HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Behzat Ç. İmamların Öcü İle Geri Dönüyor Hangi Gün Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Behzat Ç Dizisi İle Gönülleri Fetheden Efsane Dizi İmamların Öcü İle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor İlk Bölüm Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Behzat Ç. İmamların Öcü İle Geri Dönüyor Hangi Gün Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Yazar Emrah Serbes, hafızalara kazınan 'Behzat Ç.' dizisinin 'Behzat Ç.: İmamların Öcü' adıyla ekranlara döneceğini duyurdu. Cumhuriyet'ten Ceren Çıplak'ın sorularını yanıtlayan Serbes, "Eski ekip toplandık, bir aradayız. Bu işi yeniden yapmak istiyoruz. Behzat Ç.'nin ekranlara dönmesi içinde elimizden geleni yapacağız." diye konuştu. Dizinin büyük ihtimalle 2017'nin ocak ayında izleyiciyle buluşacağını belirten Serbes, "Nerede yaparız şu an bilemiyorum." dedi.

''HİKAYEMİZ 15 TEMMUZDAN ÖNCE BAŞLAYACAK''

Behzat Ç.'nin yazarı, dizinin her zaman muhalif bir tonu olacağını söyleyerek, yeni bölümlerinde 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasından 15 Temmuz darbe girişimine kadar giden süreci konu edeceklerini söyledi: "17 – 25 Aralık operasyonlarından sonra emniyette pek polis kalmadığı için mecburen Behzat Ç.'yi geri alacaklar, yani 17-25 Aralık sürecinden sonra emniyette devam etmiş olacak. Cinayet büroda. Ondan sonra başlayacak bizim hikayemiz. Bizim hikâyemiz 15 Temmuz'dan önce başlayacak. Darbe girişimine giden süreçten önce 10 Temmuz 2016'da başlayacak."

''BEHZAT Ç. ANKARA KATLİAMINI YAŞAYACAK''

Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Behzat Ç. Karakterinin Ankara'da yaşanan katliamlara tanık olduğunu belirten Serbes, "Behzat Ç. 10 Ekim Ankara Gar katliamının tramvasını da yaşayacak ama kendi hayatını da sürdürecek." dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler