14 Ayar Altının Gram Fiyatı Haberleri

Ata altın fiyatları! | 22 Mart Ata altın fiyatları ne kadar? Ata altın fiyatları ne kadar oldu?

Yatırım yapanların gözdesi olan Ata altın fiyatları, Merkez Bankası görev değişikliği sonrası hareketlenen yurtdışı piyasalarından etkilendi. Yurtdışı piyasalarının erken açılması sebebiyle dolar ve döviz kurlarında yükseliş yaşandı. Yaşanan bu yükselişten Ata altın fiyatları da etkilendi. Ata altına yatırım yapan vatandaşlar ise Ata altın fiyatlarını merak ediyor.

Finans 22-03-2021 03:36

Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar? 22 Mart anlık Cumhuriyet altını ne kadar oldu?

Düğünleri vazgeçilmezi ve aynı zamanda en büyük yatırım araçlarından biri olan altınlar, döviz kurunda yaşanan hareketlilikten etkilendi. Yurtdışı piyasalarının erken açılması sebebiyle kurlarda büyük hareketlilik yaşandı. Cumhuriyet altını fiyatları da hareketlilikten etkilenerek yükselişe geçti. Peki Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu?

Finans 22-03-2021 03:18

22 Mart 22 ayar altın bilezik gram fiyatı ne kadar oldu? Anlık 22 Ayar altın bilezik gram fiyatları ne kadar?

Yurtdışı piyasalarının erken saatte açılmasının ardından piyasalarda yaşanan hareketlilik yatırımcıların ilgiyle takip ettiği bir konu haline geldi. Asya piyasalarında yaşanan bu hareketlilik 22 ayar bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22 ayar bilezik fiyatları yükselişe geçti ve 22 ayar bileziğin gram anlık alış fiyatının 410,51 TL bandında seyrettiği gözlemlendi.

Finans 22-03-2021 02:37

Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları | Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 22 Mart gram, çeyrek, yarım altın fiyatları

Yurtdışı piyasalarının erken saatte açılmasının ardından piyasalarda çok büyük bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Yaşanan bu hareketlilikten gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları da etkilendi. Yatırımcılar ve altın sahipleri değişen gram, çeyrek ve yarım altın fiyatlarını merak ediyor.

Finans 22-03-2021 02:05

Çeyrek altın fiyatları | Çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Mart anlık çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Şu an için piyasalarda dolar ve döviz işlemleri yapılamıyor olsa da Asya piyasalarının erken saatte açılmasının ardından piyasada çok büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Merkez Bankası’nda Cumartesi günü gerçekleşen görev değişikliğinin ardından yatırımcılar açılan yurtdışı piyasalarını yakından takip ediyor. Piyasaların açılmasının ardından ise çeyrek altın fiyatlarında da değişimler gözlemlendi. Şu an için çeyrek altın 740,44 TL’den işlem gördü.

Finans 22-03-2021 01:47

Anlık gram altın fiyatları | 22 Mart gram altın ne kadar oldu? Gram altın ne kadar oldu?

Merkez Bankası’nda Cumartesi günü gerçekleşen görev değişikliğinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Asya piyasalarının erken saatte açılmasının ardından piyasadaki hareketlilik gram altın fiyatlarını da etkiledi. Anlık olarak gram altın fiyatlarında yükseliş gözlemlendi. Şu an için gram altın 470,40 TL’den işlem görüyor.

Finans 22-03-2021 01:39