2020 Ozur Durumu Haberleri

Kuzenini ziyaret etti, 12 yaşındaki kızını taciz etti! Whatsapp yazışması ortaya çıktı: Özel yerlerime dokundu

Mide bulandıran istismar haberinin adresi bu kez İzmir. Karabağlar ilçesinde kuzenine ziyarete giden 49 yaşındaki T.A. evde yalnız gördüğü kuzeninin 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz etti. Küçük kız durumu ailesine anlatınca şüpheli saklandığı yerde yakalandı. Küçük kızın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 2024-03-29 09:30:04

İstanbul’da hava durumu alarmı! Bu kez tehlike çok başka! 4 gün sürecek! Listede 5 il daha var…

Havaların ısınması ile birlikte bu kez de İstanbul’da hava kirliliği alarmı verildi. İstanbul için yapılan uyarıda 4 gün boyunca hava kirliliğinin en yüksek seviyelere ulaşacağı bildirildi. Havada kötü bir kokunun hakim olması beklenirken kirli havanın İstanbul dışında 5 ilde daha etkili olması bekleniyor. İşte meteoroloji uzmanları tarafından yapılan o uyarının detayları…

Haber 2024-03-29 07:56:12

Galatasaray'dan resmi Icardi açıklaması geldi! ''Kendini idare edebiliyor ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir süredir sakatlığı devam eden Icardi'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor 2024-03-28 20:56:52

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 2024-03-27 14:21:36

Diğer Haber Etiketleri

istismar İzmir taciz hava durumu İstanbul Hava Kirliliği meteoroloji buruk devam edecek galatasaray kaan ay son durumu icardi seçim anketi Ekrem İmamoğlu Murat Kurum Seçim 2024 Hakan Bayrakçı Oyuncu Sağlık Bakanı Kadir İnanır Fahrettin Koca sağlık durumu Erdal Özyağcılar stil bekarlığa veda Ceza içki Denizli Aksaray Candaş Tolga Işık ele tanem anne Britney Spears Arda Güler real madrid günlük ev Airbnb tiktok Orhan Şen istedi yaşında Müge Anlı estetik yaşlılık yaş kar kar yağışı ünlü şarkıcı Aynur Aydın kadınları karakteri Sinem Kobal Hazal Şenel Bertan Asllani antalya keser cinayet soğuk hava dalgası sağanak sağanak yağış Yılmaz Tunç Aylin Aslım Acun Ilıcalı survivor survivor all star gizem memiç Hakan Fidan kurtlar vadisi Diyarbakır burçlar ilik burç Astroloji Akrep burcu Koç burcu İkizler burcu Yengeç burcu Aslan burcu Terazi burcu Yay burcu Kova burcu Oğlak burcu Boğa burcu Başak burcu Balık burcu ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen fidye fidye ne kadar fidye ne demek fidye nedir Ramazan İstanbul Havalimanı İran Tom Hanks cami Elazığ sıcaklık yağış yağmur fidye kimlere verilir fidye kimlere verilmez deprem Erzincan erzincan depremi 1992 erzincan depremi erzincan depremi 1992 emekli zammı tansiyon yüksek tansiyon Recep Tayyip Erdoğan bende de de da yazımı tdk yazım kuralları ekipleri iyet maçın verildi yapılan açıklama kalp krizi son dakika sahada kalp krizi Mısır mısır ligi sağlıklı yaşam bel fıtığı boyun ağrısı ameliyat cep telefonu Ahmet Çelik İYİ Parti bıçaklı saldırı Bağcılar ceset söyledi Bahar Öztan Sakatlık Şanlıurfaspor

Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! 'Entübe durumdan çıkarılamamıştır'

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" dedi.

Magazin 26-03-24 21:17

Erdal Özyağcılar'dan Kadir İnanır açıklaması geldi: 2017'de de...

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerle ayak üstü muhabbet eden oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Oyuncu ayrıca yoğun bakımda olan arkadaşı Kadir İnanır hakkında da konuştu.

Magazin 26-03-24 17:38

Kadir İnanır yoğun bakımdaydı! İlaçlar kesildi, uyandırma işlemi ertelendi

Kadir İnanır inme geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın entübe edildiğini ve durumunun stabil olduğunu belirtmişti. Jülide Kural ise usta oyuncunun uyandırılacağını söylemişti. İşte Kadir İnanır'ın son durumu...

Magazin 26-03-24 13:58

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 12:43

Yanan 288 hektar alan 745 bin fidan ve 700 kilo tohumla yeniden ağaçlandırıldı

Denizli’nin Çardak ilçesinde 2020 yılında çıkan orman yangınında zarar gören 288,2 hektar alan 745 bin fidan ve 700 kilo tohumla yeniden ağaçlandırıldı. Yanan alanda 4 yıldır devam eden yoğun ağaçlandırma çalışmaları havadan görüntülendi.

Yurthaber 25-03-24 14:22

Yağmur, çamur, fırtına! Bugün aniden başlayacak, öğlen kuvvetlenebilir; İstanbul için uyarı geldi... Meteoroloji'den son dakika hava durumu

Türkiye yeni haftaya kışı aratmayan bir havayla giriyor. Marmara ve Ege bölgeleri için kuvvetli yağış uyarıları peş peşe geldi. Yine Ege, Marmara ve İç Anadolu'da "aniden lodos fırtınası başlaması", öğlen kuvvetlenmesi bekleniyor. Başta İstanbul ve Ankara için yeniden ve tarih verilerek çamur yağmuru uyarısı da yapıldı. İşte son dakika hava durumu uyarılarıyla "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtı...

Haber 25-03-24 08:00

Aksaray'da korkunç olay! Önce kolunu sonra da bedenini kaptırdı

Aksaray'da bir kişi, yem karma makinesine önce kolunu daha sonra da bedenini kaptırdı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine makine durdurulurken işçi Mehmet Koyuncu hayatını kaybetti.

Haber 24-03-24 23:16

Candaş Tolga Işık isyan etti: 'Erenköy'de müptezelin biri arkadaşımızı arkasından bıçakladı'

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. Işık, İstanbul Kadıköy'ün gözde semtlerinden Erenköy'de bir arkadaşının güpegündüz bir kişi tarafından arkasından bıçaklandığını belirterek isyan etti. Işık son paylaşımında yaralanan arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi vererek, polisin ise saldırganı yakaladığını duyurdu.

Haber 24-03-24 19:14

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi: Güçlüdür ve...

Hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın beyin damarında pıhtı attığı öğrenilmişti. İlk müdahalenin ardından durumu stabil olan Kadir İnanır yoğun bakıma alındı. Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Magazin 24-03-24 15:07

Kadir İnanır sağ tarafı felçli halde hastaneye kaldırıldı... Doktordan ilk açıklama: Entübe olarak yoğun bakıma alındı

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan üzen haber geldi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır sağ tarafında felçle hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Kadir İnanır'ın sağlık durumu ve hastalığı hakkında doktordan açıklama geldi. Prof. Dr. Necdet Sağlam "Entübe olarak yoğun bakıma alındı" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da İnanır'ın uyutulmuş olarak takibine karar verildiğini bildirdi.

Magazin 24-03-24 14:45

Britney Spears dans ederken askısı koptu yine de pes etmedi

Hayatındaki çalkantılarla gündemden düşmeyen ünlü pop yıldızı Britney Spears danslarıyla sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı son olarak dans ederken askısı koptu ama bu durumu pek de umursamadı.

Magazin 24-03-24 14:41

Galatasaray'da Arda Güler açıklaması geldi! ''Bildiğim tek şey şu ki...''

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ismael Garcia, Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Milli oyuncunun adaptasyonu ve fiziksel durumu hakkında konuşan Garcia, Arda Güler'in kalitesinden bahsetti.

Spor 23-03-24 18:39

Kiraladığı günlük evin duşuna sığmadı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun

Gezgin ve TikTok kullanıcısı Kane yurt dışında Airbnb'de kalırken duş alanlarının kendisinin kullanamayacağı kadar küçük olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Duşun içine giren Kane kendisi için bir hayli küçük alanın görüntülerini TikTok'tan paylaşırken durumu esprili bir dille, "Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun" diyerek özetledi.

Trend 23-03-24 14:45

Hafta başından itibaren tüm yurtta görülecek 'Soğuk damla...' Prof. Dr. Orhan Şen 'toz taşınımı' haberlerine açıklama getirdi! Meteoroloji'den son dakika 23 - 27 Mart hava durumu

Kar ve yağmur devam edecek mi? Hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Tüm yurtta vatandaşlar meteorolojik gelişmeleri dikkatle takip ediyor. Bir süredir mevsim normalleri dışında seyreden hava durumu nedeniyle herkes gelişmeleri merak ediyor. Beklenenden sıcak geçen günlerin ardından yurdun belirli bölgelerinde yağmur ve kar yağışı görüldü. Meteoroloji, son hava durumu raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen de hava durumu tahminlerini aktardı.

Haber 23-03-24 09:47

Pavyon eğlencesi yetmemiş fuhuş için yer temin etmeye başlamış! 'İçerisinde üniversiteli kızlarla...' Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Sevim Yıldırım'ın oğlu Ergün bey hakkındaki iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Ergün Yıldırım hakkında şimdi de fuhuş için yer temin ettiğine dair iddialar ortaya çıktı. Müge Anlı dayanamayıp müstakil evlerin fiyatını sordu.

Magazin 22-03-24 15:28

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin 22-03-24 12:54

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

Aynur Aydın ameliyat oldu! Son halini paylaştı

Son dönemde lüks eviyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın göz kapağındaki şişlik nedeniyle ameliyat oldu. Aynur Aydın ameliyatın ardından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 21-03-24 17:21

Pavyona gidip alem yapmışlar! Müge Anlı kadın ayakkabısından içki içmenin fiyatını sordu! Duyduklarına inanamadı! 'Meftun olan kadının...'

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Yıldırım'ın oğlu hakkında ortaya atılan iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Egün Yıldırım'ın arkadaşı ile pavyonda eğlendiği ve kadınların ayakkabısından içki içtiği iddia edildi. Müge Anlı duyduklarına inanamadı.

Magazin 21-03-24 16:09

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Selena'nın yıldızı Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı! 'Boşanıyorlar mı?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Selena dizisinde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile hafızalara kazınan Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı. Kendisi gibi oyuncu Bertan Asllani ile 2020 yılında sessiz sedasız evlenen çift hakkında 'boşanıyorlar mı?' yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 21-03-24 10:43

Kar yağışı sonrası ilk görüntüler Ankara’dan geldi! Meteoroloji’den 17 il için sarı kodlu uyarı: Kar yağışı ve sağanak devam edecek

Ankara’da kar yağışı başladı. Kentin yüksek kesimlerde daha yoğun görülen kar, araçların üzerinde beyaz örtü oluşturdu. Meteoroloji, 17 il için sarı kodlu uyarıda bulunurken kar yağışı ve sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte ülke genelinde yağışların Pazar gününe kadar devam edeceği öğrenildi. İşte hava durumu ile ilgili gelen son dakika haberinin detayları…

Haber 21-03-24 09:15

Keserli vahşi cinayette kan donduran 'genital' detayı: Yanıklar gördüm

Antalya'da geçtiğimiz mayıs ayında yaşanan keserli cinayette kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı. 112 Acil Servis görevlisi tanık olarak dinlendi. Sağlık çalışanı verdiği ifadede, "Genital bölgede yanık izleri gördüm. Bu nedenle durumu şüpheli gördüğümüz için hastaneye sevk etmeye karar verdik." dedi. İşte korkunç olayın ayrıntıları...

