Akil Öztuna Haberleri

Tosun Paşa'da Tellioğulları'nın lideriydi! Akil Öztuna'nın kızı bakın kim çıktı, duyan şaşırıyor

Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden olan Tosun Paşa'da Tellioğulları'nın lideri Akil karakterine hayat veren usta oyuncu Akil Öztuna'nın kızı da ünlü çıktı.

Magazin 01-10-2023 11:03

Hababam Sınıfı'nın Akil Hoca'sının kızı bakın kim çıktı! Çok ünlü bir isim

Yeşilçam'ın sevilen fimlerinden olan Hababam Sınıfı serisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı filmin sevilen hocaları arasında yer alan Akil Öztuna'nın kızı da çok ünlü çıktı. Kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-08-2023 14:37

Hababam Sınıfı'nın Akil Hoca'sının kızı da ünlü oyuncu çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Türk Sineması'nın unutulmaz filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Usta oyuncuların yer aldığı filme felsefe öğretmeni Akil Hoca'yı canlandıran oyuncu Akil Öztuna'nın kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı.

Magazin 06-06-2023 19:32

Hababam Sınıfı'nın Akil Hoca'sının kızı da babası gibi oyuncu çıktı! Görenler inanamadı... Meğer hepimiz tanıyormuşuz

Başrollerini Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Münir Özkul ve Adile Naşit gibi isimlerin paylaştığı Hababam Sınıfı filmi, Türk Sineması'nın unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Hababam Sınıfı'nın felsefe öğretmeni Akil Öztuna'nın kızını görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Kızı kendisinden de ünlü çıktı.

Magazin 01-11-2022 23:52