Ali Uğur Akbaş Kimdir Haberleri

Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? TV8 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen, 2. Sayfa magazin programının 1 Haziran 2023 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelen bölümüne konuk oldu. Ünlü oyuncu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? TV8 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Magazin 01-06-2023 09:57

2. Sayfa konuğu Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Bir döneme damga vuran Aşkım Aşkım'ın Gözde'si Yeliz Yeşilmen'in hayatı!

Yeliz Yeşilmen, 14 Nisan 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'le magazin gündemini değerlendirdi. Başrollerini Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil ve Doğa Rutkay'ın paylaştığı Aşkım Aşkım dizisinde canlandırdığı Gözde karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu 2. Sayfa programı nedeniyle merak konusu oldu. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in hayatı...

Magazin 14-04-2023 09:32

Yeliz Yeşilmen kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen, 17 Kasım 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programının canlı yayın konuğu oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu yılbaşı konseri ücretlerini artıran ünlüler için "Herkes 1 alıyorsa 10 gösteriyor" dedi. Rakamların gerçekliğine inanmadığını belirten oyuncu, bir süre önce ayrıldığı eşi Ali Uğur Akbaş ile ilişkisi hakkında yaptığı açıklama da olay olmuştu. Peki Yeliz Yeşilmen kimdir? İşte Yeliz Yeşilmen ve Ali Uğur Akbaş hakkında bilgiler....

Magazin 17-11-2022 10:09

Ali Uğur Akbaş Kimdir

Ali Uğur Akbaş Kimdir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ali Uğur Akbaş Kimdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.