Haber 20-03-24 17:13

Prof. Dr. Orhan Şen uyardı: Soğuk hava ülkeye giriş yaptı: Sağanak yağış ve kar geliyor, tarih verildi…

Hava durumu ile ilgili uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan son dakika hava durumu tahminlerine göre ülke genelinde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Bu gece Balkanlar üzerinden ülkeye giriş yapan soğuk havanın etkisi ile başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu bölgesinde ise yağışlar; karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkisini gösterecek.

Haber 20-03-24 08:07

Son dakika | Olaylı maç sonrası yeni yasa yolda! Bakan Tunç Kulüplerin sorumluluğu var deyip görüntüleri işaret etti

Son dakika haberi: Maç sonu sahanın karıştığı Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından başlatılan soruşturmayla ilgili son durumu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu. "Kulüplerin sorumluluğu var" diyen Bakan Tunç, "Görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu" diye ekledi. Bakan Tunç 'sporda şiddet yasası'yla ilgili gelişmeyi de paylaşırken ayrıca Eylem Tok ve oğlu ile CHP'deki 'para sayma' soruşturmasına da değindi.

Haber 19-03-24 12:11

Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım flüt sanatçısı Utku Vargı ile 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Eşi için İstanbul'u terk eden ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

Magazin 19-03-24 11:49

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Bakan Fidan'ın 'Kurtlar Vadisi' sözleri salonu kahkahaya boğdu! Sosyal medya o caps'leri konuşuyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın gençlerle buluşmasına Kurtlar Vadisi hakkındaki sözleri damgasını vurdu. Sosyal medyada kendisiyle ilgili caps'lerden söz açan Fidan, "Kaderimiz" diyerek durumu kabullendiğini dile getirdi.

Trend 18-03-24 11:15

Bir anlık dalgınlıkla yaptı! O da sıklıkla banka hesabına girmediği için durumun sonradan farkına vardı: Onları buluşturan ise sosyal medya oldu

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşayan Mehmet Emin Çelik, yaklaşık 1 ay önce banka hesabına yanlışlıkla 12 bin TL gönderildiğini fark etti. Sıklıkla hesabına girmediği için sonradan farkına vardığını söyleyen Çelik, hesabına gönderilen parayı sahibine iade etmek için durumu ilçedeki sosyal medya hesaplarına aktardı. Çelik, sosyal medya üzerinden aynı ilçede ikamet ettiği paranın sahibini bularak iade etti. Paranın sahibi Veysi Taş, bir an dalgınlıkla işlemi gerçekleştirdiğini söyledi.

Haber 17-03-24 13:09

Sıkıldığınızda burcunuza göre yapabileceğiniz aktiviteler!

Günlük hayatta zaman zaman sıkılmak kaçınılmaz bir durumdur. Bu durumu aşmak için farklı aktivitelerden faydalanabilirsiniz. Tam da bu noktada sıkıldığınızda burcunuza göre yapabileceğiniz aktiviteler devreye giriyor. İster yalnız başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte olsun, burcunuza uygun aktivitelerle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Kadin 16-03-24 11:29

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-24 20:49

Oruç tutamayanların verdiği para nedir? Oruç tutamayanların verdiği paraya ne denir?

Ramazanda sağlık problemleri gibi nedenler yüzünden oruç tutamayanlar fidye tutarını araştırır. 1 günlük ramazan fidyesi, 1 kişiyi 1 gün doyuracak yiyecek miktarı veya bunun ücretini temsil eder. Oruç fidyesinin kaç TL olduğunu soran kişilere ise oruç fidyesinin ne kadar olduğuyla birlikte bu bağışın toplam miktarının nasıl bulunduğu ve ne zaman ödendiği gibi detaylar da açıklanmalıdır. Böylelikle ramazanda oruç ibadetini yerine getiremeyen kişiler bu durumu doğru bir şekilde telafi edebilir.

