2019 Istanbul Secimleri Haberleri

Fatih Erbakan 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını açıkladı

Yerel seçimlere az bir süre kala parti liderleri programlarına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İstanbul adayımızı çekmeye hazırız" diyerek şartlarını açıkladı. Erbakan, iktidarın İsrail ile ticareti sonlandırmasını, Kürecik Radar Üssü'nü kapatmasını ve emekli maaşının 20 bin TL'ye çıkarılmasını istedi.

Haber 2024-03-28 20:57:00

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a sert sözler! Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yüklenerek "Ekrem İmamoğlu hapis cezası haberini aldığında Saraçhane’ye ilk koşan bizdik. Mansur Yavaş’ın 2019'da aday olması engellendiğinde yanında biz olduk. Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk" dedi.

Haber 2024-03-28 20:16:35

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları.

Haber 2024-03-28 16:40:30

Canlı Çatalca seçim sonuçları! Çatalca'da yerel seçimi Mesut Üner mi, Erhan Güzel mi kazanıyor?

Yerel seçimde heyecan dorukta. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Çatalca seçim sonuçları da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mevcut belediye başkanı Mesut Üner mi yoksa CHP’nin adayı Erhan Güzel mi avantajlı? Pazar akşamı Çatalca'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri arasında yer alıyor.

Haber 2024-03-28 16:29:14

Canlı Başakşehir seçim sonuçları! Başakşehir'de yerel seçimi Yasin Kartoğlu mu, Mesut Öksüz mü kazanıyor?

Yerel seçim geldi çattı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Başakşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde merak ediliyor. Mevcut belediye başkanı Yasin Kartoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Mesut Öksüz mü avantajlı? Pazar akşamı Başakşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 16:09

Canlı Eyüpsultan seçim sonuçları! Eyüpsultan'da seçimi Deniz Köken mi Mithat Bülent Özmen mi kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları sandıkların kapanmasıyla yakından takip ediliyor. Kafa kafaya süren İstanbul'daki seçim yarışı bazı ilçelerde de görülüyor. Özellikle 2019 seçimlerinde rekabete sahne olan Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşlar, Eyüpsultan seçim sonuçlarını yakından takip ederken hangi ismin önde olduğunu araştırıyor. İşte Eyüpsultan seçim sonuçları ile ilgili detaylar…

Haber 28-03-24 16:01

2019 öncesine dönüldü: Merkez Bankası'ndan önemli karar

Son dakika haberi... Merkez Bankası olağanüstü genel kurul toplantısında karar alındı. TCMB'nin genel kurulu toplantıları 2019'dan önce olduğu gibi her yıl nisanda yapılacak.

Finans 28-03-24 15:36

Canlı Fatih seçim sonuçları! Fatih'te seçimi Mehmet Ergün Turan mı Mahir Polat mı kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları, 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konusu oldu. Aylardır devam eden seçim yarışı bugün sandıkların açılmasıyla son buluyor. İstanbul'da büyükşehir sonuçlarının yanında ilçelerde de kıyasıya bir rekabet yaşanırken, AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 28-03-24 15:34

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:06

Kadıköy seçim sonuçları canlı! Kadıköy'de yerel seçimi Veli Arslan mı Mesut Kösedağı mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için bir kez daha sandık başına gidiyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. Kadıköy seçim sonuçları ise en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Kadıköy'de AK Parti'nin adayı Veli Arslan mı, CHP'nin adayı Mesut Kösedağı mı daha avantajlı durumda? İşte Kadıköy seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 28-03-24 13:59

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi Ali Talip Özdemir mi Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu avantajlı? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 13:45

İBB adayı Murat Kurum ilk 6 ay ve 1 yılda yapacağı projeleri açıkladı: İstanbul gerçek belediyeciliği görecek

Seçimlere 3 gün kala İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, seçilmesi halinde ilk a6 ayda ve ilk 1 yılda yapacağı projeleri anlattı. İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuşan Kurum "6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. İstanbul gerçek belediyeciliği görecek." dedi.

Haber 28-03-24 13:41

Kağıthane seçim sonuçları canlı! Kağıthane'de yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Türkiye'yi yerel seçim heyecanı sardı. Vatandaşlar bir kez daha sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Parti'nin adayı Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha avantajlı? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 28-03-24 13:30

Güngören seçim sonuçları canlı! Güngören'de yerel seçimi Bünyamin Demir mi Yüksel Yalçın mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için sandık başına gidiyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Güngören seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Güngören'de AK Parti'nin adayı Bünyamin Demir mi, CHP'nin adayı Yüksel Yalçın mı daha avantajlı? Güngören seçim sonuçları pazar akşamı en çok konuşulacak konulardan biri olacak!

Haber 28-03-24 12:59

Esenler seçim sonuçları canlı! Esenler'de yerel seçimi Mehmet Tevfik Göksu mu Hasan Dalkıran mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için gün sayıyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Esenler seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı daha avantajlı? Esenler seçim sonuçları pazar akşamı çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 12:30

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi?

Haber 28-03-24 12:25

Canlı Küçükçekmece seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye sandık başına gidiyor. Belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta sonlanacak. İstanbul Küçükçekmece'de de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından meraklaa bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak?

Haber 28-03-24 12:17

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Keskin ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.

Yurthaber 28-03-24 12:09

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimi kim kazanacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-24 12:07

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde yerel seçimin kazananı kim olacak? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 28-03-24 12:01

Canlı Gaziosmanpaşa seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

Yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'da. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra İstanbul'un ilçeleri de yakından takip edilirken Gaziosmanpaşa seçim sonuçları da merak ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? İşte anlık Gaziosmanpaşa seçim sonuçları...

Haber 28-03-24 11:59

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 11:59

Kartal canlı seçim sonuçları! Kartal'da seçimi Gökhan Yüksel mi Hüseyin Karakaya mı kazanacak?

Yerel seçimler için geri sayım başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçları merak edilirken Kartal Belediyesi için de başkan adaylarının yarışı takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Gökhan Yüksel mi yoksa AK Parti'nin adayı Hüseyin Karakaya mı ipi göğüsleyecek? Kartal'da hangi aday daha avantajlı?

Haber 28-03-24 11:55

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de seçimi kim kazanacak: Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-24 11:30

Canlı Şişli seçim sonuçları! Şişli'de yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Resul Emrah Şahan mı kazanıyor?

2024 yerel seçimi geldi çattı. Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu oluyor. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri de Şişli! Şişli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Şişli'de AK Parti'nin adayı Gökhan Yüksel mi yoksa CHP’nin adayı Resul Emrah Şahan mı ipi göğüsleyecek? Şişli'deki vatandaşların gözü kulağı Şişli seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 11:26

Canlı Ümraniye seçim sonuçları! İstanbul'da Ümraniye seçim sonuçları ne olacak? Aykut Erdoğdu mu İsmet Yıldırım mı kazanacak?

Türkiye nefesini tuttu, İstanbul'daki seçim sonuçlarını bekliyor. İstanbul haricinde Anadolu Yakası'nın önemli ilçelerinden Ümraniye seçim sonuçları da takip ediliyor. AK Parti'nin adayı mevcut belediye başkanı İsmet Yıldırım, CHP'nin adayı ise partide daha önce görevlerde bulunmuş Aykut Erdoğdu.

Haber 28-03-24 11:23

Canlı Şile seçim sonuçları! Şile'de yerel seçimi İlhan Ocaklı mı Özgür Kabadayı mı kazanıyor?

Türkiye artık yerel seçim için nefesini tuttu. İstanbul seçim sonuçları merak ediliyor ancak İstanbul'un ilçe ilçe seçim sonuçları da aynı şekilde merak konusu! Şile seçim sonuçları da bu ilçe sonuçlarından biri. Şile'de AK Parti'nin adayı İlhan Ocaklı mı yoksa CHP’nin adayı Özgür Kabadayı mı avantajlı? Şile'deki vatandaşların gözü kulağı Şile seçim sonuçlarında!

Haber 28-03-24 11:18

Canlı Sultangazi seçim sonuçları! Sultangazi'de yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı... Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları merak edilirken, Sultangazi seçim sonuçları da merak konusu. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 11:09

Canlı Tuzla seçim sonuçları! Tuzlalılar yerel seçim sonuçlarını bekliyor, Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu merakla beklenen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 28-03-24 11:05

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da yerel seçimi Murat Aydın mı Alaattin Köseler mi kazanıyor?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 28-03-24 11:03

Canlı Sultanbeyli seçim sonuçları! Sultanbeyli'de yerel seçimi Ali Tombaş mı Ayhan Koç mu kazanıyor?

2024 yerel seçimi geldi çattı. İstanbul seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip edilirken, Sultanbeyli seçim sonuçları da merak ediliyor. Sultanbeyli'de AK Parti'nin adayı Ali Tombaş mı yoksa CHP’nin adayı Ayhan Koç mu ipi göğüsleyecek? Sultanbeyli seçim sonuçları da heyecanlı bir şekilde bekleniyor!

Haber 28-03-24 11:00

İmamoğlu seçimi kazanır mı? sorusuna yanıt verdi! CHP lideri Özel, Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız dedi; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli için iddialı konuştu

İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den iddialı açıklamalar geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özel "İmamoğlu seçimi kazanır mı?" sorusuna yanıt verdi. Her anketin bir öncekinden daha iyi geldiğini belirten Özel, "Farkı artıracağını düşünüyorum" diye konuştu. "Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız" diyen Özel; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'yi de almaları halinde şaşırmayacağını söyledi.

Haber 28-03-24 10:54

Canlı Üsküdar seçim sonuçları! Üsküdar'da yerel seçimi Hilmi Türkmen mi Sinem Dedetaş mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Üsküdar seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen mi yoksa CHP’nin adayı Sinem Dedetaş mı avantajlı? Pazar akşamı Üsküdar seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 10:36

Bayrampaşa'da eşini silahla öldüren şüpheli hakkında dava açıldı

İstanbul Bayrampaşa'da tartıştığı eşini silahla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 28-03-24 09:40

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

Magazin 28-03-24 09:33

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'Atatürk' sorusuna gündem olan yanıt! Ayağa kalkıp...

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Birol Aydın, konuk olduğu programda bir seyircinin "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine gündem olan bir hareketle yanıt verdi. İşte o anlar!

Haber 28-03-24 09:26

Yer İstanbul Havalimanı, sosyal medyada gündem oldu: Uçağa binmemeleri için para teklif ettiler!

İstanbul Havalimanı'nda havayolu şirketinin uçağın kapasitesinden çok daha fazla bilet satması sonrasında yolculara bir sonraki uçuşa binmeleri için para teklif edildi. Olay sosyal medyada gündeme geldi.

Finans 28-03-24 08:39

Beşiktaş'ta Sadece İstanbul iftar programı düzenlendi

Beşiktaş'ta, AK Parti Milletvekilleri Derya Ayaydın ve Nilhan Ayan'ın ev sahipliğinde "Sadece İstanbul" iftar programı düzenlendi.

Yurthaber 28-03-24 08:25

Seçime 3 gün kala elindeki son anketi açıkladı! Murat Kurum: İstanbul'da 1,7 puan farkla kazanacağız!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 3 gün kala elindeki son anket sonuçlarını paylaştı. Katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan AK Partili Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduklarını belirterek aradaki fark için de rakam verdi. Kurum, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceklerini söyledi.

Haber 28-03-24 06:39

İstanbul'da silahlı saldırı! Kırmızı ışıkta beklerken, kurşun yağmuruna tuttular

İstanbul Ümraniye'de, kırmızı ışıkta duran otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 28-03-24 06:17

Fatih'te çarşaflı kadını darbeden şüpheli tutuklandı

İstanbul Fatih'te çarşaflı olan bir kadını tartışma sonrasında darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan A.Ü.Ş. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 27-03-24 21:47

Yerel seçimlere az bir süre kala Halkın Kurtuluş Partisi'nden dikkat çeken karar! İstanbul'da o ilçede CHP adayı lehine çekildiler

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Halkın Kurtuluş Partisi, CHP ve AK Parti'nin oylarının birbirine yakın olduğu yerlerde CHP adaylarını destekleme kararı aldı. Ayrıca İstanbul Fatih'te oylarda oluşan bıçak sırtı bir durum nedeniyle adaylarını CHP’nin adayı Mahir Polat lehine çektiklerini açıkladılar.

Haber 27-03-24 20:21

İzmir'de Hamza Dağ'a sürpriz: 'CHP'liden İYİ Parti'den duydum ama...'

Türkiye, Pazar günü seçime gidiyor. İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra İzmir'de de yarış devam ediyor. Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ da seçim çalışmalarına devam eden isimlerden...

Haber 27-03-24 17:17

Tıra arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü hayatını kaybetti

İzmir-İstanbul Otobanının Manisa’nın Turgutlu ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 27-03-24 15:54

CHP'deki para sayma görüntüleri gündem olmuştu! İfadesi ortaya çıktı: 'Sorumluluk CHP'ye aittir'

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntüleri gündem olmuştu. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Kılıç, paraların kendisine verildiğini ve CHP İl Teşkilatına teslim edileceği konusunda kendisine güvenildiğini ifade ederek, "Sorumluluk CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aittir" dedi.

Haber 27-03-24 14:29
CHP

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

Murat Kurum'dan gençlere mektup! İstanbul için tarihi fırsat dedi, deprem tehlikesine işaret etti: Kapıyı çalmadan...

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçim öncesinde gençlere mektup gönderdi. İstanbul'da yaşayan gençlere hitaben yazdığı mektupta Kurum, "31 Mart, senin için sağlam ve dirençli bir İstanbul’da yaşamak adına tarihi bir fırsat. Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak" ifadelerine yer verdi.

Haber 27-03-24 14:21

Murat Kurum ile 'köfteci' polemiğinde İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi: Yediği yer köftede seçimleri hatırlar artık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi Murat Kurum arasındaki 'köfteci' atışması devam ediyor. Kurum'un "Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin" çıkışına İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum için "Belli ki köfteciyle, esnaflıkla bir sorunu var. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" diyen İmamoğlu, Kurum'a desteğini ilan eden bakanlar için de "1 Nisan'da koşa koşa Ankara'ya giderler" şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 12:53

Yer: Fatih! Telefoncuda kadına darp... Kılıf iadesi yüzünden başlamış! Görüntüler sonrası Valilik'ten açıklama geldi

İstanbul Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Valiliği de Fatih'te kadının darbedildiği olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 27-03-24 12:19