2020 Ekpss Ertelendi Mi Haberleri

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 2023-12-29 21:49:33

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 2023-12-19 22:17:51

'Pardon da yavaş' Kemal Doğulu 'ödül' polemiğinde Mabel Matiz ve Reynmen'e ateş püskürdü 'Hayırdır? Yemezler'

Sosyal medya önce, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayan Reynmen'in 2020'de aldığı ödülünü çöpe atmasını, ardından da Mabel Matiz'in 2019'da aldığı ödülü satışa çıkarmasını konuşuyor. Sosyal medyada çokça yorum yapılan bu olaylarla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Kemal Doğulu "Pardon da yavaş" diyerek adeta ateş püskürdü. Doğulu, "Bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" dedi.

Magazin 2023-12-18 16:50:45

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI ERTELENDİ Mİ? Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Statta bunlar yasak!

Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayını sporseverler tarafından yakından takip edilecek. "Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi?" sorusunun yanıtını merak eden birçok internet kullanıcısı, arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi? İşte detaylar...

Spor 2023-12-13 00:08:30

Diğer Haber Etiketleri

bahçe maçı erden fenerbahçe galatasara galatasaray galatasaray ve fenerbahçe maç, maçı maçın fenerbahçe son karar süper li verildi İstanbulspor Trabzonspor kelebe kelebek sosyal medya ünlü şarkıcı Kemal Doğulu Mabel Matiz Reynmen buruk iyet yayınlanacak hakemlik son dü Süper Lig süper lig hakemler yapılan açıklama süper lig maçları ne zaman köprü otoyol fsm fsm köprüsü 15 temmuz köprüsü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü karayolları genel müdürlüğü ulaştırma ve altyapı bakanlığı otoyol ücretleri otoyol geçiş ücretleri köprü geçiş Oyuncu Melis İşiten Sergen Deveci melis işiten sevgilisi Serhat Doğramacı Samsunspor başakşehi direnç tonusluoğlu Turgut Doman Başakşehir devam edecek sezon tff, gram altın ele yaşında tanya masterchef tanya Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen ataması Kabine Toplantısı kabine toplantısı ne zaman kabine toplantısı saat kaçta bugün kabine toplantısı var mı deprem meb Mahmut Özer milli eğitim bakanı mahmut özer Adana okul tatil hac kura Ali Erbaş taşerona kadro yks ne zaman yks sınav başvurusu üniversite sınavı başvuru EKPSS yks sınav ÖSYM TUS YDUS Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Sağlık Bakanlığı Kahramanmaraş Hatay yks ertelenecek mi TOKİ İstanbul eyt son dakika EYT meclis Recep Tayyip Erdoğan beşiktaş maçını beşiktaş yks başvuru kılavuzu yks başvuru ne zaman 10 da, maçlar ne zaman başlayacak tff eyt haberleri diyanet meb son dakika msü msü sınavı ne zaman Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya ne zaman aöf kayıt aöf kayıt nasıl yapılır aöf kayıt tarihleri Anadolu Üniversitesi

MAÇLAR ERTELENDİ Mİ? Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası maçlar iptal mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Hakemlerden ortak açıklama!

Ankaragücü Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrası TFF'den açıklama geldi. Peki, tüm maçlar ertelendi mi, iptal mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, hangi tarihlerde? İşte detaylar...

Spor 12-12-23 10:14

Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam gelmişti. Konuya dair yeni bir gelişme yaşandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek? İşte detaylar...

Finans 25-10-23 15:06

Köprü ve otoyol zammı ertelendi mi, ne zamana ertelendi? Zamlı alınan geçiş ücretleri ne olacak, iade edilecek mi?

Köprü ve otoyol zammı hakkında araştırmalar hız kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda otoyol ve köprü fiyatlarına zam geldiği açıklanmıştı. Az önce ise yapılan zamların ertelendiği açıklandı. Bu kapsamda Köprü ve otoyol zammı ertelendi mi, ne zamana ertelendi? Zamlı alınan geçiş ücretleri ne olacak, iade edilecek mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte konuya dair tüm merak edilenler..

Finans 25-10-23 14:56

KÖPRÜ VE OTOYOL ZAMMI ERTELENDİ Mİ? Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar, kaç TL? Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçiş...

Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 25 Eylül 2023 Çarşamba günü en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, otoyol ve köprü ücretlerinin 25 Ekim 2023 Çarşamba günü itibarıyla değiştiği ifade edilmişti. Konuya ilişkin bir açıklama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Peki, Köprü ve otoyol geçiş zammı ertelendi mi? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar?

Finans 25-10-23 14:52

Melis İşiten ve Sergen Deveci yeniden birlikte mi? Ünlü isimlerden açıklama geldi

Ünlü oyuncu Melis İşiten, meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile 2014 yılında nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında yollarını ayırmıştı. 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitiren Melis İşiten 2020 yılında ise oyuncu ve komedyen Sergen Deveci ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Haklarında sık sık 'Sevgililer mi?' şeklinde dedikodular çıkan ünlü çift iddialara yanıt verdi.

Magazin 18-09-23 15:01

Masterchef Serhat Doğramacı yarışmaya dönecek mi? Sonunda açıklama yaptı

Sevenleri tarafından MasterChef All Star'da görülmek istenen Serhat Doğramacı'ya mesaj yağıyor. MasterChef 2020'nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı yarışmadan sonra hamburgerci açarak işini büyütmüştü. Yoğun tempoda çalışan Serhat en sonunda açıklama yaptı.

Magazin 12-09-23 14:23

Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden?

Samsunspor İstanbulspor maçı ile ilgili aramalar maçın 13. dakikasında durdurulmasıyla birlikte hız kazandı. İki rakip Süper Lig'in 4. haftasında saat 19.15'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. yoğun yağış nedeniyle zeminin ağırlaşması, sahanın futbol oynamaya müsade etmemesine neden oldu. Samsunspor İstanbulspor maçı detayları internette sorgulanıyor. Peki, Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden? Samsun'da yoğun anlar!

Spor 03-09-23 20:22

Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, ertelendi mi? Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? TFF duyurdu!

Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, sorusu futbolseverlerin gündeminde yer aldı. Süper Lig'de 2023-2024 sezonun 3. hafta maçlarından biri olan Fenerbahçe Başakşehir maçının oynanacağı tarihe ilişkin araştırmalar yoğunlaştı. TFF'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, ertelendi mi? Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor 27-08-23 16:58

Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Galatasaray maçı ertelendi mi?

Süper Lig 2023-2024 sezonu 3. hafta maçlarıyla devam edecek. Konyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Maç, 21:00'da başlayacak. zorlu Zorlu karşılaşma öncesi TFF, İstanbulspor Galatasaray maçının da aralarında bulunduğu 3 maça dair yazılı açıklamada bulundu. İstanbulspor Galatasaray maçının tarihi, saati ve kanalı merak konusu oldu.

Spor 26-08-23 12:02

Gram altında şok eden düşüş sonrası yeni tahminler peş peşe geldi! ‘Yükseliş ertelendi, iptal edilmedi’ dediler… Yatırımcılara derin bir ‘oh’ çektiren açıklama

Altın fiyatları canlı takip ekranı Merkez Bankası faiz kararı sonrası yaşanan sert düşüş sonrasında yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın almalı satmalı mı? konusunda araştırmalarını devam ettirirken, uzmanlardan ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna da yanıt geldi. UBS analistleri ons altın için, “Yükseliş ertelendi, iptal edilmedi” derken, İslam Memiş gram altın fiyatı için, “Merkez Bankası kaynaklı düşüş ve gerilemelerin kalıcı olacağını ise öngörmüyorum” ifadelerini kullandı.

Finans 26-08-23 09:50

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 7. yarışmacısı Tanya Kilitkayalı nereli? Hayatı ve biyografisi!

Tanya Kilitkayalı MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2020 sezonuyla hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Tanya'nın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Tanya Kilitkayalı evli mi? MasterChef Tanya'nın Instagram hesabı ne?

Magazin 22-06-23 08:39

İMECE UYDU fırlatma töreni ertelendi mi, neden ertelendi? İMECE uydu fırlatma töreninde son dakika gelişmesi!

İMECE uydusu fırlatma töreni canlı olarak kurumun YouTube kanalında yayınlandı fakat, Türkiye'nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu uzaya gönderilemedi. Geçtiğimiz günlerde 2 kez ertelenen törene dair yeni bir gelişme yaşandı. Peki, İMECE uydu fırlatma töreni ertelendi mi? İMECE uydu fırlatma töreni neden ertelendi?

Haber 14-04-23 09:57

İMECE UYDUSU fırlatma töreni ertelendi mi? 11 Nisan 2023 İMECE uydusu fırlatma töreni neden ertelendi? TÜBİTAK VE SpaceX açıkladı!

İMECE uydusu fırlatma töreni konusunda fakat hem SpaceX'ten hem de TÜBİTAK tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Fırlatma töreni bugün TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsünde gerçekleştirilecekti ama yeni bir gelişme yaşandı. Peki, İMECE uydusu fırlatma töreni ertelendi mi? 11 Nisan 2023 İMECE uydusu fırlatma töreni neden ertelendi, ne zaman yapılacak?

Haber 11-04-23 07:57

İMECE uydusu fırlatma töreni ertelendi mi? İMECE uydusu ne zaman, saat kaçta fırlatılacak? İmece nedir? TÜBİTAK duyurdu!

İMECE uydusu fırlatma töreni için TÜBİTAK'tan son dakika açıklaması geldi. İMECE uydusunun nereden fırlatılacağı merak konusu olurken birçok kişi de arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Fırlatma töreni bugün TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsünde gerçekleştirilecekti, fakat yeni bir gelişme yaşandı. Peki, İMECE uydusu fırlatma töreni ertelendi mi? İMECE uydusu ne zaman, saat kaçta fırlatılacak? İmece nedir?

Haber 11-04-23 07:53

SON DAKİKA | MEB tarih vererek duyurdu: 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak! 45 bin öğretmen ataması ise...

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'nca 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. 25 Nisan'da yapılacak öğretmen atamalarıyla ilgili olarak Bakan Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek" dedi. 3 Nisan'da başlayan başvurular 7 Nisan'da son bulacak.

Egitim 31-03-23 10:01

Kabine Toplantısı ertelendi mi? 20 Mart 2023 Pazartesi günü ertelenen Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, saat kaçta?

Kabine Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. En son 6 Mart tarihinde gerçekleştirilen kritik toplantıda deprem bölgesindeki son durum, konteyner kentlerdeki çalışmalar, kalıcı konutların inşa süreci, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri gibi konular ele alınmıştı. Bugün yapılması planlanan Kabine Toplantısı ertelendi. Peki, 20 Mart 2023 Pazartesi günü ertelenen Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?

Haber 20-03-23 15:31

Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri ertelendi mi? Bakan Özer'den zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlere ilişkin açıklama

Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri ile ilgili son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapıldı. Bakan Özer, 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle alınan kararı açıkladı. Peki, Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri ertelendi mi? İşte Bakan Özer'in zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlere ilişkin yaptığı açıklama....

Egitim 08-03-23 13:15

ÖGG sınavı ne zaman yapılacak, ertelendi mi? 102. Özel Güvenlik sınavı en zamana ertelendi? 2023 Özel Güvenlik Görevlisi sınav tarihi!

ÖGG sınavının ne zaman yapılacağı, asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremleri sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ÖGG ne zaman yapılacak, hangi tarihte? 102. ÖGG sınavı ne zamana ertelendi? İşte, 2023 Özel Güvenlik Görevlisi sınav tarihi ile ilgili ayrıntılar...

Haber 02-03-23 09:46

ADANA'DA OKULLAR ne zaman açılacak, ertelendi mi? Adana'da okullar 1 Mart'ta açılacak mı? Bakan Özer açıkladı!

Adana'da okulların açılacağı tarih, Türkiye'yi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle ertelenmişti. Adana'da okulların 1 Mart itibarıyla başlayacağı açıklanmıştı ancak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuya ilişkin güncel bir açıklama yaptı. Peki Adana'da okullar ne zaman açılacak? Adana'da okullar ne zamana kadar tatil olacak? İşte detaylar...

Egitim 27-02-23 07:16

Askerlik ertelendi mi? Bedelli askerlik ertelendi mi? Milli Savunma Bakanlığı açıkladı

Askerlikte Mart ve Nisan celp tarihleri değişti. askerlik tarihleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı açıklamasıyla birlikte ertelendi. 11 ili etkileyen depremler sonrasına Diyarbakır'da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alınan genel kararlarla birlikte askerlik için de açıklamalarda bulundu. Celp ve sevk tarihlerindeki değişikliklerden sonra bedelli askerlikte de erteleme oldu mu merak edildi. Peki askerlik ertelendi mi? Bedelli askerlik ertelendi mi? İşte detaylar...

Haber 24-02-23 23:37

Hac kuraları ertelendi mi? Hac kuraları ne zaman çekilecek? Başkan Erbaş'tan açıklama!

Hac ön kayıtları 5 Şubat'ta başlamış ve 31 Ocak'ta sona ermişti. Açıklanan takvime göre kura çekiminin 15 Şubat'ta gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Ancak Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Hac kura tarihleri ertelendi. Peki Hac kuraları ertelendi mi? Hac kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Haber 24-02-23 09:34

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA haberleri 24 Şubat 2023: Taşerona kadro ne zaman çıkacak, ertelendi mi? 90 bin işçinin gözü o tarihte!

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Meclis çalışmalarına ara verilmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Meclisin tekrar çalışmalara başlayacağı tarih açıklandı. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? 90 bin taşerona kadro ertelendi mi?

Finans 24-02-23 08:31

Üniversite sınavı başvuru tarihi 2023 belli oldu mu? YKS ertelendi mi?

Üniversite sınavı başvuru tarihleri merak ediliyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından bazı sınavların tarihlerinde değişiklikler yapıldı. 2023 YKS sınavına girecek olan üniversite adayları da YKS ertelendi mi? Üniversite sınavı başvuruları ne zaman başlayacak, tarih belli mi? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Egitim 23-02-23 11:02

EKPSS tercih sonuçları 2023 ertelendi mi? EKPSS tercih ve kura sonuçları tarihi!

EKPSS tercih sonuçları açıklamasının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere; lise, ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olan engelli bireylerin girdiği, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı tercih işlemleri 5-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Şimdi gözler, ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Peki, EKPSS tercih sonuçları 2023 ertelendi mi? EKPSS tercih ve kura sonuçları tarihi belli mi? İşte detaylar...

Egitim 23-02-23 09:47

YKS ertelendi mi? YKS başvuruları ne zaman yapılacak? Gözler ÖSYM başvuru kılavuzunda...

YKS başvuru tarihleri, üniversite sınavına girecek binlerce adayın gündeminde yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, TUS ve YDUS sınavlarının ertelendiğini duyurmasının ardından gözler, YKS ile ilgili açıklamalara çevrildi. Peki YKS ertelendi mi? YKS başvuruları ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar...

Egitim 21-02-23 16:10

TUS ve YDUS sınavları ne zaman yapılacak, ertelendi mi? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni tarihleri açıkladı

TUS ve YDUS için Fahrettin Koca'dan bir son dakika açıklaması geldi. Tıpta Uzmanlık Sınavı ve Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tarihlerde değişiklik yapıldığını duyurdu.

Egitim 21-02-23 15:16

YKS ne zaman yapılacak, ertelendi mi? ÖSYM 2023 YKS başvuru ve sınav tarihleri

YKS'nin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi ÖSYM'den güncel bir açıklama yapılıp yapılmadığını öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuru tarihlerine ilişkin sorgulamalar da 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası hız kazandı. Peki, 2023 YKS ne zaman yapılacak, YKS ertelendi mi? İşte detaylar...

Egitim 20-02-23 11:48

LGS ne zaman yapılacak, ertelendi mi? MEB 2023 LGS sınavı başvuru tarihleri

LGS sınavının ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) güncel bir açıklama yapılıp yapılmadığını öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. 2023 LGS sınavı başvuru tarihlerine ilişkin sorgulamalar da 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası hız kazandı. Liselere Geçiş Sistemi sınavında 2.dönem konularının olmayacağı açıklanmıştı. Peki, 2023 LGS ne zaman yapılacak? LGS ertelendi mi?

Egitim 20-02-23 11:41
meb

TOKİ kuraları ertelendi mi? TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kuraları, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve çevresindeki on ili etkileyen deprem nedeniyle ertelendi. Mart ayında tüm sosyal konut kuralarının bitmesi bekleniyordu. TOKİ İstanbul kuraları ne zaman başlayacak merak ediliyor. Peki TOKİ kuraları ertelendi mi? TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Haber 20-02-23 11:35

SON DAKİKA EYT haberleri 20 Şubat 2023: EYT ertelendi mi, ne zaman çıkacak? Meclis ne zaman açılacak?

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası Meclis görüşmelerinin ertelenmesi nedeniyle, birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda son durum merak edildi. TBMM Genel Kurulu'nun 28 Şubat 2023 Salı günü deprem gündemiyle toplanacağı aktarıldı. Peki, EYT ertelendi mi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Finans 20-02-23 10:19

EYT ertelendi mi? EYT ne zaman çıkacak? Meclis ara verdi: Gözler o tarihte!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından EYT düzenlemesinin ertelenip ertelenmeyeceği gündemde yer aldı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin görüşmelerin ertelenmesine ilişkin iddialar gündemde yer alırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son kararı verdiği öğrenildi. Peki EYT ertelendi mi, ne zaman çıkacak? Meclis ne zaman açılıyor? İşte detaylar...

Finans 20-02-23 10:16

YKS ne zaman yapılacak, ertelendi mi? 2023 YKS başvuru ve sınav tarihleri!

YKS'nin ne zaman yapılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası bazı sınavların ertelenmesi sebebiyle merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Peki, YKS ne zaman yapılacak? 2023 YKS ertelendi mi? İşte ayrıntılar...

Egitim 18-02-23 17:14

EYT SON DAKİKA haberleri 18 Şubat 2023: EYT ne zaman çıkacak, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 4.8 milyon kişiyi yakından ilgilendiriyor!

EYT ile ilgili son dakika haberleri 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından görüşmelerin ertelenmesi nedeniyle, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için hazırlanan kanun teklifi metinleri Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşüldü. Şimdi sırada teklifin TBMM Genel Kurulu'nda oylanması var. Peki, EYT ne zaman çıkacak, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? EYT ertelendi mi? İşte detaylar...

Finans 18-02-23 10:45

Başakşehir Beşiktaş maçı ertelendi mi? BUGÜN Başakşehir Beşiktaş maçı oynanacak mı, ne zaman oynanacak?

Başakşehir Beşiktaş maçının normal şartlar altında bugün (18 Şubat 2023 Cumartesi) oynanması bekleniyordu. Fakat 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası maçlara ara verildi. Peki, Başakşehir Beşiktaş maçı ertelendi mi? Bugün Başakşehir Beşiktaş maçı oynanacak mı? İşte detaylar...

Spor 18-02-23 10:20

YKS ne zaman, ertelendi mi? YKS başvuru kılavuzu yayımlandı mı, başvuru tarihi belli mi?

YKS 2023 tarihi merak ediliyor. 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bazı sınavların tarihlerinde değişikliğe gidilmişti. Milli Eğitim Bakanı Özer'de YKS'de öğrencilerin yalnızca 1'inci dönem konularından sorumlu olacağını, 2'nci dönem konularından muaf tutulacağını açıklamıştı. Peki, YKS ne zaman, ertelendi mi? YKS başvuru kılavuzu yayımlandı mı, başvuru tarihi belli mi? İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Egitim 17-02-23 15:25

Maçlar ne zaman başlayacak? Süper Lig ertelendi mi? TFF'den beklenen açıklama geldi!

10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Süper Lig maçları ertelenmişti. Sporseverler maçların ne zaman başlayacağını merak etmeye başladılar. Deprem felaketi sonrasında Hatay ve Gaziantep FK kulüpleri ligden çekilme kararı almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ndan Süper Lig maçlarıyla ilgili açıklama geldi. Peki, Maçlar ne zaman başlayacak? Süper Lig ertelendi mi? İşte detaylar...

Spor 16-02-23 21:03

SON DAKİKA EYT HABERLERİ: EYT başvuruları ne zaman başlayacak? EYT yasasında son durum ne, ertelendi mi?

Son dakika EYT haberleri yakından takip ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından meclis çalışmalarına ara verildi. EYT kanun teklifi ise son olarak, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilmiş, 7 Şubat Salı günü Meclis Genel Kurulu'nda konuşulması kararlaştırılmıştı. Peki, EYT başvuruları ne zaman başlayacak? EYT yasasında son durum ne, ertelendi mi? İşte konu hakkında tüm ayrıntılı bilgiler...

Finans 16-02-23 16:05

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2023 Hac kuraları ertelendi mi? Diyanet'ten açıklama!

Hac kuraları takvimi, birçok Hacı adayının gündeminde yer alıyor. Hac kurasının 15 Şubat'ta gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Ancak deprem nedeniyle, hac kuralarının ertelendiği duyuruldu. Şimdi ise gözler, güncel tarihlere çevrildi. Peki Hac kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Haber 16-02-23 15:13

TOKİ kura çekimi ne zaman? 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi tarihi belli mi? TOKİ'den açıklama

TOKİ kura çekimi, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle ertelendi. Kuraların ne zaman başlayacağı, TOKİ konutlarına başvuru yapan kişiler tarafından araştırılıyor. TOKİ İstanbul kurasının şubat ayında tamamlanması bekleniyordu. Peki TOKİ kura çekimi ne zaman? 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi tarihi belli mi? İşte detaylar...

Haber 16-02-23 09:43

EYT SON DAKİKA haberleri 15 Şubat 2023: EYT ne oldu, ertelendi mi? Meclis çalışmaları ve görüşmeler askıya alındı

EYT ile ilgili son dakika haberleri 10 ilde büyük yıkıma yol açan, 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden ötürü Meclis çalışmalarına ara verilmesi sebebiyle vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yaptığı açıklamada görüşmelerinin başlayacağı tarihi duyurmuştu. Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son durum merak konusu oldu. Peki, EYT ne oldu? EYT ertelendi mi?

Finans 15-02-23 11:26

MEB EKYS sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika 2023 MEB EKYS açıklaması

MEB EKYS sınavı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde yayımlanan yazılı açıklamada 5 Mart 2023 tarihinde yapılması planlanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın ertelendiği kaydedildi. Peki, MEB EKYS sınavı ertelendi mi? 2023 MEB EKYS ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Egitim 15-02-23 10:28

MSÜ sınavı ne zaman? MSÜ ertelendi mi? ÖSYM'den 2023 Milli Savunma Üniversitesi sınav tarihi ile ilgili açıklama!

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için başvurular 13 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında alındı. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası 9. günde Milli Savunma Üniversitesi sınav tarihinin ertelenip ertelenmediği merak konusu oldu. Peki, MSÜ ertelendi mi? MSÜ sınavı ne zaman? ÖSYM'den 2023 Milli Savunma Üniversitesi sınav tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Egitim 15-02-23 06:58

EKPSS yerleştirme sonuçları ertelendi mi 2023? Engelli memur atama kuraları ne zaman yapılacak? EKPSS sonuç sorgulama ekranı!

EKPSS yerleştirme sonuçları tarihinin ertelenip ertelenmediği, 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası merak konusu oldu. Bilindiği üzere; kamu kurumlarında çalışmak isteyen lise, ön lisans, lisans mezunu engelli bireyler EKPSS tercihlerini 5-14 Ocak tarihleri arasında yapmıştı. Peki, EKPSS yerleştirme sonuçları ertelendi mi? Engelli memur atama kuraları ne zaman yapılacak? EKPSS sonuç sorgulama ekranı...

Egitim 14-02-23 15:26

2023 HAC KURALARI ne zaman çekilecek? Hac kura çekimi ertelendi mi? Diyanet açıkladı

2023 Hac kura takvimi hakkında araştırmalar hız kazandı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan deprem nedeniyle hac kuralarının ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyordu. Konu hakkında beklenen açıklama Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geldi. Peki, 2023 HAC KURALARI ne zaman çekilecek? Hac kura çekimi ertelendi mi? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Haber 14-02-23 13:10

Aile dizisi bu akşam var mı, yok mu? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisi ertelendi mi? İlk bölüm tarihi ve 14 Şubat 2023 Show TV yayın akışı

Aile dizisinin bu akşam Show TV'de yayınlanıp yayınlanmayacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi sonrası merak konusu oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya fanları ilk bölüm tarihi olarak duyurulan 14 Şubat 2023 Salı gününe ilişkin araştırma yapıyor. Birçok kişi internette 14 Şubat 2023 Show TV yayın akışını araştırıyor. Peki, Aile dizisi bu akşam var mı, yok mu? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisi ertelendi mi? İşte, 14 Şubat 2023 Show TV yayın akışı...

Magazin 14-02-23 11:39