EGM atama sonuçları açıklandı mı, polis tayinleri açıklandı mı? İşte POLNET üzerinden EGM atama sonuçları ve polis tayinleri sorgulama sayfası...

Emniyet Genel Müdürlüğü atama sonuçları personeller tarafından ilgiyle takip ediliyor. 2021 senesi Genel Atama çalışmaları çerçevesinde Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Başpolis Memuru, Kıdemli Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerinde bulunan personeller emniyet atama sonuçlarını merak edip araştırmaya koyuldu. Atama sonuçları POLNET üzerinden yayınlanacak. Peki EGM atama sonuçları açıklandı mı, polis tayinleri açıklandı mı? İşte EGM atama sonuçları ve polis tayinleri sorgulama...

2021 senesi Genel Atama çalışmaları çerçevesinde Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Başpolis Memuru, Kıdemli Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerinde çaılşan personeller emniyet atama sonuçlarını merak ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü atamalar ile ilgili önemli bir duyuruda bulundu. Yapılacak olan atamalar POLNET sistemi ile duyurulacak. Peki emniyet atama sonuçları açıklandı mı?

Reklam
Reklam

EMNİYET ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? EGM ATAMA SONUÇLARI VE POLNET SORGULAMA SAYFASI...

Emniyet Genel Müdürlüğü son gelişmelere göre 21.526 personelin atama ve yer değiştirme işlemlerinin yapıldığını ilan etti. EGM'den yapılmış olan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Emniyet Genel Müdürlüğünce 2021 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde, Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Kıdemli Başpolis Memuru, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerindeki toplam (21.526) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilmiştir."

EGM aynı zamanda 1’inci bölgeden 2’inci bölgeye (10.329) personelin, 2’inci bölgeden 1’inci bölgeye (10.845) personelin, 2’inci bölgeden 2’inci bölgeye ise (352) personelin atama işlemlerinin gerçekleştirildiğini açıklayıp şu ifadeleri de kullandı:

Reklam
Reklam

"Ayrıca 1’inci bölgedeki (30.915), 2’inci bölgedeki (6.284) olmak üzere toplamda (37.199) personelin ise ipka talepleri kabul edilmiştir."

EGM ATAMA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Emniyet tayin sonuçları, başvuruda bulunmuş olan polislerin cep telefonlarına SMS yoluyla gönderilecek. Aynı zamanda ataması yapılan personeller Pol-Net sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifresi ile beraber giriş yaparak atama bilgisine ulaşabilmekte.