Finans 15-03-24 20:38

Akıllara Tom Hanks'in Terminal filmini getirmişti! İstanbul Havalimanı'nda personelin yardımıyla yaşayan İranlı akademisyen için karar

Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani, yaklaşık 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşıyordu. Havalimanı personelinin de yardımcı olduğu Kaviani'nin durumu Tom Hanks'in başrolünü oynadığı Terminal filmini akıllara getirmişti. İran'a da gitmek istemeyen akademisyen Dr. Shiva Kaviani havalimanı polisi tarafından Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Haber 15-03-24 17:35

Tam 300 yıllık! Adeta harabeye döndü 'Bizim için çok değerli! Dışarıdan gelenlerin bu şekilde görmesini istemiyoruz'

Elazığ’da 24 Ocak 2020 depreminde hasar görerek boşaltılan 300 yıllık Aksaray Camii, bakımsızlık ve ilgisizlikten harabeye döndü. Ağır hasardan dolayı ibadete kapatılan cami yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, mahalle sakinleri caminin restore edilerek yeniden ibadete açılmasını istiyor.

Haber 15-03-24 16:18

Prof. Dr. Orhan Şen paylaştı 'Kocakarı soğukları' detayı... Kuvvetli yağış uyarısı! Sıcaklıklar düşüyor mu? Meteoroloji'den son dakika 15 - 19 Mart hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Yağmur var mı? Yağışlar devam edecek mi? Son dönemde hava durumunda beklenenden farklı olarak yaşanan gelişmeler nedeniyle herkes bu soruların yanıtını araştırıyor. Yurt genelinde yağışlı bir hava hakim olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son hava durumu tahmini paylaştı. Öte yandan kuvvetli yağış, çığ tehlikesi ve toz taşınımı uyarısı geldi. Prof. Dr. Orhan Şen ise tahminlerini açıklarken 'Kocakarı soğukları'na dair bir paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 15-03-24 11:01

Fidye 2024: 2024 fidye ne kadar? 1 günlük oruç fidyesi kaç TL? Diyanet 2024 Ramazan fidyesi miktarı

Ramazanda fitre ve fidye gibi bağışların kaç TL olduğu ve kimlere ödendiği gibi hususlar çok sayıda kişi tarafından araştırılır. Bu kapsamda Diyanet’in vatandaşlara sunduğu güncel bilgiler çerçevesinde oruç fidyesinin ne anlama geldiği, kaç TL olarak hesaplandığı açıklanmalıdır. Durumu iyi olup sağlık problemleri gibi nedenlerden dolayı oruç tutamayan kişiler kaza etmedikleri günler için fidye bağışlamalıdır. Bu tutarın 2024 için belirlenen güncel miktarı ise fitre ile aynıdır.

Finans 14-03-24 18:59

Yerde uzun süre hareketsiz yatan profesörü görenler polise haber verdi! Gerçek sonradan anlaşıldı

Sanatçı ve Akademisyen, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukcu, Erzincan'da 32 yıl önce 13 Mart 1992 tarihinde meydana gelen depremin yıl dönümünde performans gerçekleştirdi. Performansında uzun süre hareketsiz yere yatan profesörü görüp konudan habersiz olan bazı vatandaşlar durumu polise ihbar etti.

Haber 14-03-24 11:45

Vatandaştan Bakan Koca’ya zor soru: Emekliye seyyanen zam bekleyenler dikkat! ‘Reis gereğini yapacak…’

Emekliye seyyanen zam beklentisi yerel seçimler öncesi artarken açıklamalar Temmuz ayında yapılacak enflasyon zammını işaret etmişti. Ancak milyonlarca emekli umutlu bekleyişini sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir vatandaşın emekli maaşı zammı diyaloğu dikkat çekti. ‘Emeklilerin durumu ne olacak?’ diye sorun vatandaşa Bakan Koca ‘Reis gereğini yapacak’ diye yanıt verdi.

Finans 14-03-24 08:22

Tansiyon nasıl düşürülür, tansiyon nasıl düşer? Evde tansiyon düşürme yöntemleri

Tansiyon, kanın damarlara uyguladığı basınç olarak tanımlanır. Sağlıklı bir insanın kan basıncı genellikle dinlenme durumunda 120/80 mmHg olarak kabul edilir. Fakat, tansiyon yüksekliği veya hipertansiyon, kan basıncının normalden daha yüksek olduğu durumu ifade eder. Hipertansiyon, genellikle belirgin semptomlar göstermeyen fakat ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen yaygın bir durumdur.

Haber 13-03-24 20:12

Son dakika | Gabar'dan sonra petrol için gözler bu bölgede! Erdoğan Şırnak'tan Buralar uçacak diye vurguladı

Son dakika haberi: Gabar'daki petrol üretimiyle ilgili son durumu ve yeni gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Gabar'da petrol üretiminde yıl sonunda 100 bin varil hedefleniyor. Erdoğan "Buralar uçacak" vurgusuyla dikkat çekerken ayrıca iki yeni petrol arama alanını da duyurdu.

Haber 13-03-24 14:52

Bende de nasıl yazılır? Bende de ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bağlaç görevindeki de ile son ek olan -de'nin kendinden önce gelen sözcükten ayrı mı yoksa bitişik olarak mı yazılması gerektiği karıştırılan ögelerdendir. Bu da bende de ifadesinin ikinci ögesinin bir son ek mi yoksa bağlaç mı olduğunun açıklanmasını gerekli kılar. TDK tarafından açıklanan bilgiler incelendiğinde de bağlacı ile bulunma durumu eki olan -de ögesinin nasıl kullanılması gerektiği anlaşılır. Böylece bende de doğru yazılışının bitişik mi ayrı mı olduğu kolaylıkla öğrenilebilir.

Egitim 12-03-24 17:54

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 12-03-24 15:38

Uzun süre geçmiyorsa dikkat! İnsanların yüzde 70'i bu durumu yaşıyor... 'Son dönemlerde arttı'

Günümüzde birçok kişi boyun ağrısından muzdarip. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Canan Yıldırım, "Uzun süre geçmeyen hatta artış gösteren boyun ağrısının sebebini bulmanın tek yolu fizik tedavi hekiminizin sizi muayene etmesidir" dedi. İnsanların %70'inin hayatları boyunca en az bir kez bu durumu yaşadığını belirten uzman isim şikayetlerin son görülme sıklığının da arttığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 15:19

İYİ Partili eski vekil en yakını tarafından bıçaklandı! Hemen hastaneye kaldırıldı, durumu ciddi

İstanbul Bahçelievler'de kan donduran olay! Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik ofisinde kardeşi K. Çelik ile tartışmaya başladı. Kavga büyüdü ve ardından K. Çelik, Ahmet Çelik'i iki yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken Ahmet Çelik hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haber 12-03-24 12:20

İstanbul'da misafirlikte kabus: Cesetle yaşayan adamın evine gittiler! Kadının cansız bedeni günlerdir poşete sarılı haldeydi

Yeni tanıştığı E.A. (60) ile İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki evde birlikte yaşamaya başlayan Songül Kurt (48) bir süre sonra evde hayatını kaybetti. Bunun üzerine polisi aramayan E.A.'nın yaptıkları tüyleri diken diken etti. E.A.'nın evine gelen misafirler cesedi görünce evden ayrılıp durumu polise bildirdi.

Haber 12-03-24 11:36

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan entübe mi edildi? Oğlundan açıklama geldi

Dördüncü kez kansere yakalanan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın sağlık durumu hakkında entübe iddiası sevenlerini üzdü. Öztan'ın oğlu ise iddialardan sonra açıklama yaptı.

Magazin 12-03-24 07:33