HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lokanta cinayetinin zanlısı teslim oldu; 'Uyuşturucu satmamı istedi'

Samsun'da lokantada yemek yiyen 37 yaşındaki Umut Şimşek'i tabancayla 6 el ateş ederek öldürdüğü iddia edilen 17 yaşındaki A.A., olayda kullandığı tabancayla birlikte polise teslim oldu.

Şüpheli A.A.'nın "Benden uyuşturucu satmamı istedi, ben kabul etmedim. Beni bu yüzden dövdü. Ben de vurdum. Öldürme kastım yoktu" dediği öne sürüldü.

Samsun'da, Umut Şimşek, önceki gün kız arkadaşı ile birlikte Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir lokantanın balkon kısmına oturdu. İddiaya göre bu sırada lokantaya gelen A.A. adlı genç elindeki tabancayı Şimşek'e doğrultup 6 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Umut Şimşek, ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis lokantanın güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin adını belirleyip yakalamak için araştırma başlattı. A.A. dün olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte polise giderek teslim oldu. A.A.'nın, "Benden uyuşturucu satmamı istedi ben kabul etmedim. Beni bu yüzden dövdü. Ben de vurdum. Öldürme kastım yoktu" dediği öne sürüldü. Yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen şüpheli buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler