2020 Umre Ziyareti Tarihi Haberleri

2020'de 3 çift evlenmişti, bu yıl kimse başvurmadı! Bağcılar'da 29 Şubat'ta 'nikah' sessizliği... Kayıt defteri boş kaldı

İstanbul Bağcılar'da günler öncesinden nikah tarihi almak için adeta yarışan çiftler, bir tarihi ise boş bıraktı. Evlilik yıl dönümlerini dört yılda bir kutlamak istemeyen çiftler, 29 Şubat tarihini üzerini çizdi. Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda kayıt defteri boş kaldı. 2020’de ise 3 çiftin, bu tarihte nikah işlemi yaptırdığı bildirildi.

Haber 2024-02-19 15:23:40

Umre ziyareti vaadiyle 21 milyon lira vurgun yapan şüpheli yakalandı

Bağcılar’da seyahat acentesi adı altında internet üzerinden umre ziyareti vaadiyle ilan vererek vatandaşları dolandıran şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-02-14 13:04:51

CHP lideri Özgür Özel'den DEM Parti ziyareti: Tarihi belli oldu

CHP lideri Özgür Özel, genel başkanlık koltuğuna gelmesinin ardından diğer partilerle temaslarını sürdürüyor. Özel'in son ziyaretinin adresi yeni adıyla DEM Parti'ye (HEDEP, HDP) olacak.

Haber 2023-12-12 11:17:55

Bitcoin son 4 yılda TL değerini 22 kat artırdı

Son günlerde gerçekleştirdiği yukarı yönle hareketle küresel piyasalarda 35 bin dolar barajına ulaşan Bitcoin, Türk Lirası cinsinden ise tarihi rekorunu kırdı. 29 Ekim akşamı 985.950 TL’yi gören Bitcoin, 2020 yılı başından bu yana TL cinsinden yüzde 2.140 değerlendi. Diğer bir ifadeyle değerini, 22 kattan fazla artırdı.

Finans 2023-10-31 15:35:31

Kırklareli'nden 41 Roman vatandaş umreye uğurlandı

Türkiye Romanlar Konfederasyonunun başlattığı "Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda Projesi" kapsamında, Kırklareli'nden 41 kişi, umre ziyareti için kutsal topraklara uğurlandı.

Yurthaber 03-05-23 13:25

İngiltere Kralı 3. Charles ilk yurt dışı ziyaretini Almanya'ya yaptı! Berlin'de askeri törenle karşıladı

İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyaretini yaptı. Kral Charles eşi Kraliçe Camilla ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve eşi Elke Büdenbender'in davetlisi olarak Almanya'ya geldi. Kral III. Charles ve eşini, Cumhurbaşkanı Steinmeier ile eşi Elke Büdenbender, tarihi Brandenburg Kapısı önünde askeri törenle karşıladı. İngiltere kraliyet ailesinin ziyareti sırasında Berlin'de çok büyük güvenlik önlemleri alındı. Kentte pek çok yol trafiğe kapatıldı.

Haber 29-03-23 21:37

Suudi Arabistan’da katliam gibi kaza! Umrecileri taşıyan otobüs alev topuna döndü: 20 ölü, 29 yaralı

Suudi Arabistan’da meydana gelen feci kazada, umre ziyareti için gelenleri taşıyan otobüs, köprüye çarpmasının ardından alev topuna döndü. Kazada 20 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi de yaralandı.

Haber 28-03-23 00:22

659 yıllıktı! Tarihi kilise de depreme dayanamadı

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen depremlerde çok sayıda vatandaş hayatını kaybederken, birçok tarihi yapı da kullanılamaz hale geldi. Hatay’da 2020 yılında restore edilen 659 yıllık Türk Rum Ortodoks Kilisesi de depremde ağır hasar alarak yıkıldı.

Haber 26-02-23 17:24

700 yıllık! Hatay’daki Meryem Ana Ortodoks Kilisesi depremde yıkıldı: Çan kulesi ise...

Deprem felaketi, Hatay’da bulunan ve yaklaşık 700 yıllık olduğu tahmin edilen Meryem Ana Ortodoks Kilisesi'ne de ağır hasar verdi. Kilise, depremde ağır hasar alarak yıkıldı. Yıkılan kilisenin çan kulesi ise ayakta kaldı. Meryem Ana Ortodoks Kilisesi Papazı, "Kilisemiz 3 sene önce restore oldu ama maalesef deprem çok şiddetliydi ve kilise yıkıldı" şeklinde konuştu. Öte yandan, 2020 yılında restore edildiği öğrenilen tarihi yapı havadan görüntülendi.

Haber 20-02-23 09:17

İYİ Parti'nin kampanyası gündem olmuştu! İmamoğlu'ndan 'Akşener' açıklaması... Umre ziyaretiyle ilgili ilk kez konuştu

Altılı masada adaylık tartışmalarına büyük ölçüde yön veren, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki yargı kararının ardından düzenlenen Saraçhane mitingi gündemdeki yerini uzun süre korumuştu. İmamoğlu'na Saraçhane'de destekler gelmeye devam etti. 100'e yakın ismin Saraçhane'de kendisine destek ziyaretinde bulunmasının ardından İmamoğlu, umre ziyareti ve İYİ Parti'nin seçim kampanyasında yer almasıyla ilgili de dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Haber 16-01-23 19:52

Cumhur İttifakı genişliyor mu? Yapıcıoğlu'nun Erdoğan'ı ziyareti dikkat çekmişti! HÜDA PAR'dan açıklama geldi

Seçim tarihi yaklaşırken siyasi ittifaklardaki hareketlilikler de devam ediyor. Dün HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyareti bu açıdan dikkat çekmiş, Yapıcıoğlu'nun 'ittifak' sözleri akıllara "Cumhur İttifakı genişliyor mu" sorusunu getirmişti. HÜDA PAR'dan söz konusu 'ittifak' iddialarına yanıt geldi. Açıklamada görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi verileceği de belirtildi.

Haber 06-01-23 15:38

Avrupa ülkesinden tarihi karar! Monarşi sistemini referanduma götürecekler

İspanya'daki monarşi sisteminin referanduma götürülmesi talebiyle siyasi girişim başlatıldı. Parlamenter monarşi ile yönetilen ülkede söz konusu yönetimin kaldırılması tartışmaları yapılıyor. Öte yandan söz konusu karar teklifi, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle 2020'den bu yana ülkeyi terk ederek Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden Emerit Kral Juan Carlos'un 85. yaş gününe denk geldi.

Haber 05-01-23 17:58

Ay'a geri dönüş misyonu başlatmıştı! NASA, insanların Ay'da yaşayacağı tarihi açıkladı

NASA yıllar sonra Ay'a dönüş projesi kapsamında Orion uzay kapsülü geçtiğimiz günlerde üç kademeli programın ilk aşaması olan Artemis 1 çerçevesinde fırlatılmıştı. NASA Artemis görevinde önemli bir hedef belirlendiğini açıkladı. Uzay ajansı insanların 2020'li yıllar içinde Ay'a sadece gitmesini değil, aynı zamanda orada yaşamasını da isterken, 2030 yılı öncesi işaret edildi.

Haber 20-11-22 20:29

Dereli’de 2 yıl önce yaşanan selde zarar gören tarihi kemer köprünün onarımına başlandı

Giresun’da 22 Ağustos 2020’de 5’i asker 11 kişinin hayatını kaybettiği, 361 yapının hasar gördüğü sel afetinden en çok etkilen Dereli ilçesinde bulunan tarihi kemer köprünün onarımına başlandı.

Yurthaber 14-11-22 12:01

CZN Burak Umre'de büyük ilgiyle karşılandı

CZN Burak ismiyle bilinen Burak Özdemir, umre ziyaretine gitti. Ziyareti sırasında büyük bir ilgiyle karşılaşan Özdemir, kutsal topraklarda sevenleriyle fotoğraf çektirdi. CZN Burak, sosyal medyada sık sık da paylaşım yaptı.

Magazin 06-10-22 16:58

Antalya'nın simgelerinden Hadrianus Kapısı'nın desenleri daha görünür olacak

Kente gelen binlerce turistin Kaleiçi ziyareti öncesindeki ilk durakları arasında yer alan tarihi kapının, başlatılan titiz çalışmayla bitkilerden arındırılarak temizliği yapılıyor - Antalya Müze Müdürü Mustafa Demirel: - "Yapıya zarar vermeyecek şekilde çalışma yapıyoruz. Suyun basınç oranını ayarlayarak eserin yüzeyinde oluşan doğal kirlenmeleri temizliyoruz"

Yurthaber 29-09-22 12:24

Suudi Arabistan’da Umre ziyaretini Kraliçe’ye adayan bir kişi tutuklandı! Sosyal medyadan tepki yağdı

İsmi açıklanmayan bir Yemen vatandaşı Umre ziyaretini İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ruhuna adadığını söylediği bir sosyal medya paylaşımının sonrasında tepkilerin odağına yerleşti. Umre ziyareti sırasında hem Arapça hem de İngilizce pankart açan adam Suudi Arabistan’ın yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Trend 14-09-22 13:44

Hiçbir şey pahalı değil, herkes alıp yiyor diyerek CHP heyetine tepki gösterdi: Zamları Tayyip Erdoğan mı yapıyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında 10 milletvekilinin katılımıyla oluşan CHP Ekonomi Masası heyeti Elazığ’daki ziyaretlerine devam etti. Basın mensuplarıyla bir araya gelen heyet daha sonra tarihi Kapalıçarşı'da esnaf ziyareti yaptı. Bu sırada yanlarına gelen emekli bir kadın "Zamları zenginler yapıyor, Tayyip Erdoğan mı yapıyor?" diyerek heyete tepki gösterdi. Emekli kadın ayrıca, "Niye ortalığı katıyorsunuz? Hiç bir şey pahalı değil, herkes alıp yiyor." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-22 19:32

İki yıl aradan sonra umreciler kutsal topraklara gitti

Koronavirüs önlemleri kapsamında 2020 yılından itibaren umre ziyaretlerine ara veren Suudi Arabistan tekrar kapılarını açtı. Pandemi sonrası ilk umre grubu bugün İstanbul'dan Cidde'ye gitti.

Haber 09-05-22 14:52

Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: O tarihi işaret etti: Gerilemeye başlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan burada enflasyon ve döviz kurlarına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Ayrıca TÜSİAD'a da tepki gösteren Erdoğan, "Ülkenin geleceğine nasıl katkı veririz? diye bir dertleri yok. Tam aksine 'Mevcut iktidarı nasıl götürürüz?' diye bir dertleri var" dedi.

Finans 30-04-22 14:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Umre ziyareti

İki günlük ziyaret için Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahati kapsamında Kabe'ye de giderek Umre ziyaretini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Kral Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmî törenle karşılandıktan sonra bir dizi görüşmede bulundu.

Haber 29-04-22 09:10

Masumlar Apartmanı'ndan üzen haber! Final tarihi belli oldu

2020 yılında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan sevilen dizi Masumlar Apartmanı'ndan hayranlarını üzen haber geldi. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi final kararı aldı. Peki Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak?

Magazin 23-04-22 09:51

Diyanet 2022 umre fiyatları ne kadar? Umre fiyatları açıklandı mı? Turlar ne zaman başlayacak? Ali Erbaş açıkladı!

Diyanet 2022 umre fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bir süre önce sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu. Koronavirüs salgını sebebiyle 2020 ve 2021'de yalnızca Suudi Arabistanlıların bir kısmı bu vazifelerini yerine getirebiliyorlardı. Diyanet 2022 umre fiyatları ne kadar? Umre fiyatları açıklandı mı? Turlar ne zaman başlayacak? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın açıklaması ve detaylar haberimizde...

Haber 21-04-22 12:21

Öğretmen yazdı! Okul gezisinde öğrencilerin gözünün önünde cinsel ilişkiye giren çifti ifşa etti

İrlanda’nın tarihi kalesi Kilkenny Castle’i öğrencileriyle birlikte ziyaret eden bir öğretmen yaşadığı ilginç durumu anlattı. Okul gezisi kapsamında öğrencilerin kale ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren öğretmen ismi açıklanmayan bir çiftin çocukların gözünün önünde cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti.

Trend 05-04-22 16:05

Son dakika: Kredi faizleri silinecek, borçlar yapılandırılacak: 30 Eylül son tarih

Son dakika: Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi), 31 Aralık 2020 tarihi ve öncesi vadeli kredi borcu bulunan ortaklara tek seferde veya taksitlendirme suretiyle yapılandırma imkanı sağladı.

Finans 24-02-22 14:03

Türkiye'ye iade edilmişti! Belçika'da 4 kadını öldüren şahsın tahliye edilmesiyle ilgili Başsavcılıktan açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Belçika'nın Gent şehrinde dört kadını öldüren O.Ç. isimli kişinin cezasının infaz edilmediğine yönelik haber ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Mevcut infaz düzenlemeleri uyarınca 10 Kasım 2019 tarihi itibarıyla Denetimli Serbestlik Tedbiri Uygulanmak suretiyle, 10 Kasım 2020 tarihi itibariyle ise şartla tahliyesine karar verilerek infaz işlemleri tamamlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Haber 15-02-22 19:46

Jared Leto’nun başrolünü üstlendiği Marvel’in yeni filmi Morbius’un vizyon tarihi ertelendi

2020 yılının Temmuz ayında vizyona girmesi planlanan Marvel’in yeni filmi Morbius’un vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Başrolünde Jared Leto’nun yer aldığı yapım ilk olarak 2020 yılından 28 Ocak 2022 tarihe çekilmişti. Yapımın vizyon tarihindeki son gelişmelere göre 1 Nisan 2022 tarihinde gösterimde olması bekleniyor.

Trend 05-01-22 12:21

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? 2022 Süper Kupa finali ne zaman?

2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor, Katar'ın başkenti Doha'da yer alan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte 2022 Süper Kupa finali tarihi!

Spor 04-01-22 02:04

2022 Süper Kupa finali ne zaman? İşte Süper Kupa final maçının tarihi ve saati!

Futbolsever Süper Kupa finalinin ayrıntılarını merak ediyor. 2020-2021 dönemi Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasında gerçekleşecek olan 2021 Turkcell Süper Kupa maçı çok yakında oynanacak. Peki 2022 Süper Kupa finali ne zaman? İşte Süper Kupa final maçının oynanacağı yer ve tarihi...

Spor 25-12-21 01:04

Kudüs turlarında iki doz aşı ve PCR testi şartı aranacak

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan: - "İstanbul'dan Kudüs'e yapılan yolculuklarda iç transferler ücretsiz olacak. Bunun yanında daha önce Kudüs'e gitmiş ve Kudüs tarihi hakkında bilgi sahibi olan uzman rehberlerimiz öncülüğünde hizmet verilecek" - "Tarihi mekanları ziyaret etmede herhangi bir kısıtlama olmayacak. Devletimiz ve Başkanlığımız güvencesinde turlar yapılacak inşallah"

Yurthaber 24-11-21 11:09

Beşiktaş'ta 2020 yılı genel kurul tarihi belli oldu

Beşiktaş'ta 2020 yılı olağan idari ve mali genel kurulu 26 Aralık'ta yapılacak.

Spor 17-11-21 20:17

Operasyonda ele geçirilmişti! 140 yıllık Yahya Peygamber tablosu, orijinal çıktı

Tokat'ta 2020 yılında gerçekleştirilen operasyon sonucu tarihi eser kaçakçılarının eline geçen tablo, polis ekipleri tarafından incelenmek üzere Hacettepe Üniversitesi'ne gönderilmişti. İncelemeler sonucunda Prenses Salome ve Yahya Peygamber'in birlikte resmedildiği tablonun orijinal olduğu tespit edildi.

Haber 10-10-21 12:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti Akkuyu NGS'nin Türk mühendislerini heyecanlandırdı

Mühendis Merve Demirci Kolukısaoğlu: - "Tarihi ana eşlik ettiğimiz için hepimiz çok mutluyuz. Özellikle kendilerinin bu yoğun programında Akkuyu'yu görmeleri bizi onore etti" - Nükleer Enerji Mühendisi Mehmet Kaynar: - "Bu ziyaretin bize gösterdiği önemli şey de devlet büyüklerimizin bizlere verdikleri önem. Biz genç Türk mühendisleri yapılan bu ziyaretle işlerimize, çalışmalarımıza daha yüksek motivasyonla devam edeceğiz" - Akkuyu NGS Çevre Koruma Birimi Başuzmanı Meltem Pınar: - "Bu ziyaret, projenin ne kadar da önemli olduğunu gösterdi ve hatırlattı. Biz büyük bir emek veriyoruz. Bunun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdir görmesi bizi mutlu etti ve gurur duyduk"

Yurthaber 20-09-21 11:53

Boks camiası Tokyo 2020'deki tarihi başarının sevincini yaşıyorlar

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç: "5 yıldır hazırlandığımız bir organizasyon, beklentilerimizin yüzde yüzü olmadı ama yüzde sekseni oldu" - "Dünyanın gündeminde Türk sporu, Türk boksu var. Buse Naz Çakıroğlu eğer gümüş değil de altın alabilseydi ki biliyorsunuz kıyısından döndü, biz dünyada ikinciydik ancak şimdi dünyada beşinciyiz" - "Dünya boksunda beşinci sıraya yükselmek her ülkeye nasip olacak bir şey değil, onun için çok gururluyuz'' - "Bu sporcularımız, arkadan gelecek kızlarımıza örnek olacak, model olacaklar"

Yurthaber 12-08-21 11:11

Malatya'dan 291 milyon dolarlık kuru kayısı ihracatı

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan: - "1 Ağustos 2020-31 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla 87 bin 121 ton kuru kayısı ihracatına karşılık ülke ekonomisine 291 milyon 749 bin dolar katkı sağladık" - "Her türlü aktörle piyasayı dizayn edecek şekilde 100 bin ton ihracat ve 500 milyon dolar gelir hedefimize doğru emin adımlarla yolumuza devem edeceğiz" - "Çin gündemimizin birinci maddesi, Çin'e olan ihracatımızı geçen sezonun iki katına çıkarmayı planlıyoruz"

Yurthaber 08-08-21 11:07

Kapadokya'yı 7 ayda 854 bin turist gezdi

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz: - "Kapadokya'da 2020 yılında 1 milyona ulaşmayan ziyaretçi sayısı, yıl sonuna kadar 1 milyonu aşacaktır." - "Kapadokya'da yerli ve gurbetçi misafirlerimizin yoğunluğu var. Rusya, Polonya, Latin Amerika ülkelerinden gelen turistler de Kapadokya'daki tarihi turistik merkezleri geziyor"

Yurthaber 07-08-21 11:10

2021-2022 okullar ne zaman açılacak, Eylül'ün kaçında açılacak? Okullar açılır mı?

2020-2021 eğitim öğretim yılında okulların ne zaman açılacağı öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. Milyonlarca öğrenci ve veli Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen son gelişmeleri takip ediyor. Bakan Ziya Selçuk geçtiğimiz günlerde okulların açılmasıyla ilgili tarihi verdi. Peki 2021-2022 eğitim yılında okullar ne zaman açılacak, Eylül'ün kaçında açılacak? Okullar açılır mı? İşte ayrıntılar...

Haber 03-08-21 01:21

Yasemin Ecem Anagöz favoriye yenildi ve elendi

Milli okçumuz Yasemin Ecem Anagöz, tarihi sonuçlar alarak geldiği 3. turda Tokyo 2020 'nin favorisi Güney Koreli Chaeyoung Kang'a 6-2 mağlup olarak Olimpiyat macerasını noktaladı.

Spor 30-07-21 08:20

Tokyo 2020 Olimpiyat tarihine adını yazdıran ilk başörtülü hakem: Sara Gamal

Aynı zamanda inşaat mühendisi olan Mısırlı Sara Gamal, başarılarla dolu yaşam öyküsüne tarihi bir sayfa daha eklemek üzere. Basketbol oyunculuğundan hakemliğe geçiş yapan Sara, Olimpiyat Oyunları'nda ilk başörtülü hakem olacak.

Haber 19-07-21 16:34

Olimpiyat tarihinde ilginç olay!

2020 Tokyo Olimpiyatları'na sayılı günler kalırken olimpiyat tarihi birbirinden ilginç olaylara sahne oldu.

Spor 16-07-21 17:15

Ezeli rakipten tarihi transfer çalımı! İstanbul'a geliyor! 2+1 yıllığına...

EURO 2020'nin de sona ermesiyle gözler son dakika transfer haberlerine çevrildi... Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da ligin başlamasına artık 1 ay kala transfer hareketliliği arttı. Fenerbahçe'de golcü transferinde iki önemli isim öne çıkarken, Galatasaray çok önemli bir hamleye imza atıyor. Beşiktaş'ta ise gece yarısı Rosier ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İşte tüm detaylar...

Spor 12-07-21 17:52

UEFA Başkanı Aleksandar Ceferin'den tarihi EURO 2020 itirafı!

UEFA Başkanı Aleksandar Ceferin, kıtalararası şeklinde birçok ülkede düzenlenen EURO 2020'nin formatına ilişkin tarihi bir itirafta bulunurken bunun yarattığı zorlukları Milli Takımımızın da kat ettiği yolculuk güzergahı üzerinden örneklendirdi.

Spor 09-07-21 17:38

EURO 2020 final maçı ne zaman? EURO 2020 finalistleri kimler? İkinci finalist hangi takım?

Futbolsever "EURO 2020 final maçı tarihi ne zaman?" sorusunu merak ediyor. Bu sene düzenlenen 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İtalya ve İspanya maçı sonrası ilk finalist belli olmuştu. İtalya İspanya'yı penaltı atışlarında 4-2 geçmiş ve ilk finalist olmaya hak kazanmıştı. Peki EURO 2020 final maçı ne zaman? EURO 2020 finalistleri kimler? EURO 2020 ikinci finalist hangi takım oldu? İşte ayrıntılar...

Spor 07-07-21 12:16

1000 hakim ve savcı alımı ne zaman yapılacak? 2021 hakim ve savcı alımı başvuru tarihi ile ilgili açıklama!

"Hakim ve savcı alımları ne zaman?" sorusu merak ediliyordu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, katılmış olduğu Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı mezuniyet törende çok merak edilen konuyla ilgili açıklama yaptı. 1000 hakim ve savcı alımı yapılacağını duyuran Abdullah Gül, alım tarihini de duyurdu. Peki 1000 hakim ve savcı alımı ne zaman yapılacak? İşte 2021 hakim ve savcı alımı başvuru tarihi...

Haber 07-07-21 11:28

Yaz tatili ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman açılıyor?

2020 – 2021 eğitim öğretim döneminin uzaktan eğitimle tamamlanmasının ardından öğrenciler 18 Haziran tarihinde dijital karnelerine, 2 Temmuz tarihinde ise basılı karnelerine kavuştu. Yaz tatilinin heyecanı sürerken, öğrenciler daha şimdiden okulların açılacağı tarihi de merak etmeye başladı. Havaların ısınmasıyla beraber yaz tatilini değerlendiren öğrenci ve veliler, yaz tatilinin biteceği tarihi merak ediyor. Peki yaz tatili ne zaman bitiyor?

Haber 05-07-21 12:26

Samsunspor'dan kovulan Petkovic, EURO 2020'de tarih yazdı

EURO 2020'de normal süresi ve uzatma devreleri 3-3 biten maçta Fransa'yı penaltılar sonucu 5-4 mağlup eden İsviçre çeyrek finale yükseldi. Tarihi zaferin mimarlarından biri de hiç şüphesiz teknik direktör Vladimir Petkovic oldu. Büyük başarının ardından akıllara Boşnak asıllı teknik adamın Samsunspor macerası geldi.

Spor 29-06-21 10:51

Serdar Ali Çelikler'den Şenol Güneş'e: Memleketçilik yaptığı iddiaları var

A Milli Takım'ın EURO 2020'de yaşadığı tarihi hezimetin yankıları sürüyor. Başarısızlığın faturası teknik direktör Şenol Güneş'e çıkarken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in gündeme getirdiği iddialar bomba etkisi yarattı. Deneyimli hocanın savunulacak bir durumu olmadığını belirten Çelikler, "Şenol Hoca'ya çok ciddi tepki var. Memleketçilik yaptığı iddiaları var. Savunulacak pozisyonda da değil. Devam edemezsin" ifadelerini kullandı.

Spor 21-06-21 21:20

Hollanda Kralı sosyal mesafeye uymadı, hükümet tepki gösterdi: Kurallar herkes için geçerli

Hollanda Kralı Willem-Alexander'ın, ülkesinin milli futbol takımının EURO 2020'deki Avusturya maçı öncesi Lahey'de gerçekleştirdiği sokak ziyareti sırasında sosyal mesafe kuralına uymaması, hükümetin tepkisini çekti. Lahey'den Yusuf Özkan'ın haberi.

Haber 18-06-21 16:40

EURO 2020'de tarihi anlar! Danimarka-Belçika maçında herkes Eriksen'i alkışladı

EURO 2020 B Grubu'nda oynanan Danimarka-Belçika maçı tarihi anlara sahne oldu. Karşılaşmanın 10. dakikasında Danimarka'nın 10 numarası Christian Eriksen için tribünlerde dev bir pankart açıldı. O sırada hakem oyunu durdurdu ve iki takım futbolcuları da alkışlarıyla yıldız futbolcuya desteklerini gösterdi.

Spor 17-06-21 20:19