YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Manisa (AA) - Kırkağaç Belediye Başkanlığı görevine AK Parti adayı olarak ikinci kez seçilen Yaşar İsmail Gedüz, belediye önünde çiçekle karşılandı.

Kırkağaç Belediye Başkanlığı görevine AK Parti adayı olarak ikinci kez seçilen Yaşar İsmail Gedüz, belediye önünde çiçekle karşılandı. Kırkağaç ilçesinde yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Gedüz, seçim zaferini, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk ile parti binasından belediyeye kadar yürüyüşle kutladı. Belediye binası önünde personel tarafından çiçekle karşılanan Gedüz, yapılan duanın ardından belediye personeliyle tek tek tokalaştı. Gedüz, karşılamanın ardından makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler