Alparslan: Büyük Selçuklu Haberleri

Bir set aşkı daha! Alparslan Büyük Selçuklu'nun Seferiye Hatun'u kalbini bakın kime kaptırmış! Aradaki yaş farkı herkesi şaşırttı

Alparslan Büyük Selçuklu'nun setinden de bir aşk haberi geldi.TRT1'in sevilen tarihi dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da hayat verdiği Seferiye Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Kayra Zabçı'nın dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 24-07-2023 17:31

Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezon tanıtımı! Kabe'de ettiği dua gündem oldu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin merakla beklenen yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Kabe’den görüntülerin paylaşıldığı Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezon tanıtımında tüyleri diken diken eden sahneler gündem oldu.

Magazin 05-08-2022 11:29

Gizem Karaca'dan derin göğüs dekolteli paylaşım! Siyahlar içinde paylaştı

Daha önce Baraj, İçimdeki Fırtına, Güzel Köylü gibi dizilerde rol alan ve son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu'da Evdokya karakterini canlandıran Gizem Karaca, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Oyunculuk performansı dışında özel yaşamıyla da konuşulan isim, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 27-07-2022 11:08

Alparslan: Büyük Selçuklu

Alparslan: Büyük Selçuklu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alparslan: Büyük Selçuklu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.