2 Bin Euro Haberleri

Bulgar turistlere Avrupa'dan gelenler de eklendi! Edirneli esnaf: 1 leva 9 lira işlerine geliyor

Edirne'ye sık sık alışverişe gelen Bulgar turistlere Avrupa'da yaşayanlar da eklendi. Edirne esnafından Metin Barmanbay, "Bulgaristan'ın da gurbetçileri var. Diğer Avrupa ülkelerinde çalışıp, orada 2 bin euro alıp, kendi ülkesinde 4 bin leva yapıp, o 4 bin leva'yı da ülkemize getirerek harcaması, onların da işlerine geliyor. Bu iş Edirneli esnafın da işine geliyor. Dövizin yükselmesi hoş değil ama bizler esnaf olarak buna olumlu bakıyoruz. Umuyorum, tüm yurt bu güzellikten nasibini alır" dedi.

Haber 21-06-2022 14:29

İstanbul'da şoke eden olay! Tuzağa böyle düşürdüler, 5 Afganistanlı gözaltı alındı

İstanbul'da 5 Afganistanlı, Pakistan ve Bangladeş uyruklu 7 kişiyi, 'İtalya'ya gitmenize yardımcı olacağız' vaadiyle bir evde rehin aldı. Telefon ve paraları gasp edilen rehinelerin yakınlarından 2 bin Euro fidye istendi. İhbar üzerine adrese düzenlenen operasyonda polis, 7 rehineyi kurtardı.

Haber 16-06-2022 13:40

Almanya’da dar ve orta gelirlilere akaryakıt desteği

Küresel çapta artan petrol fiyatları Almanya’da da akaryakıt fiyatlarında rekor artışlara yol açtı. Hükümetin dar ve orta gelirlileri rahatlatacak bir plan üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Haber 20-03-2022 12:08

İtalya evlenenleri ihya edecek! İtalya Lazio bölgesinde evlenene para yardımı mı yapacak? İtalya Lazio bölgesinde evlenenlere ne kadar para veriyor?

İtalya evlenen her çifte para yardımında bulunacak. Pandemi dolayısıyla ve düğün masraflarının ağır olmasından dolayı çiftler düğünlerini ya erteliyor ya da iptal ediyorlar. İtalya, Lazio belediyesi bu duruma el attı. Roma'nın da içerisinde yer aldığı Lazio belediyesi bölgede evlenen her çifte para yardımında bulunacak. italya'nın Lazio bölgesindeki yetkililer evlenecek çiftlerin ne tür bir düğün yapacaklarına da karışmıyor. İşte detaylar!

Haber 01-03-2022 16:01

2 Bin Euro

2 Bin Euro Hakkındaki Haberler Mynet'Te. 2 Bin Euro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Gıda, enerji, turizm, yatırımlar... Rusya-Ukrayna savaşı tüm dengeleri sarsacak! En çok Türkiye etkilenebilir!

Tüm dünyanın gözü kulağı Rusya ve Ukrayna arasında yaşananlara çevrildi. İki ülkenin Türkiye'nin gıda ithalatında yüzde 40, turizmde yüzde 25, doğalgaz ithalatında yüzde 50 payı bulunuyor. Her iki ülkede yüzlerce Türk yatırımı ve yürümekte olan müteahhitlik projeleri bulunuyor. Böylelikle iki ülke arasındaki olası savaşın en çok Türkiye’yi nasıl etkileyeceği tartışılıyor.

Finans 23-02-2022 08:53

Avrupa'ya seslendiler! İran'dan dikkat çeken hamle: Doğal gaz ihraç etmek için gerekli kapasiteye sahibiz

Rusya-Ukrayna krizinde gerilim tırmanmaya ve yaptırımlar gündeme gelmeye devam ederken İran’dan Avrupa’ya doğal gaz konusunda dikkat çeken bir çağrı geldi. İran Petrol Bakanı Cevad Uci, ülkesinin komşularına ve Avrupa'ya doğal gaz ihraç etmek için gerekli kapasiteye sahip olduğunu belirtti. Uci, “Gelecek yıllarda dünyada gaz ticaretinden aldığımız yüzde 2 payımızı artırmayı umuyoruz." şeklinde konuştu.

Haber 22-02-2022 23:01

Rusya'dan Avrupa'ya rest: 'Doğal gaz 2 bin euro, yeni dünyaya hoş geldiniz'

Rusya ile Ukrayna arasında artan gerilimin ardından Avrupa'da mart vadeli kontratlarda doğal gaz fiyatları güne yüzde 21 artışla başladı. Almanya'dan gelen Kuzey Akım 2 yaptırım açıklamasına Rusya Eski Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev'den yanıt gecikmedi. Medvedev, "Avrupa'nın doğalgaza 2 bin euro ödeyeceği bir dünyaya hoş geldiniz" dedi.

Finans 22-02-2022 17:58

Son dakika: Ukrayna'nın yaptırım çağrısına ilk yanıt Almanya'dan geldi

Son dakika: Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı yönetimleri tanıma kararının ardından Batı'dan yaptırımlar beklenirken Almanya'dan Kuzey Akım 2 açıklaması geldi. Almanya Başbakanı Olaf Scholz, hükümetin Kuzey Akım 2'nin tescillenmesi sürecini durdurduğunu duyurdu.

Finans 22-02-2022 14:20

Yunanistan, kar nedeniyle yolda kalan sürücülere 2 bin euro ödeyecek

Yunanistan 'Elpis' isimli kar fırtınasına teslim oldu. Başkent Atina'nın en büyük otoyolu kar nedeniyle ulaşıma kapanırken, binlerce araç ise yolda mahsur kaldı. Türkiye gibi Yunanistan'da da insanlar araçlarını yolda bırakıp evlerine yürüyerek ulaşmaya çalıştı. Yunan Başbakan Miçotakis'in talebi üzerine ise, otoyolu işleten şirketin kar fırtınasında yollarda mahsur kalan araç sürücülerine kişi başı 2 bin euro ödenmesine karar verildi.

Haber 25-01-2022 22:53

Bulgarlar Türkiye'ye akın etti! Edirne'de otellerde yılbaşına kadar boş yer kalmadı

Türkiye'de döviz kurlarının artmasıyla birlikte Bulgaristan'dan Edirne'ye turist akını devam ediyor. Kentteki otellerde yılbaşına kadar boş yer kalmadı. Türkiye Otelciler Birliği Edirne Temsilcisi Gökhan Balta, "Edirne'de otellerde toplam 2 bin 500 yatak sayımız bulunuyor. Bunların tamamı Bulgar turistler tarafından rezerve edilmiş durumda" diye konuştu.

Haber 13-12-2021 11:32

Çekya'da akılalmaz olay! Kaldırımda yürürken birden arabanın önüne atladı

Çekya’nın Ostrava şehrinde kaldırımda yürüyen bir adam aniden yoldan geçen bir arabanın önüne atladı. İsmi açıklanmayan adam hiçbir şey olmamış gibi yerinden kalkıp yoluna devam ederken aracın sürücüsü hafif yaralandı, araçta ise maddi hasar meydana geldi. Polis, her yerde yola atlayan kişiyi arıyor.

Haber 20-09-2021 16:36

COVID-19'a Karşı İlaç Tedavisi Umudu Güçleniyor

Uzmanlar, COVID-19'a karşı ilaç tedavisi alanında önemli ilerlemeler olduğunu söylerken Avrupa Birliği İlaç Dairesi, Eylül ayında 3 ilaca sertifika vermeye hazırlanıyor

Haber 25-08-2021 13:01

AİHM'den RedHack, Deniz Naki ve Sedat Doğan Kararı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi eski Maliye Bakanı Albayrak'a ait belgeleri haber yaptığı için yargılanan gazeteci Tunca Öğreten ve Mahir Kanaat'ın yargılanmasının basın ve ifade özgürlüğüne aykırı olduğuna karar verdi. Mahkeme futbol dünyasıyla ilgili davalarda da Türkiye aleyhine karar verdi

Haber 18-05-2021 17:54

Biber gazıyla görevlileri etkisiz hale getiren zanlı, 90 bin TL alarak kaçtı

Eyüpsultan’da güvenlik görevlisini biber gazıyla etkisiz hale getirip 90 bin TL gasp ettiği öğrenilen şüpheli Ağrı’da yakalandı.

Haber 20-03-2021 10:30

Eyüp Sultan’da banka soyan şahıs Ağrı’da yakalandı

Eyüp Sultan’da bir banka şubesine müşteri kılığında gelen ve güvenlik görevlisini bıçakladıktan sonra 90 bin lira para alıp kaçan şüpheli, Ağrı’da yakalandı.Olay, 11 Mart Perşembe günü saat 12.00 sıralarında Eyüp Sultan Rami Mahallesi Reşadiye Caddesi üzerindeki bir bankanın şubesinde gerçekleşmişti.

Haber 13-03-2021 15:56

AİHM Türkiye'yi üç davada mahkum etti: 'İnsanlık dışı muamele, bilgiye erişimin ve özel hayatın gizliliğinin ihlali'

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) bugün Türkiye'yi üç ayrı davada mahkum etti. Bunlar tecavüze uğrayan N.Ç. adlı bir çocuğun insanlık dışı muameleye maruz bırakılması, Balyoz davasında cezaevine giren Koramiral Kadir Sağdıç'ın özel hayatın gizliliği hakkının ihlal edilmesi ve Avukat Ramazan Demir'in Silivri'de tutuklu olduğu dönemde kendini savunacak bilgiye erişim hakkının ihlal edilmesiydi.

Haber 09-02-2021 19:27

AİHM’den Karikatürist Dickinson Davasında Türkiye’ye Ceza

Mahkeme, Türkiye'de "Bush'un köpeği davası" olarak bilinen davayla ilgili olarak Türkiye'nin sanatçıya 2 bin Euro manevi tazminat ödemesini kararlaştırdı

Haber 02-02-2021 17:34

AİHM’den Erdoğan’a hakaret kararı

Mahkeme, 2006 yılında dönemin Başbakanı Erdoğan'ı "ABD'nin köpeği" şeklinde betimleyen kolaj sanatçısı Michael Dickinson hakkında Türk mahkemeleri tarafından verilen kararı Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine aykırı buldu.

Haber 02-02-2021 15:02

İtalya’da restoran sahiplerinden Covid-19 önlemlerine sivil itaatsizlik

İtalya’da, Covid-19 kısıtlamaları çerçevesinde sadece paket servisi yapmalarına izin verilen restoran sahipleri cuma günü dükkanlarını açarak bir sivil itaatsizlik hareketi başlattı.Korona virüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 4 aydır müşteri kabul edemeyen restoran sahipleri, ekonomik olarak zor durumda olduklarını belirterek 15 Ocak’tan itibaren sivil itaatsizlik eylemine başladı.Sosyal medyada #ioapro (ben açıyorum) etiketiyle örgütlenen sivil itaatsizlik hareketine 48 farklı şehirde yaklaşık 60 bin işletmenin katılacağı bekleniyordu ancak katılımın beklenenin oldukça altında kaldı.İçişleri Bakanlığı eylem nedeniyle güvenlik güçlerinin ve kontrollerin sayısını arttırdı ve eyleme katılacak olan müşterilerin de cezaya tabi tutulacağını duyurdu.Monza kentinde daha önce eyleme katılarak restoranını açacağını duyuran Aldo Rotunno, 2 gün içinde 50’yi aşkın rezervasyon isteği aldığını söyledi.

Haber 16-01-2021 03:37

AB'den Aşı Uyarısı

Avrupa Birliği, bazı üyelerin kendi olanaklarıyla aşı almaya girişmeleri üzerine harekete geçerken, birçok ülkede görülen hızlı vaka artışları sonrasında önlemler yeniden sıkılaştırılıyor

Haber 13-01-2021 21:44

Servet çalan hırsızlar tutuklandı

Adana’da bir evden 2 bin euro, 500 dolar, 2’si tüm, 4’ü yarım, 10’u çeyrek altın çalan zanlı ve bir iş yerinden 4 buzdolabından söktüğü motorları ve demir kapıları çaldığı belirlenen şahıs tutuklandı.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinden ve evden yapılan hırsızlık şikayetleri üzerine harekete geçti.

Haber 22-11-2020 10:01

Fransa Bozkurtları neden yasakladı?

Fransa'da "Bozkurtların" tüm faaliyetleri yasaklandı. Ancak ülkede resmi anlamda “Bozkurtlar” adlı ne bir dernek ne de oluşum bulunuyor. Fransız uzmanlara göre Bozkurt'ların kurumsal olmasa da MHP ile bağlantıları var.Fransa İçişleri Bakanı Gérarld Darmanin pazartesi günü Bakanlar Kurulu kararı ile “aşırı milliyetçi” ve “paramiliter” bir hareket olduğu gerekçesiyle Türkiye kökenli “Bozkurtların" Fransa’daki faaliyetlerinin yasaklandığını duyurdu.

Haber 04-11-2020 22:07

1 milyon liralık hırsızlık yapan çete operasyonla çökertildi

İstanbul'da hırsızlık yapmadıkları ilçe kalmayan 11 kişilik silahlı çete üyeleri polisin eş zamanlı operasyonuyla yakalandı.

Haber 31-08-2020 17:58

Atina sığınmacıları ülkelerine gönderiyor

Yunanistan, kendi ülkesine dönmeyi kabul eden sığınmacıları göndermeye başladı.

Haber 06-08-2020 17:49

Yunanistan'dan ayrılmak isteyen sığınmacıya 2 bin euro

AB Komisyonu, Yunan adalarını terk edip geldiği ülkeye gönüllü olarak dönmek isteyen sığınmacılara kişi başına 2 bin euroluk para ödemesi yapacak.

Haber 25-03-2020 13:32

Yunanistan'dan ayrılmak isteyen sığınmacıya 2 bin euro

AB Komisyonu, Yunan adalarını terk edip geldiği ülkeye gönüllü olarak dönmek isteyen sığınmacılara kişi başına 2 bin euroluk para ödemesi yapacak.

Haber 25-03-2020 13:32

Yunanistan'dan ayrılmak isteyen sığınmacıya 2 bin euro

AB Komisyonu, Yunan adalarını terk edip geldiği ülkeye gönüllü olarak dönmek isteyen sığınmacılara kişi başına 2 bin euroluk para ödemesi yapacak.

Haber 25-03-2020 13:32

Göçmen kaçakçılığı sektör oldu: Yüzde yüz garantili, risk yok

DW Türkçe, sosyal medya aracılığıyla müşteri bularak Türkiye ve Avrupa’ya göçmen kaçakçılığı yapanlarla konuştu.

Haber 15-01-2020 19:03

'Arthur', dünyanın en pahalı mantarı trüf avlıyor

KIRKLARELİ'nin Vize ilçesinde Ziyafet Arslan (38), 'Arthur' isimli köpeği ile birlikte Istranca Dağları'nda kilosu 150 ile 1500 euro arasında değişen trüf mantarı topluyor.

Haber 14-01-2020 08:13

Trüf mantarında ‘2 bin euro’ balonu

’Dünyanın en pahalı mantarı’ olarak bilinen ve kilosunun 2 bin euro olduğu iddia edilen ’trüf’ mantarının Türkiye’de en fazla 180 euroya alıcı bulabildiği ortaya çıktı.İran’dan Türkiye’ye kaçak yollarla sokulmaya çalışılırken Van’da havaalanında ele geçirilen 80 kilo trüf mantarı, Ticaret Bakanlığınca iki kere ihaleye çıkarılmasına rağmen alıcı bulamamıştı.

Finans 28-12-2019 10:17

80 kilo trüf mantarı alıcısını bekliyor

Ticaret Bakanlığının ilk gün 1 milyon 10 bin lira bedelle satışa çıkardığı 80 kilo trüf mantarı için yapılan ikinci ihale başladı.Ticaret Bakanlığı tarafından Van’da 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefetten el konulan 80 kilogram trüf mantarı, 23 Aralık’ta bir gün süren ihale ile satışa çıkarılmıştı.

Haber 25-12-2019 11:33

FETÖ'cüleri Yunanistan'a kaçıran 3 organizatör tutuklandı

EDİRNE'de, FETÖ/PDY terör örgütü üyelerini, yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçıran 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 07-12-2019 10:40

Dev tavla Putin'e hediye edilecek

ANTALYA'da dekoratif ahşap işi yapan Haluk Ünal, 2 asırlık meşe ağacı ve epoksiden imal ettiği dev tavlayı, Türkiye'ye karşı olumlu tavırlarından dolayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e hediye etmeye karar verdi.

Haber 02-12-2019 12:01

Dev tavla Putin'e hediye edilecek

ANTALYA'da dekoratif ahşap işi yapan Haluk Ünal, 2 asırlık meşe ağacı ve epoksiden imal ettiği dev tavlayı, Türkiye'ye karşı olumlu tavırlarından dolayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e hediye etmeye karar verdi.

Haber 02-12-2019 10:25

8 milyon asgari ücretli zamma kilitlendi

2020 için geçerli olacak asgari ücret pazarlığı 2 Aralık’ta başlıyor.

Haber 30-11-2019 11:53

Rusya: Herkes “yabancı ajan” olabilir

Rusya’da yasalarda yapılan yeni düzenleme ile ülke dışından mali destek alan medya kuruluşlarında çalışan gazeteciler “yabancı ajan” sayılabilecek.

Haber 25-11-2019 14:59

'Koyun var' dediği kamyondan 69 kaçak göçmen çıktı

TEKİRDAĞ'da, jandarmanın uygulama sırasında durdurduğu ve sürücüsünün, "Koyun var" dediği kamyonun kasasında, 69 kaçak göçmen yakalandı.

Haber 13-11-2019 16:15

'Koyun var' dediği kamyondan 69 kaçak göçmen çıktı

TEKİRDAĞ'da, jandarmanın uygulama sırasında durdurduğu ve sürücüsünün, "Koyun var" dediği kamyonun kasasında, 69 kaçak göçmen yakalandı.

Haber 13-11-2019 16:15

'Koyun var' dediği kamyondan 69 kaçak göçmen çıktı

TEKİRDAĞ'da, jandarmanın uygulama sırasında durdurduğu ve sürücüsünün, "Koyun var" dediği kamyonun kasasında, 69 kaçak göçmen yakalandı.

Haber 13-11-2019 16:15

'Koyun var' dediği kamyondan 69 kaçak göçmen çıktı

TEKİRDAĞ'da, jandarmanın uygulama sırasında durdurduğu ve sürücüsünün, "Koyun var" dediği kamyonun kasasında, 69 kaçak göçmen yakalandı.

Haber 13-11-2019 16:15

'Koyun var' dediği kamyondan 69 kaçak göçmen çıktı

TEKİRDAĞ'da, jandarmanın uygulama sırasında durdurduğu ve sürücüsünün, "Koyun var" dediği kamyonun kasasında, 69 kaçak göçmen yakalandı.

Haber 13-11-2019 16:15

Böreklerin içine altın gizledi, polise yakalandı

Almanya’daki Düsseldorf Havaalanı’nda, bir Türk vatandaşı böreklerin arasına gizlediği altınlarla kontrolden geçmeye çalışırken gümrük polisi tarafından yakalandı.Düsseldorf Havaalanı’nda Türkiye’den Almanya’ya giden bir Türk vatandaşı, bir kutudaki böreklerin içerisine gizlediği altınlarla yakalandı.

Haber 31-10-2019 15:48

Çalışanlara biber gazı sıkarak altınları çalanlara ceza yağdı

Polonya’da 4 soyguncu girdikleri bir kuyumcu dükkanında çalışanları biber gazıyla etkisiz hale getirdikten sonra çekiçlerle cam tezgahları kırıp altınları çaldı.

Haber 05-10-2019 15:18

İsveç’te belediye meclis üyesinin insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı

İsveç’in Ljunby Belediyesinde meclis üyesi olan bir kişinin insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı.İsveç basınında yer alan haberlere göre, İsveç’in güney şehirlerinden Ljunby Belediyesinde meclis üyesi olan Rashid Alasaad’ın insan kaçakçılığı yaptığının ortaya çıktığı kaydedildi.

Haber 03-10-2019 23:13

AİHM’den Srebrenitsalı Boşnak nineyi sevindiren karar

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), 77 yaşındaki Srebrenitsalı Fata Orloviç’in evinin bahçesine izinsiz inşa edilen Sırp kilisesinin kaldırılmasına hükmetti.Srebrenitsa’da 22 akrabasının katledildiği savaşın sona ermesinin ardından döndüğü evinin bahçesine izinsiz inşa edilen bir kilise ile karşılaşan Fata Orloviç, 15 yıl sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazandı.

Haber 01-10-2019 17:18

DHA YURT BÜLTENİ - 4

  Tarihi kaleye zarar vermenin bedeli en fazla 100 bin lira Alanya Kalesi'nde tarihi M.Ö.

Haber 28-09-2019 10:34

21’inci Siemens Opera Yarışması’nı kazanan genç opera sanatçıları belli oldu

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Siemens Opera Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Haber 10-09-2019 11:22