2020 Butce Teklifi Haberleri

Elektrikli araç satışları 17 milyon öngörüsü

Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) yıllık yayımladığı Küresel Elektrikli Araç Görünümü raporuna göre, bu yılın ilk çeyreğindeki elektrikli araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 arttı. Bu dönemde satılan elektrikli araçların sayısı 2020'nin tamamında satılan elektrikli araç sayısına eşit oldu.

Finans 2024-04-23 14:25:15

Özel sektörde çalışanlar için banka promosyon teklifi 50 bin lirayı buluyor! Yasa teklifi Meclis'te bekliyor

Özel sektör çalışanlarının gözü banka promosyonlarını yasalaştıracak yasa teklifinde. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesinin ardından CHP'nin sunduğu yasa teklifinin akıbeti merak ediliyor. 27 Kasım 2022'de CHP, banka promosyonlarının güvence altına alınması için yasa teklifi verdi. Teklif 1.5 yıldır Meclis'te bekliyor. Özel sektör çalışanları promosyonun yasal güvence altına alınmasını istiyor. 3 yıllık banka promosyonu 50 bin lirayı buluyor.

Finans 2024-04-22 21:25:27

Arda Güler kendisine gelen transfer teklifini böyle reddetti! Sizde oynamam çünkü...

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Güler'in İspanya kariyeri şu an dek pek de istediği gibi gitmezken genç oyuncu için ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Güler için ilk teklif Sevilla'dan gelirken, yıldız isim o teklifi reddetti. İşte detaylar...

Spor 2024-04-18 20:11:04

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldı! O anları 'Kocam' diyerek paylaştı

Son olarak askere gideceğini duyuran ünlü TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. Videoda, sevgilisinin evlilik teklifini gören Mükremin Gezgin'in duygusal anları yer aldı.

Magazin 2024-04-17 16:20:27

Kripto paralarda yeni dönem! 30 maddelik yasa teklifi Meclis'e geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mesaisine bugün yeniden başlayacak. Meclis'in gündeminde önemli yasal düzenlemeler varken kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin bu hafta Genel Kurul'a sunulması bekleniyor.

Finans 16-04-24 10:25

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 15-04-24 16:48

Trabzonsporlu Hicran, lösemiye yenildi...

Trabzonspor’un 2020-21 sezonunda hazırladığı duygusal çubuklu forma tanıtımı videosunda babasıyla birlikte yer alan Hicran Yıldız (14), lösemi ve kas hastalığı tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Spor 15-04-24 15:45

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a baş döndüren transfer teklifi! ''Kulübün borcu kapanır''

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Samsunspor karşısında fileleri havalandırarak bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 10’a yükseltmişti. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan genç oyuncu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Spor 15-04-24 14:46

Trabzonspor'un forma tanıtımında yer alan lösemi hastası Hicran, hayatını kaybetti

Trabzonspor'un 2020-2021 sezonu çubuklu formasının tanıtımı için hazırlanan videoda yer alan Hicran Yıldız, yaşamını yitirdi.

Yurthaber 15-04-24 14:03

Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif! Beşiktaş yönetimi duyar duymaz anında yanıt verdi

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediği ve 25-30 milyon euro değer biçtiği Semih Kılıçsoy için şaşırtan bir transfer teklifi geldi. Daha önce Premier Lig kulübü Arsenal ile birlikte Borussia Dortmund ve Leipzig'in de canlı olarak izlediği yıldız futbolcu için gelen teklife jet hızıyla cevap verildi. İşte detaylar...

Spor 10-04-24 16:42

Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadeleri yer aldı! Çocuklara cinsel istismarda bulunan çiftin cezası kesinleşti

Birleşik Krallık'ın Merseyside bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Scott Geraghty ve 26 yaşındaki sevgilisi Chloe Dixon, 2020 yılına kadar uzanan bir suç geçmişine sahip. Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadelerinin yer aldığı suç dosyasında ikili kurbanlarının durumu polise bildirmesinden sonra 22 suçtan suçlu bulundu.

Trend 06-04-24 09:08

Mansur Yavaş'tan 8 isme çağrı! Kabul etmeyenlerin hepsi gitti diyerek seslendi, rahatsız olduğu konuyu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (ABB) rekor bir oyla yeniden kazanan Mansur Yavaş, bu sonucu beklediğini belirterek, "Bazı anketlerde yüzde 65 çıktığını da duyuyorduk" dedi. Gözüne rantı kestirenlerin artık ABB’ye gelmediklerini ve gelemeyeceklerini söyleyen Yavaş, "Kaybettiğimiz sekiz ilçe belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Ben daha önce teklifi yaptım, kabul etmediler. Etmeyenlerin hepsi gitti" dedi.

Haber 03-04-24 09:08

İttifak teklifi gündem olmuştu! Ümit Özdağ Meral Akşener’i 2 büyükşehirde geçti

31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gitti. Birçok il ve ilçede değişimler yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, daha önce ittifak teklif ettiği İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 2 büyükşehirde fark attı.

Haber 01-04-24 08:09

Yanan 288 hektar alan 745 bin fidan ve 700 kilo tohumla yeniden ağaçlandırıldı

Denizli’nin Çardak ilçesinde 2020 yılında çıkan orman yangınında zarar gören 288,2 hektar alan 745 bin fidan ve 700 kilo tohumla yeniden ağaçlandırıldı. Yanan alanda 4 yıldır devam eden yoğun ağaçlandırma çalışmaları havadan görüntülendi.

Yurthaber 25-03-24 14:22

Rıza Çalımbay Süper Lig ekibinin teklifini reddettiğini duyurdu! Sebebini ise böyle açıkladı

Süper Lig'in tecrübeli teknik adamlarından Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ı çalıştırmasının ardından sahalardan uzak kalırken Süper Lig ekibinden teklif aldığını ancak bu teklifi reddettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 24-03-24 22:38

Barcelona Başkanı 16 yaşındaki oyuncularına gelen dudak uçuklatan teklifi açıkladı!

Barcelona Başkanı Joan Laporta takımıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal hakkında da konuşan Laporta, genç oyuncuya gelen teklifi açıkladı.

Spor 23-03-24 21:13

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi! Onda birini versen de olur

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde mal varılığını açıklamasının ardından gündemden düşmeyen Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok'a ilginç bir takas teklifiyle geldi.

Haber 23-03-24 15:32

O anlar yayınlanmadı! Nagihan, Sercan'ın Nefise'ye yaptığı teklifi duyurdu!

Survivor All Star'ın her bölümü yepyeni bir olayla gündeme geliyor. Kavga ve kaos'un hiç bitmediği programda son olarak Nagihan, Sercan'ın Nefise'ye yaptığı teklifi duyurdu.

Magazin 23-03-24 09:22

Pavyon eğlencesi yetmemiş fuhuş için yer temin etmeye başlamış! 'İçerisinde üniversiteli kızlarla...' Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Sevim Yıldırım'ın oğlu Ergün bey hakkındaki iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Ergün Yıldırım hakkında şimdi de fuhuş için yer temin ettiğine dair iddialar ortaya çıktı. Müge Anlı dayanamayıp müstakil evlerin fiyatını sordu.

Magazin 22-03-24 15:28

Pavyona gidip alem yapmışlar! Müge Anlı kadın ayakkabısından içki içmenin fiyatını sordu! Duyduklarına inanamadı! 'Meftun olan kadının...'

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Yıldırım'ın oğlu hakkında ortaya atılan iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Egün Yıldırım'ın arkadaşı ile pavyonda eğlendiği ve kadınların ayakkabısından içki içtiği iddia edildi. Müge Anlı duyduklarına inanamadı.

Magazin 21-03-24 16:09

50 milyon euro + Arda Güler! Real Madrid'den tarihe geçecek takas teklifi...

Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Yavaş yavaş maçlarda oynamaya başlayan genç oyuncu için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Spor 21-03-24 12:21

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Selena'nın yıldızı Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı! 'Boşanıyorlar mı?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Selena dizisinde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile hafızalara kazınan Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı. Kendisi gibi oyuncu Bertan Asllani ile 2020 yılında sessiz sedasız evlenen çift hakkında 'boşanıyorlar mı?' yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 21-03-24 10:43

Evlenme teklifi sırasında erkek arkadaşının aldattığını öğrendi! Daha kötü bir zamanlama görmemiştim

TikTok'ta 'tiffanylyynn' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının kendisine evlilik teklifi ettiği sırada aslında aldatıldığını öğrendi. Tiffany Lyn isimli kadının erkek arkadaşının ihanetini öğrendiği anları anlattığı paylaşımı TikTok'ta milyonlarca izlenmeye ve beğeniye ulaştı.

Trend 21-03-24 10:22

Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım flüt sanatçısı Utku Vargı ile 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Eşi için İstanbul'u terk eden ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

Magazin 19-03-24 11:49

Tam 300 yıllık! Adeta harabeye döndü 'Bizim için çok değerli! Dışarıdan gelenlerin bu şekilde görmesini istemiyoruz'

Elazığ’da 24 Ocak 2020 depreminde hasar görerek boşaltılan 300 yıllık Aksaray Camii, bakımsızlık ve ilgisizlikten harabeye döndü. Ağır hasardan dolayı ibadete kapatılan cami yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, mahalle sakinleri caminin restore edilerek yeniden ibadete açılmasını istiyor.

Haber 15-03-24 16:18

Türkiye'ye dönen uçakta kabus: Bıçaklı salata yiyince havada hastanelik oldu! Havayolu şirketinin yolcuya teklifi 'pes' dedirtti

ABD'den Türkiye'ye dönen uçaktaki yolcunun başına inanması güç bir olay geldi. Yemek servisinde aldığı salatadan bir lokma alan adamın damağı kanamaya başladı. Salatadan bıçak parçası çıktığı anlaşılınca havada korku dolu saatler yaşandı. Ölümden dönen yolcuya havayolu şirketinin teklifi akıllara durgunluk verdi.

Haber 13-03-24 09:37

Galatasaray'dan sezon sonu ayrılacak Mertens'e amatör küme takımı teklif yaptı!

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için ülkesi takımlarından ilginç bir transfer teklifi geldi.

Spor 10-03-24 16:43

Burçin Terzioğlu ayrılık iddialarını doğruladı: Ayrılığın sebebi özel şeyler...

Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edilmişti. Ayrılık iddialarını doğrulayan Terzioğlu; "Evlilik teklifi almıştım ama ayrılığın sebebi özel şeyler. Bir araya gelmek ne kadar doğalsa ayrılmak da o kadar doğal" dedi.

Magazin 09-03-24 10:58

Düğün hazırlıklarını paylaşınca sosyal medya onları konuştu! Kocam ve ben kız arkadaşımıza evlenme teklifi ettik

Aaron ve Rachael çifti sosyal medyada düğün hazırlıklarına dair yaptıkları paylaşımlarla bir anda popüler olmayı başardı. Çünkü çiftin düğün hazırlıkları herkesin alıştığından biraz farklıydı. Aaron ve Rachael, 2022 yılında ilişki yaşamaya başladıkları kız arkadaşları Kasey'e evlilik teklifi etti. Üçlünün düğünde başlarına gelen zorlukları anlattıkları paylaşımları gündem yarattı.

Trend 07-03-24 10:01

Böylesi görülmedi... Aylık 300 bin lira maaş ile çalışan bulamıyor

Depremlerin etkisiyle yıkılma riski taşıyan binaların yıkımı için Elazığ’daki bir firma tarafından makas operatörleri için 300 bin liraya kadar maaş teklifi sunulmasına rağmen, operatör bulunamıyor. Makas operatörü bulunamaması işlerin aksamasına ve kaynakların boşa harcanmasına neden oluyor. Hafriyat firması sahibi Kazım Üstün, "Bugünkü değeri 20 milyon lira olan makasa operatör bulamıyoruz ve makinemiz yatıyor. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz" dedi.

Haber 05-03-24 09:59

Dehşete düşüren görüntüler! Sosyal medya ayağa kalktı, gerçek bambaşka çıktı

Maltepe’de liseli 2 gencin kavga ettiği ve birinin silah çektiği görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahısları yakalayarak ifadelerini aldı. Darp edilen genç, videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiğini, kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğu söyledi. İşte o görüntüler...

Haber 04-03-24 15:59

Borsanın 10 yıllık mart ayı performansı: Endekslerde...

BIST 100 endeksi, son 10 yılın en iyi mart performansını yüzde 14,8'lik değer kazancıyla 2022'de sergilerken, en kötü performansını ise yüzde 15,4'lük gerilemeyle 2020'de gösterdi.

Finans 03-03-24 14:25

Survivor'da finale kadar kalmıştı... Barış Murat Yağcı'ya milyonluk tazminat şoku!

Survivor'da iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan Barış Murat Yağcı bu defa tazminat şoku ile karşı karşıya geldi. Survivor döneminde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişi ile mahkemelik olan Barış Murat Yağcı hakkında karar verildi.

Magazin 02-03-24 12:19

Özgür Özel açıkladı! Haluk Levent dışında Mert Fırat'a da Hatay için teklif götürülmüş

Yerel seçimlerde CHP'de Hatay'da kimin aday gösterileceği muamması yaşanmıştı. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'a yönelik tepkiler gelmesi sonrasında CHP yönetimi isim arayışına gitmişti. Adaylık için sanatçı Haluk Levent'e de teklif götürülmüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Levent dışında bir sanatçıya daha adaylık teklifi götürdüklerini açıkladı.

Magazin 29-02-24 23:01

KAP'a bildirildi: Erdemir'de temettü teklifi belli oldu

Erdemir, 2023 için net 0,45 TL temettü ödeme teklifi sunulmasına karar verdi. Bedelsiz sermaye artırımı kararı da alındı

Finans 28-02-24 11:53

Nijerya'daki manzara sosyal medyada gündem oldu! Ülkeden kaçmak isteyenlerin önlerine gelen ilk turiste evlenme teklifi ettiği iddia edildi

Nijerya dünya sıralamasında en çok enflasyona sahip ülkelerden biri olarak kabul ediliyor. Güncel kurla 1 Nijerya Nairası 0,020 Türk Lirası'na ve 0,00064 ABD Doları'na eşitken ülkede yaşayanların Avrupa ve Amerika'ya kaçmak için önlerine gelen ilk turiste evlenme teklifi ettiği iddia edildi.

Trend 27-02-24 15:55

'Ölürsem cenazemde istemiyorum' deyip rest çekti, 'dakikaları' gösterip isyan etti! Özgür Özel'den 'emekli kart' teklifi: 17 bin TL ikramiye yükleyelim

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölürsem cenazemde TRT'yi istemiyorum" çıkışıyla isyan etti. TRT'nin yayında belediye başkan adaylarına, kendisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yer verdiği dakikalara tepki gösteren Özel bir de emeklilere 17 bin TL ve fatura indirimi içeren 'emekli kart' önerisini gündeme getirdi.

Haber 27-02-24 14:17

Survivor Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Gergin anlar yaşandı... Sevgilisini tutamadı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen All star konseptiyle tekrar Dominik'e gitmiş fakat dayanamadığını söyleyip yarışmadan çekilmişti. Survivor'daki performansıyla hafızalara kazınan Yanaç şimdi de özel hayatıyla gündemde. Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el el görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi fotoğrafları çekilince çok sinirlendi.

Magazin 27-02-24 10:06

Harçlıklarını biriktirdi, erkek arkadaşına diz çöküp evlilik teklif etti

Eskişehir’de fotoğraf çekinme bahanesiyle erkek arkadaşını Porsuk Çayı kenarına davet eden Sena Özer, diz çöküp harçlıklarıyla aldığı yüzükle evlilik teklifi etti.

Yurthaber 26-02-24 10:12

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Muslera krizi! Anlaşma sağlanamamasının ardından ailesi İstanbul'dan ayrıldı...

Galatasaray'da taraftarları şaşırtan Muslera gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı eldivenle şu ana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın son yaptığı 1 yıllık teklifi reddeden Muslera, sarı-kırmızılılardan 2 yıllık sözleşme talep etti. Orta yolun bulunmamasının ardından Muslera'nın ailesi İstanbul'dan ayrıldı.

Spor 25-02-24 16:30

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na gündem olacak teklif! 'Yanıma gelip biraz staj yapsan öğretiriz ama...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum arasındaki kentsel dönüşüm polemiği sürüyor. Kurum'un 'İstanbul'da 650 bin konut dönüşümü' vaadi için İmamoğlu 'mümkün değil' yorumunda bulunmuştu. Kurum'dan da İmamoğlu'na bu konuyla ilgili şaşırtan bir teklif 'staj' teklifi geldi. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 17:40

Survivor'dan 500 bin TL kazanmıştı! Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can'ın yeni evi ağızları açık bıraktı.

Magazin 22-02-24 16:08

Sayı 36 bine çıkarılıyor! Sağlık alanında yeni düzenlemeler TBMM'de kabul edildi, Bakan Koca: 'Belirsizlik giderildi'

Sağlık alanında düzenlemeler içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Diş tabipleri, ağız ve diş sağlığı muayenehanelerinde diş tabibi istihdam edebilecek. Sağlık alanında eleman temininde sıkıntı çekilen yerlerde sözleşmeli pozisyon sayısı 27 binden 36 bine çıkarılacak.

Finans 21-02-24 23:10

Şenol Güneş dillerini bile öğrenmeye başladı! Güney Kore Milli Takımı için iddialar ciddileşiyor! Şenol Güneş'in yardımcısından açıklama geldi...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Şenol Güneş'in adı Güney Kore Milli Takımı için geçiyor. Öyle ki, tecrübeli teknik adamın Korece öğrenmeye başladığı öğrenildi. Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek, teklif gelmesi halinde Şenol Güneş'in teklifi kabul edeceğini açıkladı.

Spor 21-02-24 16:20

Survivor Aycan Yanaç'ın son hali gündem oldu! Dudaklarındaki değişim dikkat çekti

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen All star konseptiyle de tekrar adaya gitmiş fakat dayanamadığını söyleyip yarışmadan çekilmişti. Survivor'daki performansıyla hafızalara kazınan Yanaç şimdilerde son haliyle gündem oldu.

Magazin 20-02-24 15:12

Mesai saatleri 40 saate düşecek! Kıdem tazminatı, yıllık izin detayı... Maaşlara nasıl yansıyacak?

Mesai saatleriyle ilgili ortaya atılan iddia bugünün gündem maddesi oldu! Geçtiğimiz aylarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın dillendirdiği çalışma saatleri düzenlemesiyle alakalı kanun teklifi yolda. Haftalık çalışma saatlerini içeren kanun teklifinde 45 saatlik çalışma süresinden 40 saate düşüş planlanıyor. 12 ülke arasında Türkiye de var!

Finans 19-02-24 15:27

2020'de 3 çift evlenmişti, bu yıl kimse başvurmadı! Bağcılar'da 29 Şubat'ta 'nikah' sessizliği... Kayıt defteri boş kaldı

İstanbul Bağcılar'da günler öncesinden nikah tarihi almak için adeta yarışan çiftler, bir tarihi ise boş bıraktı. Evlilik yıl dönümlerini dört yılda bir kutlamak istemeyen çiftler, 29 Şubat tarihini üzerini çizdi. Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda kayıt defteri boş kaldı. 2020’de ise 3 çiftin, bu tarihte nikah işlemi yaptırdığı bildirildi.

Haber 19-02-24 15:23

Kebapçıyı şaşırtan telefon! Bu kez sipariş değil adaylık teklifi geldi 'Aslında inanmadım, ne yalan söyleyeyim' Ama gerçek çıktı

Hatay’da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Adaylık teklifini telefonla aldığını söyleyen Bayır, ilk arandığında kendisinin bile aday olacağına inanmadığını belirtip şaşkınlık yaşadığını söyledi. Bayır "Genelde zengin insanlara gider bu tür teklifler. İlk defa böyle bir teklif aldım, şaşırdım. Sonra da sevindim" dedi. Babası da "İşin gerçeği şaşırdık, sonra da baktık doğru. Rabbim yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı.

Haber 18-02-24 09:35

Kademeli emeklilikte müjde var mı? SGK Uzmanı EYT misali kademe kademe geliyor dedi, emeklilik düzenlemesini işaret etti!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini (EYT) kaçıranlar için son günlerde kademeli emeklilik yasası gündemden düşmüyor. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor.SGK Uzmanı İsa Karakaş, emeklilik sisteminde er ya da geç düzenleme yapılacağını belirtti, son gelişmeleri yorumladı.

Finans 16-02-24 07:32