HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metro Turizm'deki cinsel saldırı sonrası Galip Öztürk: Paralel pislikler

Metro Turizm’e ait yolcu otobüsünde yaşanan cinsel taciz olayının ardından Twitter hesabından bir değerlendirme yapan Metro sahibi Galip Öztürk, suçu ‘paralel yapı’ya attı.

Metro Turizm'deki cinsel saldırı sonrası Galip Öztürk: Paralel pislikler

Metro Turizm’e ait yolcu otobüsünde görevli muavinin araçta uyuyan bir yolcuya bakarak mastürbasyon yaptığı ve spermlerin bir kısmını yolcunun yüzüne sıçrattığı ortaya çıkmıştı.

Şirket yetkilileri olayı doğrularken, zanlı G.’nin Eskihisar Jandarma Karakolu’nda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını söylemişti. Zanlı ifadesinin ardından serbest kalmıştı.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise olayla ilgili yaptığı açıklamada yaşananları kabul ederek, her türlü inceleme tamamlandıktan sonra muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını aktarmıştı.

‘Hizmet’in selameti için mi Metro ile uğraşıyorsunuz’

Dün akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabından olayla ilgili paylaşımda bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk,‘paralele bağladı: Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz hizmetin selameti için mi metro ile uğraşıyorsunuz, vallahi sizden her şey beklenir.

Daha önce de cinayet azmettirmekten ömür boyu, çete kurmak ve yönetmekten 11 yıl hapis cezası alan, örgüt kurmaktan da 146 yıl hapis istemiyle 2014’te tutuklu yargılanan Öztürk, hükümete yakınlığıyla bilinen A Haber’de ‘paralel yapı’nın kendisine kumpas kurduğunu söylemişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler