2018 Astroloji Haberleri

24 Nisan akrep dolunayının kazanan burçları belli oldu! Şans sizden yana olacak... Etkileri 21 gün sürecek

24 Nisan akrep dolunayı astroloji meraklılarının dikkatini çekiyor. Etkilerinin 19 Nisan ile 10 Mayıs arasında süreceği bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı olacak. Önemli krizlerin yönetilmesi gereken akrep dolunayında kazanan burçları ve dikkat edilmesi gereken konuları haberimizde derledik.

Kadin 2024-04-19 08:51:54

İkinci kez anne olan Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmini bakın ne koydu Bize de sürpriz oldu

Aynı yıl hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift bebeğine bakın hangi ismi verdi.

Magazin 2024-04-17 21:33:07

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 2024-04-15 14:46:30

Bayram sabahı kamyonetinde başından vurulmuştu! Eşi ve sevgilisi gözaltında... Korkunç detaylar: Kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş

İzmir'de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "Kadın, dostuyla ev tutmuş. Köpek bile almışlar. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. En ağır cezayı alsınlar" dedi.

Haber 2024-04-14 10:54:44

8 Nisan Güneş tutulmasının şanslı burçları açıklandı! Etkileri 4 yıl devam edecek

Güneş tutulmaları, astroloji meraklıları için önemli bir olaydır. Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleşiyor. Gökyüzündeki bu olay astrolojiyle bağlantılı olarak burçları da etkileyecek. Bu tutulmanın hangi burçları etkileyeceğini ve bu etkilerin ne kadar süreceğini de belli oldu. Astrolojik olarak önemli bir döneme giriş yapacak olan burçlar tutulmanın etkisini yaklaşık 4 yıl hissedecek.

Kadin 08-04-24 14:27

Kimi cesur kimi feminen: İşte burçların giyim tarzları!

Astroloji, insanların kişilik özelliklerini ve davranışlarını belirlemeye yardımcı olmanın yanı sıra, farklı alanlarla da ilgilenir. Her burcun benzersiz bir tarzı vardır. Bu tarzlar kişinin burcunun özellikleriyle de bağlantılıdır. İşte burçlara göre giyim tarzları...

Kadin 06-04-24 14:06

Ukrayna’dan tur rehberi olarak geldiği Diyarbakır’da Müslüman oldu

İlk kez 2018 yılında Türkiye’ye gelen ve 2019 yılında Diyarbakır’a düzenlediği turda İslam dininden etkilenerek araştırmaya başlayan tur rehberi Polina Andriienko, Diyarbakır’da düzenlenen ihtida töreni ile Elif ismini alarak Müslüman oldu.

Yurthaber 04-04-24 10:32

Romantik ilişkilerde en uyumlu burçlar! Bu çiftler birbirine körkütük aşık

Astroloji, ilişkilerde uyuma dair bilgi edinmede oldukça etkili bir araçtır. Her burcun kendine özgü özellikleri vardır ve bazı burçlar birbiriyle daha uyumludur. Bu çiftler arasındaki uyum, derin bir bağ ve tutku içerir. Bu da ilişkilerinin daha uzun sürmesini sağlar. İşte adeta birbirleri için yaratılan burç çiftleri...

Kadin 02-04-24 08:49

Sancılı süreç sizi bekliyor! Nisan ayını zor geçirecek burçlar belli oldu

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarının belirli bir yönünü anlamlandırmak ve geleceğe dair ipuçları aramak için bir araç olarak kabul edilir. Her ay, burçların günlük yaşamı ve ilişkileri üzerinde potansiyel etkileri gözlemlenir. Nisan ayı, burçlar için bazı zorluklarla dolu bir döneme işaret ediyor gibi görünüyor. Astrolojiye inananlar, bu dönemin bazı burçlar için özellikle sancılı olabileceğine inanıyorlar.

Kadin 01-04-24 11:31

Sürpriz gelişmeler kapıda! Nisan ayının en şanslı burçları belli oldu

Astroloji, birçok kişi için geleceği öngörmek ve yaşamlarını şekillendirmek için bir rehber olarak kabul edilir. Her ayın astrolojik etkileri, insanların yaşamlarında belirli alanlarda olumlu veya olumsuz değişiklikler yaşayabilecekleri zamanları işaret eder. Nisan ayının en şanslı burçlarını haberimizde derledik. Astrolojiyi kullanarak, geleceğiniz hakkında daha iyi bir fikir edinebilir ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kadin 30-03-24 15:32

Astrolojiyi takip edenler dikkat! Nisan ayı saç kesimi ve kişisel bakım takvimi açıklandı

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarını yönlendiren bir rehber olarak kabul edilir. Ayrıca kişisel bakım alışkanlıklarını etkileyebilir. Astrolojik takvimlere göre, belirli dönemler saç kesimi ve kişisel bakım için daha uygun olabilir.

Kadin 30-03-24 14:32

Meteoroloji yayımladı: Tüm zamanların yağış rekoru! İşte 1. sıradaki şehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı sonu yağış raporu yayımlandı. Rapora göre; son 98 yılın günlük yağış rekoru, 17 Aralık 2018 günü Antalya Kemer'de yaşandı. İlçeye bağlı Ovacık bölgesinde metrekareye düşen yağış miktarı 491,5 kilogram olarak ölçüldü. Rekor yağışın yaşandığı gün, 10'dan fazla evde su baskını yaşanmış, vatandaşlar tahliye edilmişti. Bölgedeki tarım arazileri de şiddetli yağıştan zarar görmüştü. İşte meteorolojinin yağış raporunun dikkat çeken detayları...

Haber 26-03-24 09:59

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

Burçların en kötü huyları belli oldu! Bu davranışları başlarına dert açıyor

Astroloji, insanların karakter özelliklerini ve davranışlarını anlamak için kullanılan bir araçtır. Burçların belirli huyları olduğuna inanılır. Her burcun kendine özgü karakteristik özellikleri vardır ve bazıları olumsuz davranışlarla ilişkilendirilebilir. Burçların en kötü özelliklerini ve bu davranışların nasıl başlarına dert açabileceğini duyunca çok şaşıracaksınız.

Kadin 23-03-24 12:07

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Beyoğlu'nda ortaokul temel atma törenine katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "2018 sonrası İstanbul'daki eğitim-öğretim yatırımlarıyla ilgili yaşanan tıkanmalarda Büyükşehir Belediyesinin bizimle yakın diyalog içerisinde çalışmamasının önemli bir aktör olduğunu söylememiz lazım." dedi.

Yurthaber 19-03-24 15:38

Geçtiğimiz yıl Buğra Gülsoy'dan ayrılan Nilüfer Gürbüz yeni bir aşka yelken açtı! Kalp emojisiyle ilk paylaşım geldi

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz 1 Mart 2023'te evliliklerini noktalamıştı. Gürbüz, yaptığı paylaşımla yeni aşkını ilan etti.

Magazin 18-03-24 16:46

Film değil gerçek! Şeytan çıkarma kursunu tamamlayıp sertifika alıyorlar... İşte karşınızda şeytan kovucular

17. Yüzyıl'da Avrupa'da oldukça popüler olan şeytan çıkarma uygulaması için Vatikan Katolik Kilisesi 2005 yılında "şeytan çıkarma kursu" başlatmıştı. 2018 yılında 50 ülkeden 200 rahibin şeytan çıkarma sertifikası aldığı biliniyor. Günümüzde Belçika'da bu ayinlere ilgi giderek artmaya başladı. Averbode Manastırı'nda atanarak çalışan sertifikalı "şeytan kovucu"lar haftada 3 şeytan çıkarma ayini yapıyor. Film sahnelerini aratmayan ayinin detayları haberimizde!

Trend 18-03-24 14:49

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, TEKNOFEST'le yaşanan değişimi değerlendirdi:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, "TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'yle 2018 yılından itibaren tüm Türkiye'de inanılmaz bir şekilde teknoloji bağımlılığından teknoloji tasarlayıcılığı ve geliştiriciliğine doğru bir dönüşüm var. Bu ülkemiz ve insanlık için bir kazanç." dedi.

Yurthaber 12-03-24 10:25

Her zaman doğruyu söylerler: Kalbindeki dilinde olan burçlar!

Astroloji, insanların kişilik özelliklerini ve davranışlarını anlamak için sıklıkla başvurulan bir kaynaktır. Bazı burçlar var ki içi neyse dışı da odur. Kalbindeki dilinde olan bu burçlar yalan söylemeyi hiç sevmezler. Bu burçları tanıyarak, insanların niyetlerini ve duygularını daha iyi anlayabilirsiniz.

Kadin 09-03-24 11:06

Kaza geçiren eşini ziyarete gelenlere ikram ediyordu! İşe dönüştürdü 'İyileşene kadar satış yapmaya başladık' Yurt dışına bile gönderiyorlar

Şırnak’ta 2018 yılında eşi Abdi Erkan’ın kazada yaralanması sonucu ziyarete gelen misafirlere menengiç kahvesi yapıp ikram eden Hayal Erkan, daha sonra bu fikri geliştirip işini kurdu. Eşi iyileşene kadar satış yapmaya başladıklarını aktaran Erkan, hedeflerinin dünyanın her yerine markasını taşımak olduğunu söyledi. Erkan "Biz ürünümüzü ilk başta Şırnak ve çevresine veriyorduk ama şu anda Türkiye’nin hemen hemen her iline gönderdik. Yurt dışına da gönderiyoruz" dedi.

Kadin 08-03-24 17:10

'Aslında düzenli işim ve iyi gelirim vardı ama...' Yoldan topladıklarıyla yapıp uluslararası ödül aldı! Dünya markası oldu

Cam sanatçısı Nermin Taş, evindeki atölyede atık camlardan yaptığı takılarla 5 yılda dünya markası haline geldi. Taş, 2019'da yoldan topladığı atık camlarla yaptığı takıyla uluslararası ödül aldığını da anlattı. 2018'de kendi şirketini kurduğunu vurgulayan Taş, "Aslında düzenli bir işim ve iyi de bir gelirim vardı. Bu konfor alanından çıkıp bir hayalin peşinden koşmak çok kolay olmadı" dedi.

Kadin 08-03-24 14:08

Akkuyu NGS'nin 1. ünitesinin tamamlanmasında geri sayım başladı

Tam kapasite devreye girdiğinde Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 10’unu tek başına karşılaması öngörülen Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) 2018'de temelleri atılan 1. ünitenin tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

Finans 07-03-24 11:58

Kamboçya'da vahşice öldürüldü! Cenazesi tam yakılacakken Hakan Fidan devreye girdi: Şimdi İslami usullere göre defnedilecek

2016'da kalp krizi geçiren Ufuk Öntürk hayata geri tutununca dünyayı gezmek istedi. 2018'de seyahate başlayan ve Kamboçya'ya yerleşen Öntürk kaldığı otelde vahşice öldürüldü. Budist inancına göre cenazesinin yakılması gereken Öntürk'ün ailesi durumu yetkililere bildirdi. Hakan Fidan'ın devreye girmesiyle bakanlıktan ödenek çıkarıldı ve cenazenin Türkiye'ye gönderilmesi kararı alındı. Şimdi Öntürk'ün ailesi cenazelerini İslami usullere göre defnetmek için bekliyor...

Haber 02-03-24 12:41

Dönüşüme hazır olun! Mart ayının en şanslı burçları açıklandı

Astroloji meraklılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Mart ayının gelişiyle birlikte, bu ayın en şanslı burçları da belli oldu. Dönüşüm ve fırsatlarla dolu bu ayda, hangi burçların öne çıkacağını merak ediyor musunuz? İşte, 2024 mart ayının en şanslı burçları...

Kadin 01-03-24 09:00

Dünyanın en pahalı düğünü olacak! Davetli listesinde kimler var kimler! Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump ve Rihanna...

Hindistan'ın ve dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Mukesh Ambani'nin oğlu üç gün sürecek düğününe hazırlanıyor. 2018'de kızınındüğünün için 100 milyon dolar harcayan Ambani'nin Rihanna ve illüzyonist David Blaine ile anlaştığı söyleniyor. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan düğünün davetli listesinde bakın kimler var...

Magazin 01-03-24 08:31

Sinop'ta 6 yılda 35 bin kişiye yüzme eğitimi verildi

Sinop'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında 2018 yılından bu yana 35 bin kişiye yüzme eğitimi verildi.

Yurthaber 29-02-24 13:51

2018'de Vallahi 155'i ararım demişti, bu kez başkasını aradı... O dayı seçim öncesi yine ortaya çıktı: 'Sahtekar, gel karakola gidiyoruz'

2018 yılında bir sokak röportajında bir vatandaşla tartıştığı anlar sosyal medyada viral olan kişinin yeni bir videosu daha ortaya çıktı. 2018'deki tartışmada "bak vallahi 155'i ararım" sözleriyle damga vuran kişinin bu sefer de tartıştığı kişiyi karakola götürmeye çalıştığı anlar büyük beğeni topladı.

Haber 29-02-24 10:14

Astrologlar açıkladı! Mart ayında yüzü gülmeyecek 3 burç

Astroloji, birçok insanın hayatında önemli bir rol oynar. 2024 Mart ayında bazı burçların zorlu bir dönem geçirebileceğini belirten astrolojik tahminler bulunuyor. İşte astrologlara göre mart ayının en şanssız 3 burcu...

Kadin 23-02-24 12:13

10 aylıkken şehit edilen Bedirhan’ın ismi spor tesisinde yaşatılacak

Hakkari’de 2018 yılında annesi Nurcan Karakaya ile birlikte PKK’lı teröristlerce şehit edilen 10 aylık Bedirhan Karakaya’nın ismi, Sivas Şarkışla’da spor tesisinde yaşatılacak.

Yurthaber 22-02-24 12:20

2019'dan sonra ilk defa okuyacaksınız! Sapkın Adnan Oktar cezaevindeyken yaşandı 'Büyük aşklar böyle başlar'

5 yıl sonra ilk kez duyacaksınız! Bir yanda istismar tarikatının sapkın lideri Adnan Oktar bir yanda S isimli genç avukat! Takvim yaprakları 11 Temmuz 2018'i gösterdiğinde Adnan Oktar ve sapkın örgütüne operasyon düzenlendi. Bu kirli örgütün elebaşıyla birlikte mensupları da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 16-02-24 22:11

Hem duruşu hem de konuşmasıyla etkiliyor! En nazik 3 burç

Astroloji, insan kişiliklerini ve davranışlarını anlamak için kullanılan yaygın bir araçtır. Burçlar, birçok insanın hayatlarında önemli bir rol oynar ve bazı burçların nazik ve kibar doğasıyla tanınır. Hem duruşu hem de konuşmasıyla karşısındaki insanı etkileyen en nazik üç burcu haberimizde derledik.

Kadin 16-02-24 11:09

Canavarın adı Adnan! Siyasi ayağı da deşifre oluyor! Fatih Erbakan hakkındaki bu iddiayı ilk kez duyacaksınız 'Yalvararak yardım istedi'

Türkiye, din adı altında etrafını kandıran kendisini mesih, seçilmiş kişi olarak tanıtan tarikat liderlerinden çok çekti. Bu tarikat liderleri tıpkı FETÖ ve Adnan Oktar gibi silahlandı ve devletin önemli yerlerine sızdı. Adnan Oktar örgütünden 2018 yılında ayrılan ve devletle iş birliği yapan Özkan Mamati ve operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer çözülmenin yaşanmasında önemli rol oynadı.

Haber 15-02-24 16:33

En sevilmeyen 4 burç belli oldu! Gördüğünüz an uzaklaşın

Astroloji ve kişilik özellikleri arasındaki ilişki, insanların ilgisini her zaman çekmiştir. Hangi burçların daha az sevildiği ve nedenleri, astroloji meraklılarını derinden etkiliyor. Bazı burçlar var ki onlardan koşarak uzaklaşılıyor. Astrolojiye göre en sevilmeyen burçlar ve özelliklerini haberimizde derledik.

Kadin 14-02-24 15:53

En çok boşanan burçlar belli oldu! 'Evet' demeden önce bir kez daha düşünün

Astroloji, ilişkilerde bazı burçların daha fazla boşanma eğiliminde olduğunu öne sürüyor. Bu bilgiler, ilişkilerde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Boşanma hem partnerleri hem de yakın çevresini derinden etkileyebiliyor. Astrolojiye göre en çok boşanan burçlar listesi haberimizde.

Kadin 13-02-24 11:58

Hem lezzet hem de bir kültür durağı! 2018 yılında sosyal medya üzerinden bir araya gelip harekete geçtiler: ”Çerkes kültürünü daha geniş kitlelere aktaracağız

1864’te ana vatanlarından Osmanlı topraklarına sürgün edilen Çerkesler, 160 yıllık acıyı unutmazken, kültürlerini de yaşatarak kendilerinden sonraki nesillere aktarmayı sürdürüyor.

Magazin 09-02-24 09:39

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin hamak yogası yaptı sosyal medya yıkıldı! Bir bakan bir daha baktı

2018 Türkiye güzeli olan ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şahin bu defa hamak yogası yaptı. Şahin'in takipçileriyle paylaştığı o anlara yorum yağdı.

Magazin 08-02-24 13:23

Şevval Şahin 'Mafya karısı' notuyla paylaştı! Tarzına yorum yağdı

2018 Türkiye güzeli olan ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şahin bu defa 'Mafya karısı' notuyla paylaşım yaptı. Şahin'in tarzına kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 06-02-24 13:18

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-24 17:27

Bu burçlar ihanetin kitabını yazar! Astrolojiye göre en çok aldatan burçlar belli oldu

Astroloji, insanların kişilik özellikleri üzerinde etkisi olduğuna inanan birçok kişi için bir rehberdir. Astrolojiye göre bazı burçlar diğerlerine göre daha çok aldatmaya meyilli olabiliyor. İşte en çok aldatan burçlar ve özellikleri...

Kadin 03-02-24 12:04

6 yıldır haber alınamıyordu! Kirası ödenmediği için polis çağrılan depodan betona gömülmüş çocuk cesetleri bulundu

2018 yılında henüz beş ve üç yaşlarındayken Jesus ve Yesenia Dominguez isimli iki çocuk kaybolmuştu. 6 yıldır haber alınmayan çocukların cansız bedenleri kirası ödenmediği için polise şikayet edilen bir depodan çıktı. Çocukların cansız bedenlerine ait kalıntılar metal bir konteynırın içinde betona gömülmüş halde bulundu.

Trend 03-02-24 08:39

Buse Varol Estetikte son nokta dedi ameliyatı eşi Alişan yaptı! Paylaşımına yorum yağdı

Ünlü türkücü Alişan ile Buse Varol 2018 yılında evlendi. Çift sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ara ara gündem olmayı başarıyor. İkilinin son paylaşımı da gündem oldu. Varol, eşiyle beraber çektiği son videoda estetik operasyonları ti'ye alan bir paylaşım yaptı. Çiftin eğlenceli paylaşımı kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 02-02-24 18:19

Sancılı sürece hazır olun: 2024 Şubat ayını zor geçirecek 3 burç açıklandı! İşte dikkat edilmesi gereken tarihler...

Hayatın her alanında etki gösteren Astroloji bilimi birçok kişinin yakın takibinde. Astroloji kişinin taşıdığı burçlara ve gökyüzündeki hareketlere göre bazı ön görüler yapabiliyor. Eğer siz de burçlara ilgiliyseniz bu yıl şubat ayını zor geçirecek 3 burç ve nedenlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 02-02-24 10:41

Paraya para demeyecekler! Bu 4 burç şubat ayında zengin olacak

Astroloji, insanların yaşamlarını etkileyen eski bir bilimdir. Birçok kişi, burçlarının maddi durumu üzerindeki etkilerini merak ediyor. Ocak ayının sonu gelmişken astrologlar 4 burç için müjdeyi verdi. İşte şubat ayında zengin olacak 4 burç...

Kadin 31-01-24 16:04

Şubat ayı şanslı burçları belli oldu! Astroloğun açıkladığı o tarihleri sakın kaçırmayın

Astroloji, birçok insanın yaşamlarını yönlendirmesine aracı olan bir rehberdir. Astrolog Güler'in paylaşımına göre bu yıl şubat ayının en şanslı burçları belli oldu. Hangi tarihlerde hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini merak edenlere şubat ayının en şanslı burçlarını ve önemli tarihleri haberimizde derledik.

Kadin 31-01-24 08:32

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-24 08:12

Astrolojiye göre en gerçekçi 3 burç! İşini asla şansa bırakmıyorlar

Astroloji, kişilerin karakter analizinden geleceğe dair ipuçları sunmaya kadar uzanan ilgi çekici bir alan. En gerçekçi bu 3 burç İş dünyasında başarılı olmak, işini şansa bırakmamak ve gerçekçi hedeflere odaklanmak isteyenleri kapsıyor. İşte astrolojiye göre en gerçekçi 3 burç ve özellikleri...

Kadin 29-01-24 10:00

2018 Türkiye güzeli ünlü model Şevval Şahin derin göğüs dekolteli tulumuyla poz verdi! Pozlara beğeni ve yorum yağdı

2018 Türkiye güzeli ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şahin bu defa sosyal medya hesabından derin göğüs dekolteli ışıltılı tulumuyla verdiği pozunu paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-01-24 18:38

Çorum Kırkdilim tünellerinde beton ve kazı destek çalışmaları tamamlandı

Çorum'da 2018'de yaklaşık 675 milyon liralık yatırımla inşa edilen Kırkdilim tünellerinde beton ve kazı destek çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Yurthaber 24-01-24 14:45

SON DAKİKA | Disease (X) hastalığı endişesi! Son günlerde iddialar yayıldı, Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: İlk kez 2018 yılında adı geçen ve son günlerde artan öksürük, ateş ve halsizlik şikayetleri sonrası yeniden gündeme gelen Disease (X) hastalığı endişe yaratmıştı. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.

Haber 24-01-24 14:26