HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2022 LGS ne zaman yapılacak? LGS başvuru ücreti ne kadar? MEB Liselere Geçiş Sınavı başvuru ücreti hangi bankalara yatırılır?

2022 LGS ne zaman yapılacak? sorusunun yanıtı 8. sınıf öğrencileri ve velileri tarafından merak konusu oldu. Her sene gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi sınavı ile adaylar, Fen Liseleri, Anadolu Liseleri, Anadolu Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri ve meslek liselerine yerleşiyor. Peki LGS ne zaman yapılacak? LGS başvuru ücreti ne kadar? MEB Liselere Geçiş Sınavı başvuru ücreti hangi bankalara yatırılır? İşte sınava ilişkin merak edilenler...

2022 LGS ne zaman yapılacak? 2022 LGS kapsamındaki merkezi sınava ilişkin kılavuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklamaya göre; başvurular, Bakanlık tarafından 4 Nisan Pazartesi ila 14 Nisan Pazartesi günleri arasında merkezi olarak gerçekleştirilecek. Peki LGS ne zaman yapılacak? LGS başvuru ücreti ne kadar? MEB Liselere Geçiş Sınavı başvuru ücreti hangi bankalara yatırılır? Sınava ilişkin bilgileri sizler için derledik.

Mynet Youtube

2022 LGS NE ZAMAN YAPILACAK?

En Çok Aranan Haberler