyetini Alman çalıştırıcı Bernd Schuster yönetiminde 2010-2011 sezonunda deplasmanda 2-1’lik skorla elde eden Beşiktaş, Fernando Santos ile 13 yıl sonra ilki yaşamak istiyor.

Spor 2024-03-01 15:36:56

8 bakan eskitti, 2 kez temeli atıldı! Açılamayan havalimanına tepki geldi: 2011'den beri gündemde

Çukurova'da yeni havalimanı tartışmaları devam ediyor. Adana-Mersin arasına yapılması planlanan havalimanı projesi şu ana kadar 8 bakan eskitti. 2011'den bu yana gündem olan proje için ayrıca iki kez temel atma töreni gerçekleştirildi. Henüz açılamayan Çukurova Havalimanı'yla ilgili muhalefetten de tepki geldi.

Haber 2024-02-24 11:18:10

Diğer Haber Etiketleri

Ayşegül Yıldız İbrahim Tatlıses cinayet Karabük yasak aşk ab iyet ligde portekizli süper li Süper Lig ust beşiktaş CHP havalimanı Çukurova açılış gençlik ve spor bakanı osman aşkın bak iPhone iphone modelleri iphone model sıralaması iphone 13 iphone 13 mini iphone pro max iphone 14 iphone 10 iphone 10 pro max iphone 11 iphone 11 özellikleri iphone 11 mini iphone 11 ekran iphone 11 apple Trabzon Altın küresel talep küresel altın fiyatları Dünya Altın Konseyi asgari ücret asgari ücret kaç para asgari ücret net asgari ücret brüt galatasaray muslera Fatih Terim Erzurum uçak Oyuncu sevgilisi mısır tanrıları yabancı filmler star tv yayin akisi deprem Mehmet Özhaseki fenerbahçe 10 formaları kulübün ele ezel Cansu Dere eyşan Zeynep Beşerler sezon Şampiyon yaşında yıllık son dakika taffarel Claudio Taffarel kaleci Hadise O Ses Türkiye Murat Boz Hülya Avşar Mustafa Sandal oğuz berkay fidan akıllı telefon Apple Samsung başakşehi Samsunspor Hatayspor fetö Ankara anma Van Japonya Çin Fukuşima kayıp Eskişehir erken emeklilik Bağ-Kur minecraft mod Fas van depremi a milli atan cev maçın spor spikeri şampiyonluklar voleybol takımı Melih Gökçek Güntekin Onay a milli kadın voleybol takımı Filenin Sultanları tsunami radyoaktif Güney Kore Kuzey Kore atık su karakteri Model sosyal medya Tolga Karel Günay Musayeva Fulya Zenginer kuntay tarık evren Küçük Kadınlar dizisi hollandalı beyin kanaması van der sar Emre Kurttepeli Tekirdağ ziyaret Aref borsa Fransa tecavüz parti Namık Kemal Zeybek Giresun müze nusret mayın gemisi Hamza Dağ ak parti jeffrey trt1 yayın akışı Jim Carrey Amasra Zonguldak asya kaplan sivrisineği antalya

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Bursa'da spor kompleksi açılışında konuştu:

Bursa Büyükşehir Belediyesince Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi'nde inşa edilen Vakıf Bera 2. Etap Spor Tesisi'nin açılışında konuşan Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin dört bir yanında spor devrimi yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten gurur duyduklarını söyledi.

Yurthaber 23-02-24 13:56

Akıllı telefon dünyasının lideri! İşte geçmişten günümüze tüm iPhone modelleri

Teknoloji devi Apple’ın iPhone modelleri, geçmişten günümüze durmaksızın gelişiyor. Yeni bir iPhone çıktığında yeryüzünde adeta bir teknoloji devrimi yaşanıyor. Apple'ın yenilikçi vizyonunu yansıtan her bir iPhone, hayatına yenilik katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Son zamanlarda iPhone satın almak isteyenler yükselen fiyatlar karşısında bütçe dostu alternatiflere yöneliyor; yenilenmiş iphonelara talepte de bir patlama yaşanıyor. Yenilenmiş iPhoneları merak edenler, detaylar yazımızda!

Haber 03-02-24 18:08

Hopa olaylarında Metin Lokumcu'nun ölümüyle ilgili 13 polisin yargılanmasına devam edildi

Artvin'in Hopa ilçesinde, 31 Mayıs 2011'de AK Parti mitingi öncesinde ve sonrasında çıkan olaylarda emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun ölümüne neden oldukları iddiasıyla 13 polisin yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 01-02-24 14:57

Altın talebi rekor kırdı! Dünya Altın Konseyi, Fed kararlarını işaret etti: 2024'te artması bekleniyor

Dünya Altın Konseyi raporuna göre küresel altın talebinde rekor artış yaşandı. Rapora göre, merkez bankalarının ve özel yatırımcıların güçlü alımları geçen yıl altında yıllık talebi 2011’den beri en yüksek seviyesine çıkardı.

Finans 31-01-24 12:02

2011 asgari ücreti: Asgari ücret 2011'de ne kadardı?

2011’de asgari ücretin ara zamla birlikte toplamda 2 defa artış gösterdiği bilinir. Buna ek olarak 2011 senesi boyunca asgari ücretin işveren maliyeti 16 yaşını doldurmayan bireyler için hesaplanırken 3 ayrı tutar duyurulmuştur. Dolayısıyla ele alınan yıldaki asgari ücret tutarları açıklanırken sene içerisinde duyurulan farklı bilgilerin derlenmesi gerekir. Bu sayede 2011 asgari ücreti net, brüt ve işveren maliyeti haliyle ayrıntılı şekilde keşfedilebilir.

Finans 13-01-24 18:02

''Muslera, Fatih Terim'in odasını bastı, ben oynamam dedi!'' Yıllar sonra yaşanan olayı paylaştı

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Muslera ile Fatih Terim arasında geçen ilginç bir diyalog paylaşıldı. 2011 yılında Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala, o dönemde yaşanan olayı paylaştı.

Spor 08-01-24 07:45

Erzurum'da 12 yıldır apronda bekleyen arızalı Gürcistan uçağı parçalanarak taşındı

Van'da 2011'de meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren ancak Erzurum Havalimanı'nda apronda geçirdiği kazada kokpiti hasar gördüğü için yıllardır havalanamayan uçak, parçalara ayrılarak havalimanı dışına taşındı.

Haber 03-01-24 18:33

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

Bir Türkiye gerçeği! Bakan oran verdi: Vatandaşlarımızın yüzde 71'i risk altında

1999, 2011, 2020, 2023 ve beklenen diğer büyük depremler... Türkiye, depremi gündeminden ne yazık ki düşüremiyor. Acı hatıralarımıza yenilerini eklememek için deprem uzmanlarından her gün yeni bir uyarı geliyor. Depremle ilgili bir açıklama da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi. Bakan 1. ve 2. dereceden deprem riski altında yaşayanların oranını verdi.

Haber 19-12-23 20:42

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den TFF'ye tarihi başvuru! 2010-2011 Süper Kupa Finali için iki kulüpten ortak karar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç görüştü ve aldıkları kararı açıkladılar. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bugün çıkan en önemli sonuçlardan biri de 2011 Süper Kupa finalini birlikte oynamak için müracaat edeceğimiz oldu." ifadelerini kullandı.

Spor 18-12-23 16:57

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den TFF'ye tarihi başvuru! İki kulüpten ortak karar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç görüştü ve aldıkları kararı açıkladılar. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bugün çıkan en önemli sonuçlardan biri de 2011 Süper Kupa finalini birlikte oynamak için müracaat edelim dedik." ifadelerini kullandı.

Spor 18-12-23 16:47

Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Türk televizyonlarının kült dizisi Ezel yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok beğenilen dizi 2009 yılında yayınlanmaya başladı ve 2011 yılında da final yaptı. Dizide Ezel'in büyük aşkı 'Eyşan' karakterine Cansu Dere hayat vermişti. Fenomen dizide Eyşan karakterine hayat vermesi için Cansu Dere'den önce bakın hangi ünlü isme teklif gitmiş..

Magazin 08-12-23 10:37

Gizli cevheri Taffarel buldu, Galatasaray'a son hediyesi: Lucas Perri! Sarı-Kırmızılılar'ın 12 yıllık çınarı Muslera'dan kaleyi o devralacak

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray bu sezon hem ligde hem Avrupa'da yoluna emin adımlarla ilerlerken, gelecek planlarına da hız kesmeden devam ediyor. Gündemin ilk sırasında 2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve 37 yaşına gelmesi nedeniyle kariyerinin sonuna yaklaşan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın en az onun kadar güven veren bir kaleci ile doldurmak olan Sarı-Kırmızılılar'a eski kalecisi Taffarel'den sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 08:20

Gören aynı şeyi söyledi! O Ses Türkiye'nin ilk şampiyonu Oğuz Berkay Fidan'ın son hali şaşırttı

2011 yılında Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz'un jüri üyeliğini yaptığı müzik yarışması O Ses Türkiye'nin şampiyonu Oğuz Berkay Fidan'ın son hali görenleri şaşırttı. Başarılı bir çıkış yapmış olsa da o süreçte edindiği popülerliği sürdüremeyen Fidan, yıllar içindeki değişimiyle tekrar gündem oldu.

Magazin 28-11-23 13:51

2023'ün 3. çeyreğine ilişkin veriler gösterdi: Avrupa'da akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş!

Bir veriye göre, Avrupa'da 2023'ün 3. çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş kaydedildi. Veriler, sevkiyatların bu çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 azaldığını, Samsung'un 2011, Apple'ın ise 2014'ten sonraki en kötü çeyreklerini kaydettiğini gösterdi.

Haber 24-11-23 13:21

Samsunspor bu sezon ilk galibiyetini aldı! 11 yıl sonra yaşandı

Süper Lig’de en son 2011-2012 sezonunda deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 yenen Samsunspor, 11 yıl sonra yeniden çıktığı Süper Lig’de kendi evinde Hatayspor 2-1 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Spor 05-11-23 15:21

Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda kişiye gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca peş peşe FETÖ operasyonları başlatıldı. Örgütün güncel finans yapılanmasına yönelik 37 kişi, 2010-2011-2013 KPSS'deki usulsüzlüklerle ilgili olarak ise12 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 24-10-23 08:42

Van depreminde yaşamını yitirenler kabirleri başında anıldı

Van'ın Erciş ilçesinde, 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı.

Yurthaber 23-10-23 13:33

Tüm dünya Japonya'nın nükleer atık suyu denize dökme kararı sonrası ayağa kalkmıştı! Denizde ilk testler yapıldı ve...

Japon hükümetinin 2011 yılındaki deprem sonrası Fukuşima nükleer enerji santralinde biriken atık suyu denize dökme kararı tüm dünyayı ayağa kaldırmıştı. Birçok devlet ve uluslararası kuruluşun dikkatle takip ettiği operasyon sonrasında deniz suyunda testler gerçekleştirildi. Testlerde tespit edilebilir seviyelerde radyoaktiviteyle karşılaşılmadığı belirtildi.

Haber 30-09-23 15:42

Kan donduran vahşet: 12 yıl önce kaybolmuştu! Tarım ilacıyla öldürülüp uçurumdan atıldığı ortaya çıktı

Eskişehir'de Sibel Yenigün (33), 12 yıl önce erkek arkadaşıyla yaşamak için ailesinin yanından ayrıldı. 2011 yılından bu yana Yenigün'den haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Olayı araştırmaya başlayan polis ekipleri, korkunç bir cinayetle karşılaştı. Yenigün'ün sevgilisi Murat Ş. tarafından tarım ilacı içirilerek öldürüldüğü ve ardından cesedinin uçurumdan aşağı atıldığı ortaya çıktı. Polis sorgusunda her şeyi itiraf eden Murat Ş. ve ona yardım eden akrabası Fevzi Ş. tutuklandı.

Haber 26-09-23 12:59

11 ilde harekete geçildi! FETÖ operasyonu, çok sayıda kişiye gözaltı

Ankara merkezli 11 ilde 2011-2013 yılları arasında yapılan bazı merkezi sınavlarda soruların sızdırılması soruşturması kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 26-09-23 08:56

SGK Bağ-Kur prim eşitleme ile 5 yıl erken emeklilikte uyarı! Uzmanlar ‘çok kişinin başı belada’ diyerek açıkladı: ‘Topyekün emeklilik iptallerine geçecek…’

Ekim’de açılacak Meclis, emeklilik hayatı için adımları peş peşe atacak. Bu kapsamda SGK Bağ-Kur prim eşitleme ile 9000 bin olan prim gün sayısı 7200’e düşecek. Bu da 5 yıl erken emeklilik anlamına gelecek. Ancak uzmanlar bu süreç başlamadan önce çok kritik bir uyarıda bulundu. 28 Şubat 2011'de çıkarılan kanun nedeniyle birçok kişinin sahte sigortalı olduğunu kaydederek, EYT sürecinin bitmesi ile topyekün emeklilik iptallerine geçileceğini söylediler.

Finans 20-09-23 15:30

O Ses Türkiye'nin ilk şampiyonu Oğuz Berkay Fidan'ın son hali gündem oldu! Yıllar içindeki değişimi şaşırttı

İlk kez 2011 yılında başlayan ve yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kıran O Ses Türkiye'nin ilk şampiyon olan Oğuz Berkay Fidan güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekmişti. Murat Boz ile düet yapan Oğuz Berkay Fidan'ın sahne tarzı da çok beğenilmişti. Yarışmanın ardından müziği hiç bırakmayan Oğuz Berkay son haliyle herkesi şaşırttı. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 19-09-23 08:30

Minecraft mod paketleri: Minecraft için en iyi mod paketleri

Minecraft, dünya çapında pek çok oyun severin keyifle oynadığı video oyunlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 2011 senesinde Mojang Studios aracılığı ile yayınlanan bu oyun, günümüzde halen çok sayıda kişi tarafından oynanmaya devam etmektedir. Bir bilgisayar oyunu olarak geliştirilen bu oyun zaman içerisinde yenilenmiş ve yepyeni modları ile daha fazla kişiyi kendine çekmiştir. Peki, Minecraft mod paketleri nelerdir?

Haber 12-09-23 19:48

Fas'taki felakette 'Van depremi' detayı... Uzman isim o benzerliğe dikkat çekti!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Fas'ta meydana gelen depremin Van'da 2011 yılında meydana gelen depremle benzerliğine dikkat çekti. Sözbilir, iki depremin de 8-9 şiddetinde hissedildiğine dikkat çekerek, "Deprem üretme potansiyeline sahip 30'a yakın fay segmenti bulunuyor" dedi.

Haber 10-09-23 12:08

Filenin Sultanları'nın zaferi sonrası Güntekin Onay'dan Melih Gökçek'e sert sözler! Beni hapse gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki organizasyonun son maçında rakibini 3-2 mağlup etti ve şampiyon oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in şampiyonluk sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından spor spikeri Güntekin Onay'dan çok sert bir tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 08:23

Japonya'nın flaş hamlesi sonrası çevre ve canlı yaşamı katliamı gerçekleşmesi bekleniyordu! Açıklamalar peş peşe geldi...

Japonya'nın 2011 yılındaki depremin akabinde oluşan tsunami sonrası Fukuşima nükleer santralinde biriken radyoaktif suyu okyanusa dökme hamlesi tüm dünya tarafından kaygıyla takip edilmişti. Çin Japonya'yı bu hamlesi yüzünden kınamış ve Japonya'dan gelen gıda mallarına yasak getirmişti. Güney Kore'den Japonya'ya 'şeffaf' olma çağrıları gelmişti. Japonya ilk açıklama geldi. Yapılan açıklamada, atık suyun radyoaktivite seviyesinin güvenli sınırlar içinde olduğu ifade edildi...

