HMD Global çatısı altında bulunan Nokia dizüstü bilgisayar sektörüne girebilir. İddialara göre Nokia dizüstü bilgisayarlar, Hindistan Standartları Bürosu'nun (BIS) veritabanında ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa Nokia tek bir dizüstü bilgisayar modeliyle de yetinmeyecek.
2020 yılında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını çok kısa bir süre içerisinde dünya geneline yayılmıştı. Hal böyle olunca pek çok ülkede düzenlenmesi planlanan etkinlikler de iptal edilmişti. Görünen o ki bu durum 2021’e de yansıyacak.
CES 2021 için yeni bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES (Consumer Technology Association) 2021 yılında fiziksel olarak değil, dijital olarak düzenlenecek. Bunun sebebi ise pek tabi ki koronavirüs.