Haber 26-08-23 11:24

Japonya'nın nükleer santraldeki atık suyu okyanusa dökmesine Çin'den sert tepki! Şiddetle kınıyoruz

Japonya'nın 2011 yılında deprem sonrası meydana gelen tsunamide Fukushima nükleer santralinde biriken radyoaktif suyu okyanusa dökmesine Çin'den çok sert tepki geldi. Çin önce Japonya'dan tüm deniz ürünlerinin ithalatını durdurdu. Ardından ise "Fukushima sularının okyanusa bırakılmasına şiddetle karşı çıkıyoruz." açıklamasında bulundu.

Haber 24-08-23 14:15

Dünyadaki herkesi korkutan senaryo hayata geçti! Unutulmaz tsunami sonrası çok korkuluyordu, nükleer santraldeki o atık artık...

Japonya'da 2011 yılında gerçekleşen deprem sonrasında meydana gelen tsunamide Fukuşima Dai-içi Nükleer Santrali zarar görmüştü. Buna bağlı olarak nükleer santralde biriken radyoaktif atık suyun boşaltılması işlemi başladı. Çevreci aktivistler duruma tepkilerini göstermek için protesto düzenliyor. Çin'den olayla ilgili flaş Japonya kararı geldi!

Haber 24-08-23 09:14

Tolga Karel'in eski eşi model Günay Musayeva evleniyor! Aradığı aşkı bakın kimde bulmuş

Azeri asıllı model Günay Musayeva, 'Yaprak Dökümü' dizisinde hayat verdiği 'Oğuz' karakteriyle şöhreti yakalayan Tolga Karel ile 2011-2015 yılları arasında evli kalmış ve bu birliktelikten Cihangir adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Ünlü model eski eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. 36 yaşındaki Azeri asıllı model Musayeva, şimdi de evlilik açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 27-07-23 15:39

Küçük Kadınlar'ın Yeliz'i Fulya Zenginer sosyal medyadan isyan etti! ''Reziller''

2008-2011 yılları arasında yayımlanan Küçük Kadınlar dizisinde hayat verdiği Yeliz karakteriyle hafızalarımıza kazınan Fulya Zenginer uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Fulya Zenginer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Dolandırıcıların hedefinde olan Zenginer yaşadığı olaya isyan etti.

Magazin 25-07-23 16:47

Dünyaca ünlü eski file bekçisi Edwin van der Sar tatili sırasında beyin kanaması geçirdi, hastaneye kaldırıldı!

2011 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Hollandalı eski kaleci Edwin van der Sar Hırvatistan'daki tatili sırasında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Spor 07-07-23 19:14

Emre Kurttepeli – Mynet / 2011 Etohum Toplantısı

Emre Kurttepeli, Mynet / 2011 Etohum Toplantısında konuştu.

Finans 06-07-23 13:21

ITU Business Engineering Executive MBA Course Emre Kurttepeli, Mynet / 2011 Etohum Meeting

ITU Business Engineering Executive MBA Course Emre Kurttepeli, Mynet / 2011 Etohum Meeting

Finans 06-07-23 12:34

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Tekirdağ'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Tekirdağ'da ziyaret ediliyor.

Yurthaber 23-06-23 13:18

Aref'in aldığı hisse yüzde 576 yükseldi: Borsa İstanbul'dan yasak geldi! Aref borsada sihir mi yaptı?

2011 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programına illüzyon yeteneğiyle damga vuran Aref Gafuri'nin geleceği gördüğü yönünde iddialar ortaya atılıyor. Aref'in bu zamana kadar önceden doğru tahmin ettiği olay mevcut. Son olarak Aref'in borsada aldığı hisse yüzde 576 değer kazanınca, Borsa İstanbul tarafından kendisine yasak getirildi. Aref bu kararı değerlendirdi. İşte bütün detaylar!

Haber 23-06-23 10:51

Her satırı iğrenç! Eşine 9 sene boyunca ilaç verip erkeklerin tecavüzüne zorladı...

Fransa'da her detayı iğrenç bir olay yaşandı. İddialara göre bir adam, her gece eşine Lorazepam ilacı vererek evine çağırdığı erkekler tecavüz ettirdi. Fransız adamın eşine 2011-2020 yılları arasında tam 92 defa tecavüze uğrattığı düşünülüyor. İşte tüm detaylar!

Trend 22-06-23 11:21

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Trabzon'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Trabzon'da ziyarete açıldı.

Yurthaber 15-06-23 11:35

Eski Bakan Namık Kemal Zeybek canlı yayında duyurdu! Yeni bir parti kuruluyor

Yeni bir siyasi parti kuruluyor. Eski Kültür Bakanı ve hukukçu Namık Kemal Zeybek, yakın bir zamanda parti kuracaklarını ve adının ATA Partisi olacağını açıkladı. Zeybek yaptığı açıklamada ATA Partisi ile ilgili olarak "ATA’nın ortaya koyduğu Türk Devrimini bilinçle benimseyen, çağın gereklerine göre yenileyerek, ‘Yeniden Türk Devrimi’ tasarlaması ile yola çıkanların buluştuğu partidir" dedi.

Haber 07-06-23 14:13

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Giresun'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Giresun'da ziyarete açıldı.

Yurthaber 07-06-23 07:34

Hamza Dağ kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hamza Dağ evli mi? İşte tüm hayatı

Hamza Dağ'ın hayatı ve kim olduğu merak edildi.2011 seçimleri ile birlikte 24. dönem İzmir Milletvekilliğine seçilen Dağ, sırasıyla 25. 26. ve 27. dönemlerde tekrardan İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’de görev almıştır. 2014 yılından itibaren AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliği yapan Dağ, 2014-2017 yılları arasında Seçim İşleri Birimi’nde Başkan Yardımcılığı görevini de yapmıştır. Peki, Hamza Dağ kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hamza Dağ evli mi? İşte hayatıyla ilgili detaylar...

Haber 03-06-23 20:30

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ kimdir, kaç yaşında? Hamza Dağ aslen nereli, evli mi?

Hamza Dağ günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2011 seçimleri ile birlikte 24. dönem İzmir Milletvekilliğine seçilen Dağ, sırasıyla 25. 26. ve 27. dönemlerde tekrardan İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’de görev almıştır. Hamza Dağ, bu dönemlerde çeşitli görevlerde bulunmuştur. İşte, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın hayatı ve biyografisi...

Haber 03-06-23 16:09

Babamın Penguenleri oyuncuları kimler, konusu ne? İşte TRT1'de ekrana gelen Babamın Penguenleri filmi konusu ve oyuncuları

Babamın Penguenleri filminin konusu ve oyuncuları merak edildi. TRT1 kanalında bu akşam Babamın Penguenleri filmi izleyicilerle buluşuyor. 2011 yapımı komedi filmi, eğlenceli hikayesiyle izleyicilere seyir zevki sunuyor. Peki, Babamın Penguenleri oyuncuları kimler, konusu ne? İşte TRT1'de ekrana gelen Babamın Penguenleri filmi konusu ve oyuncuları...

Magazin 31-05-23 20:18

TCG Nusret Müze Gemisi, Bartın'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın kazanılmasında büyük payı olan Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca 2011'de aslına uygun inşa edilen TCG Nusret Müze Gemisi, Bartın'a geldi.

Yurthaber 25-05-23 11:38

TCG Nusret Müze Gemisi, Zonguldak'ta ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın kazanılmasında büyük payı olan Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun inşa edilen TCG Nusret Müze Gemisi, Zonguldak'ta ziyarete açıldı.

Yurthaber 23-05-23 11:54